A 10 legjobb Halloween játék

Vértes Judit, 2011. október 28. 23:14
A Halloween ősi kelta hagyományokon alapuló ünnep, mely mára az egész világon elterjedt. A boszorkányok, rossz szellemek ünnepére a Cnet oldalán összegyűjtötték a legfélelmetesebb videojátékokat, melyek biztosan ébren tartanak egész éjszaka.

A Shadows of the Damned (Xbox 360, PS3) játék a pokol különböző bugyraiba kalauzolja a játékost, míg a Dead Island (Xbox 360, PS3, PC) egy igazi zombis játék, halott ellenfelekkel kell megküzdeni. A Catherine (Xbox 360, PS3) hősének élete rémálommá változik miután megcsalta barátnőjét. Nem kevésbé félelmetes a Dark Souls (Xbox 360, PS3), melynek szlogenje: Készülj a halálra! – már önmagában is elég ahhoz, hogy elriassza az érzékenyebb lelkű kalandorokat, hát még amikor csontvázakkal és démonokkal kell szembenézniük. A Madness Returns (Xbox 360, PS3, PC) az Aliz Csodaországban meséjének morbid változata, a bájos kislány most nem az örökké óráját néző nyuszival, hanem különböző rémségekkel találkozik. A F.E.A.R. 3 (Xbox 360, PS3, PC) a játék harmadik verziója, még félelmetesebb grafikával. Vérszomjas idegenekkel küzdhetnek a horror kedvelői a Dead Space 2 (Xbox 360, PS3, PC) játékban, ahol még több vér és borzalom vár a játékosokra. A lista nem lenne teljes a Silent Hill nélkül, legújabb változata, a Downpour (Xbox 360, PS3), 2012-ben jelenik meg. Szintén 2012 elejére ígérik a Resident Evil: Revelations 3DS változatát, valamint a The Darkness II. (Xbox 360, PS3, PC) videojátékot, melyek további kellemes borzalmakat tartogatnak.

Kulcsszavak: játék Xbox Playstation 3

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Válasszunk magunknak csillagot

Virtuálisan barangolva az idei online CES-en az egyik kedvencem a csillagok vizsgálatát egyszerűvé és okossá varázsló Vespera, amely a francia startup, a Vaonis legújabb - immár második verziójú - távcső-fejlesztése.

2021. január 14. 11:04

Tordai István a magyar James Bond

Ritkaságszámba menő filmet készített Tordai István és csapata, melyről a producer-műsorvezető beszélt.

2021. január 6. 14:40

A STRAND ALLSTARS igazi ünnepet kíván

Különleges karácsonyi ajándékkal készült a STRAND fesztivál: a szervezők kérésére újra összeállt a Lábas Viki, Rúzsa Magdi, Horváth Tamás és Járai Márk alkotta STRAND ALLSTARS, hogy a Piramis Kívánj igazi ünnepet és Ajándék című dalát feldolgozva varázsoljon ünnepi hangulatot. A december 7-i rádiós premiert követően december 11-től látható az animációs klip is, melyben az előadók rajzfilm-karakterként tűnnek fel, viselve az Együtt az Autistákért Alapítvány jelképét, a Kék Szív kitűzőt. A dal és a kisfilm így kapcsolódik az Alapítvány most induló érzékenyítő kampányához, melynek célja, hogy ledöntse az autizmust övező tabukat. A Kék Szív kitűzők mától a MOL töltőállomásokon és a  www.egyuttazautistakert.hu oldalon megvásárolhatók.

2020. december 14. 12:31

Maradjunk otthon – de játsszunk élőben!

A világjárvány második hullámának berobbanásával szinte minden országban korlátozásokat terveznek bevezetni, ami azt jelenti, hogy előbb-utóbb Magyarországon is változások lesznek. Négy fal között töltve az időt számos lehetőség van arra, hogy lekössük magunkat, szórakozzunk, vagy éppen olyasmit próbáljunk ki, amit eddig nem. Ez talán az egyik legjobb idő arra is, hogy kipróbáljunk egy-kettőt a legjobb élő kaszinó oldalak közül!

2020. szeptember 21. 16:41

Miért jobb az Eldorado, mint más piacterek?

A videojáték-piacok azok a helyek, ahol a világ minden tájáról érkező játékosok vásárolhatnak és eladhatnak játékon belüli pénznemeket, tárgyakat és fiókokat. Napjainkban a piacterek a pénzkeresés legjobb módját képviselik, mivel a játékosok értékes játékbeli tárgyaikat eladhatják azoknak a játékosoknak, akiknek szükségük van ezekre, és ebből meg is élhetnek.

2020. szeptember 21. 10:52

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A DokiApp-ot választották az év applikációjának

2021. január 18. 14:59

Zsinórban hatodszor az Év Honlapja a mateking.hu

2021. január 7. 09:55

Fejlett technológia és ügyfélszám bővülés az Adverticum Zrt-nél.

2020. december 18. 08:54

Új vezérigazgató a Telenor Magyarország élén

2020. december 16. 19:05
online sportfogadás