Videokonferencia-fejlesztő céget vásárolt az Avaya

forrás Prim Online, 2012. április 2. 10:33

A Magyarországon termékeivel az RRC Hungary Kft.-n, mint disztribútoron keresztül jelen lévő Avaya Inc. felvásárolta az IP-n és vezeték nélküli hálózatokon alapuló video-konferencia és telepresence technológiák vezető szállítóját, a Radvision Ltd.-t. Az akvizíció eredményeképpen az Avaya a költséghatékony, könnyen használható, nagy-felbontású, video-alapú csoportmunka termékek integrált és interoperábilis körét kínálja ügyfelei számára, melyek a legkülönbözőbb mobil eszközökkel, köztük Apple iPad és Google Android készülékekkel tudnak könnyedén együttműködni.

Az akvizíciós szerződés alapján a Radvision nagyvállalati videóinfrastruktúráját és nagy értékű végpontjait integrálják az Avaya Aura Unified Communications (UC) platformjába, ezzel a video-alapú csoportmunka elterjesztésének felfuttatását célzó, különleges és differenciált megoldást hozva létre. A Radvision portfóliója a video-konferencia termékek és technológiák, valamint a nagy- és kisvállalatok, illetve a szolgáltatók számára nyújtott szolgáltatások teljes körét tartalmazza. Szabvány-alapú alkalmazásokat, nyitott infrastruktúrát és végpontot biztosít az ad-hoc és a tervezett video-konferenciák számára, legyen szó akár rögzített rendszerekről, akár asztali gépekről, akár mobil eszközökről. Az Avaya és a Radvision portfóliók integrációja kiterjeszti a cégek kifelé irányuló video-kommunikációjának a lehetőségeit, legyen szó akár vállalatok közti (b2b), akár vállalat és ügyfél közti (b2c) kommunikációról, miközben támogatja az u.n. BYOD ('Bring Your Own Device', azaz 'Hozd a saját eszközöd') kezdeményezéseket is.

A Radvision Scopia Video termékvonalának és szakértelmének integrációja az Avaya Aura nyitott architektúrával összeköti a meglévő H.323 kommunikációs hálózatokat és a SIP-alapú környezeteket, így biztosítva a skálázhatóságot, valamint az intuitívnak és könnyen működtethetőnek tervezett felhasználói élményt. A tranzakció végére a RADVISION és az Avaya partnerek képesek lesznek teljes UC videointegrációra, működési támogatásra és professzionális szolgáltatásokra.
 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új üzleti stratégiai vezető a CETIN Csoportnál

Új üzleti stratégiai vezérigazgató-helyettest nevezett ki a CETIN Csoport, a közép- és kelet-európai régió vezető távközlési infrastruktúra-üzemeltetője. Khalid Husseini április 1-jétől tölti be a pozíciót.

2023. március 31. 14:20

A Huawei nyújtotta be a legtöbb szabadalmat Európában tavaly

Ismét a Huawei tette a legtöbb szabadalmi bejelentést az Európai Szabadalmi Hivatal 2022-es szabadalmi indexe szerint. A vállalat immár negyedik alkalommal, harmadik egymást követő évben foglalja el az európai szabadalmi ranglista első helyét. A Huawei tavaly 4505 nemzetközi találmányt nyújtott be bejegyzésre, közel harminc százalékkal megelőzve a második helyezettet. 

2023. március 31. 10:13

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08