Hamarosan Magyarországon a Motorola Mobility MOTOLUXE

forrás Prim Online, 2012. április 5. 17:15

Hamarosan a magyar divatrajongók számára is elérhető lesz a Motorola Mobility stílusos, új okostelefonja, ráadásul vonzó áron.  

Az Android 2.3 operációs rendszerrel ellátott okostelefon magasra teszi a mércét. Az e-mailek írásához, internetezéshez és filmnézéshez tökéletes 4 colos érintőképernyővel ellátott eszköz gazdája mindig elérhető, tájékozott és nem ismeri az unalmat – akár dolgozik, akár a barátaival tölti az időt vagy éppen szórakozni indul. 
 
A hobbifotósok profihoz méltó felvételeket készíthetnek a vakuval ellátott, 8 megapixeles automata fókuszos kamerával. Ráadásul a telefon előtöltött közösségi hálózati alkalmazásai révén azonnal megoszthatja a képeket barátaival és családtagjaival. 
 
Nem véletlenül hívják okostelefonnak a készüléket! A Motorola MotoSwitch felhasználói felületével ellátott MOTOLUXE megjegyzi, kivel beszél a felhasználó, mely alkalmazásokat használja a leggyakrabban, és ezeket az információkat helyezi előtérbe. 
 
A Social Graph jellemző gyors és egyszerű hozzáférést nyújt a legfontosabb személyekhez. Megjegyzi, kik a legfontosabbak a felhasználó számára, és ezt figyelembe véve rendezi el a kezdőlapot. Minél gyakrabban kommunikál a készülék gazdája valakivel, annál nagyobb lesz az adott ikon. Az Activity Graph az alkalmazáshasználati szokások alapján automatikusan megváltoztatja az elrendezést, és testre szabott menüket hoz létre a legtöbbet használt alkalmazásokból. 
 
A Music Now lejátssza a kedvenc zenéket, míg a Smart Gallery jellemző a felhasználó legkedvesebb képeiből készített gyűjteményt jeleníti meg. 
 
Út közben a MOTOLUXE GPS technológiája megmutatja a helyes irányt és gondoskodik róla, hogy a készülék gazdája eljusson az események színhelyére. S ha mindez még nem elég, a telefon támogatja a Bluetooth kommunikációt, és hozzáférést nyújt a játékok, alkalmazások, könyvek és filmek ezreit tartalmazó Android Market piactérhez. 
 
A MOTOLUXE különleges jellemzőinek egyike a világító nyakpánt-csatlakozó, amely vizuálisan is tájékoztatja a felhasználót, ha elszalasztott egy hívást, SMS vagy e-mail üzenete érkezett. 
 
A Motorola MOTOLUXE-t várhatóan a T-Mobile Magyarország vezeti majd be áprilisban, az ára 79.900 Ft-tól kezdődik.
Kulcsszavak: mobiltelefon Motorola

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Elérhető áron kínál prémium kamerafunkciókat az LG 2020-as K okostelefon-szériája

Az LG Electronics (LG) bejelentette 2020-as K-szériáját, azaz a K61, K51S és K41S modellekből álló legújabb középkategóriás okostelefon-sorozatot. Az új készülékek megújult kamerarendszerükkel, multimédia-funkcióikkal és stabil teljesítményükkel első osztályú felhasználói élményt kínálnak anélkül, hogy a vásárlóknak mélyen a zsebükbe kellene nyúlniuk. Az eddig csak az LG felsőkategóriás készülékeiből ismert prémium funkciókkal az új telefonok még napjaink kiélezett mobilpiaci versenyében is ideális választást jelentenek.

2020. február 23. 13:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33

20 éves Magyarország egyik legrégebbi email rendszere

2020. február 7. 09:03

A három legnépszerűbb rádiót négymillió ember hallgatja

2020. február 3. 10:01
online sportfogadás