Videokonferencia-fejlesztő céget vásárolt az Avaya

forrás Prim Online, 2012. április 2. 10:33

A Magyarországon termékeivel az RRC Hungary Kft.-n, mint disztribútoron keresztül jelen lévő Avaya Inc. felvásárolta az IP-n és vezeték nélküli hálózatokon alapuló video-konferencia és telepresence technológiák vezető szállítóját, a Radvision Ltd.-t. Az akvizíció eredményeképpen az Avaya a költséghatékony, könnyen használható, nagy-felbontású, video-alapú csoportmunka termékek integrált és interoperábilis körét kínálja ügyfelei számára, melyek a legkülönbözőbb mobil eszközökkel, köztük Apple iPad és Google Android készülékekkel tudnak könnyedén együttműködni.

Az akvizíciós szerződés alapján a Radvision nagyvállalati videóinfrastruktúráját és nagy értékű végpontjait integrálják az Avaya Aura Unified Communications (UC) platformjába, ezzel a video-alapú csoportmunka elterjesztésének felfuttatását célzó, különleges és differenciált megoldást hozva létre. A Radvision portfóliója a video-konferencia termékek és technológiák, valamint a nagy- és kisvállalatok, illetve a szolgáltatók számára nyújtott szolgáltatások teljes körét tartalmazza. Szabvány-alapú alkalmazásokat, nyitott infrastruktúrát és végpontot biztosít az ad-hoc és a tervezett video-konferenciák számára, legyen szó akár rögzített rendszerekről, akár asztali gépekről, akár mobil eszközökről. Az Avaya és a Radvision portfóliók integrációja kiterjeszti a cégek kifelé irányuló video-kommunikációjának a lehetőségeit, legyen szó akár vállalatok közti (b2b), akár vállalat és ügyfél közti (b2c) kommunikációról, miközben támogatja az u.n. BYOD ('Bring Your Own Device', azaz 'Hozd a saját eszközöd') kezdeményezéseket is.

A Radvision Scopia Video termékvonalának és szakértelmének integrációja az Avaya Aura nyitott architektúrával összeköti a meglévő H.323 kommunikációs hálózatokat és a SIP-alapú környezeteket, így biztosítva a skálázhatóságot, valamint az intuitívnak és könnyen működtethetőnek tervezett felhasználói élményt. A tranzakció végére a RADVISION és az Avaya partnerek képesek lesznek teljes UC videointegrációra, működési támogatásra és professzionális szolgáltatásokra.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05