Hamarosan Magyarországon a Motorola Mobility MOTOLUXE

forrás Prim Online, 2012. április 5. 17:15

Hamarosan a magyar divatrajongók számára is elérhető lesz a Motorola Mobility stílusos, új okostelefonja, ráadásul vonzó áron.  

Az Android 2.3 operációs rendszerrel ellátott okostelefon magasra teszi a mércét. Az e-mailek írásához, internetezéshez és filmnézéshez tökéletes 4 colos érintőképernyővel ellátott eszköz gazdája mindig elérhető, tájékozott és nem ismeri az unalmat – akár dolgozik, akár a barátaival tölti az időt vagy éppen szórakozni indul. 
 
A hobbifotósok profihoz méltó felvételeket készíthetnek a vakuval ellátott, 8 megapixeles automata fókuszos kamerával. Ráadásul a telefon előtöltött közösségi hálózati alkalmazásai révén azonnal megoszthatja a képeket barátaival és családtagjaival. 
 
Nem véletlenül hívják okostelefonnak a készüléket! A Motorola MotoSwitch felhasználói felületével ellátott MOTOLUXE megjegyzi, kivel beszél a felhasználó, mely alkalmazásokat használja a leggyakrabban, és ezeket az információkat helyezi előtérbe. 
 
A Social Graph jellemző gyors és egyszerű hozzáférést nyújt a legfontosabb személyekhez. Megjegyzi, kik a legfontosabbak a felhasználó számára, és ezt figyelembe véve rendezi el a kezdőlapot. Minél gyakrabban kommunikál a készülék gazdája valakivel, annál nagyobb lesz az adott ikon. Az Activity Graph az alkalmazáshasználati szokások alapján automatikusan megváltoztatja az elrendezést, és testre szabott menüket hoz létre a legtöbbet használt alkalmazásokból. 
 
A Music Now lejátssza a kedvenc zenéket, míg a Smart Gallery jellemző a felhasználó legkedvesebb képeiből készített gyűjteményt jeleníti meg. 
 
Út közben a MOTOLUXE GPS technológiája megmutatja a helyes irányt és gondoskodik róla, hogy a készülék gazdája eljusson az események színhelyére. S ha mindez még nem elég, a telefon támogatja a Bluetooth kommunikációt, és hozzáférést nyújt a játékok, alkalmazások, könyvek és filmek ezreit tartalmazó Android Market piactérhez. 
 
A MOTOLUXE különleges jellemzőinek egyike a világító nyakpánt-csatlakozó, amely vizuálisan is tájékoztatja a felhasználót, ha elszalasztott egy hívást, SMS vagy e-mail üzenete érkezett. 
 
A Motorola MOTOLUXE-t várhatóan a T-Mobile Magyarország vezeti majd be áprilisban, az ára 79.900 Ft-tól kezdődik.
Kulcsszavak: mobiltelefon Motorola

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A POCO piacra dobja vadonatúj készülékét, a POCO M3-at

Méltán híres okostelefon-kínálatára építve, a POCO Global bejelentette a márka függetlenedését és bemutatta vadonatúj, belépő szintű okostelefonját, a POCO M3-at. A 48MP-es, háromtagú kamerával felszerelt, 6000 mAh kapacitású akkumulátorral, gyönyörű FHD + kijelzővel és Qualcomm Snapdragon 662 chipsettel érkező POCO M3 tökéletes eszköz lesz azok számára, akik út közben is a szórakoztató tartalmakat nézik a telefonjukon.

2020. november 26. 14:56

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hazánkban elsőként továbbított röntgenfelvételt egy diák 5G-n keresztül

2020. november 24. 12:01

A virtuális térben is nagyszabású startup találkozót szervezett a Hiventures

2020. november 21. 10:18

Robbanhat itthon év végén az e-kereskedelmi forgalom

2020. november 12. 15:52

EasyBID – a hirdetési bevételek növelése automatikusan

2020. november 2. 10:45
online sportfogadás