Virtualoso: A Magyar Telekom felhőszolgáltatása a CeBIT-en

forrás Prim Online, 2012. március 6. 11:13

Az egyik legjelentősebb számítástechnikai vásár, a CeBIT idei fő témája a felhő alapú szolgáltatás. A Magyar Telekom Virtualoso szolgáltatása ennek keretében kapott meghívást a héten zajló hannoveri nemzetközi expora.

A Magyar Telekom kis-és középvállalkozásoknak nyújtott szolgáltatásai közül a tavalyi év sikerterméke a Virtualoso-család, amely a felhőszolgáltatások piacán egyedi, vonzó ajánlataival növeli előfizetői versenyképességét. A Magyar Telekom az elmúlt egy évben megötszörözte az aktív szolgáltatások számát, így a Virtualoso ügyfeleinek száma mára már meghaladta a 4500-at, és több mint 10.000 szolgáltatás nyújt informatikai támogatást a vállalkozások mindennapjaihoz. Az elsősorban kis- és középvállalkozások igényeire szabott informatikai megoldásokat nagyrészt a szolgáltató- és kereskedelmi szektorban veszik igénybe.  A folyamatosan bővülő, és jelenleg nyolc elemből álló portfólió legnépszerűbb eleme az irodán kívüli kommunikációt támogató Virtualoso eMail, ezt követi a vállalkozások bevételeinek növelésében is szerepet játszó hívásmenedzselő Voice Center, harmadikként pedig a hatékony, közös munkát támogató Workplace szolgáltatás. A felhőszolgáltatások körében az egyik legfontosabb innovatív szolgáltatás 2011-ben a Fax2Email volt. A szolgáltatással teljesen mobilizálható a faxok kezelése, online felületen vagy akár okostelefonon is küldhetők, illetve fogadhatók faxok.

A CeBITen részleteiben a belső adatok és információk szakszerű tárolására és védelmére specializálódott Virtulaso Server és az online archiválási rendszert nyújtó Virtualoso BackUp mutatkozik be, amely szolgáltatások lehetővé teszik a vállalkozások számára, hogy nagyobb beruházási költség nélkül gondoskodhassanak a számukra is rendkívül fontosnak tartott biztonságról. Ezek a termékek ráadásul edukatív hatással is bírnak -  megmutatják, hogy minimális költségből is kivédhető, hogy a cég legfontosabb iratai, dokumentumai egy hibás eszköz miatt köddé váljanak.

További információk elérhetők: www.uzletitelekom.hu/virtualoso

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ahol jelen és jövő találkozik

Októberben második alkalommal szervezi meg a hazai járműipar egyik kiemelkedő eseményét, a TECHTOGETHER+-t az autopro.hu csapata, ahol jelen és jövő találkozik. A rendezvény keretében megtartott járműipari konferencián hazánk meghatározó iparvállalatainak top menedzserei adnak elő, az innovatív ipari trendekre fókuszáló szakmai találkozón pedig az itthon tevékenykedő kulcsszereplőkkel találkozhatnak az érdeklődők. A rendezvény harmadik pillérjeként hazánk legtehetségesebb egyetemistái mérik össze tudásukat a mérnökhallgatói verseny keretében. 

2023. szeptember 29. 17:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Negyvenéves magyar mikroszámítógépre fejlesztenek új játékokat

2023. szeptember 29. 18:51

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38