Videokonferencia-fejlesztő céget vásárolt az Avaya

forrás Prim Online, 2012. április 2. 10:33

A Magyarországon termékeivel az RRC Hungary Kft.-n, mint disztribútoron keresztül jelen lévő Avaya Inc. felvásárolta az IP-n és vezeték nélküli hálózatokon alapuló video-konferencia és telepresence technológiák vezető szállítóját, a Radvision Ltd.-t. Az akvizíció eredményeképpen az Avaya a költséghatékony, könnyen használható, nagy-felbontású, video-alapú csoportmunka termékek integrált és interoperábilis körét kínálja ügyfelei számára, melyek a legkülönbözőbb mobil eszközökkel, köztük Apple iPad és Google Android készülékekkel tudnak könnyedén együttműködni.

Az akvizíciós szerződés alapján a Radvision nagyvállalati videóinfrastruktúráját és nagy értékű végpontjait integrálják az Avaya Aura Unified Communications (UC) platformjába, ezzel a video-alapú csoportmunka elterjesztésének felfuttatását célzó, különleges és differenciált megoldást hozva létre. A Radvision portfóliója a video-konferencia termékek és technológiák, valamint a nagy- és kisvállalatok, illetve a szolgáltatók számára nyújtott szolgáltatások teljes körét tartalmazza. Szabvány-alapú alkalmazásokat, nyitott infrastruktúrát és végpontot biztosít az ad-hoc és a tervezett video-konferenciák számára, legyen szó akár rögzített rendszerekről, akár asztali gépekről, akár mobil eszközökről. Az Avaya és a Radvision portfóliók integrációja kiterjeszti a cégek kifelé irányuló video-kommunikációjának a lehetőségeit, legyen szó akár vállalatok közti (b2b), akár vállalat és ügyfél közti (b2c) kommunikációról, miközben támogatja az u.n. BYOD ('Bring Your Own Device', azaz 'Hozd a saját eszközöd') kezdeményezéseket is.

A Radvision Scopia Video termékvonalának és szakértelmének integrációja az Avaya Aura nyitott architektúrával összeköti a meglévő H.323 kommunikációs hálózatokat és a SIP-alapú környezeteket, így biztosítva a skálázhatóságot, valamint az intuitívnak és könnyen működtethetőnek tervezett felhasználói élményt. A tranzakció végére a RADVISION és az Avaya partnerek képesek lesznek teljes UC videointegrációra, működési támogatásra és professzionális szolgáltatásokra.
 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB 2022. IV. negyedévi eredményei

„2022 újabb sikeres év volt az ABB számára; folytattuk az üzleti portfóliónk további optimalizálását, és a tervezettnél korábban elértük árréscélunkat. Erőfeszítéseinknek köszönhetően az ABB még ellenállóbbá vált. A jelenlegi piaci bizonytalanságtól függetlenül 2023-ban is meg akarjuk mutatni, hogy képesek vagyunk folyamatosan, legalább 15%-os üzemi EBITA árrést elérni." – mondta Björn Rosengren, vezérigazgató.

2023. február 4. 16:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak ‘Az Év Honlapja’ 2022 díjazottjai!

2023. január 27. 09:47

Látássérülteknek fejlesztett eszköz nyerte az LG versenyének fődíját

2023. január 26. 14:02

Közeleg a 31. Magyar Innovációs Nagydíj felhívás beadási határideje

2023. január 16. 18:51

A Bullitt műholdas szolgáltatása lefedettlenség esetén is biztosítja az üzenetküldést

2023. január 9. 15:46