A GTS építi ki a Lengyel Légimentők adatátviteli hálózatát

forrás Prim Online, 2012. szeptember 3. 08:59

A GTS Central Europe, Közép- és Kelet-Európa vezető infrastruktúra alapú integrált távközlési és adatközpont szolgáltató vállalatának tagjaként a GTS Poland építi ki a Lengyel Légimentők IP VPN hálózatát, illetve biztosít internet-hozzáférést a szervezet számára. A Lengyelország-szerte azonnali orvosi segítséget nyújtó intézmény tenderen választott partnert a közel 480 000 euró értékű szerződés teljesítésére.

A GTS lesz a felelős a Lengyel Légimentők teljes IP VPN rendszerének kiépítéséért. Az átfogó projekt különlegessége, hogy a szervezet bázisai a városokon kívül, távközlési infrastruktúrával szerényebben ellátott területeken helyezkednek el. Így lehetővé válik a GTS számára, hogy adatátviteli hálózatok kiépítésében szerzett széleskörű tapasztalatait felhasználva nyújtson szolgáltatásokat a szerződés keretében.


A GTS által létrehozott hálózat a Lengyel Légimentők 19 különböző helyszínét fogja összekapcsolni. Az intézmény egész IT rendszerét kezelő hálózatot 530 alkalmazott használja majd. A hálózat kiépítése mellett a GTS internet-hozzáférést is biztosít a légimentők egyik bázisának. Az integrált hálózat természetesen védett lesz a külső behatolások ellen. 


„Nagyon örülünk, hogy megkaptuk ezt a feladatot. Technológiai infrastruktúránkkal egy olyan intézmény napi működését támogatjuk, amely beteg embereken segít szerte az országban” – mondta Piotr Sieluk, a GTS Poland vezérigazgatója.
 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Irodát nyit Budapesten az Amazon Web Services

Az Amazon Web Services 2023. június 5-én nyitja meg az első budapesti irodáját, ami része az AWS folyamatos közép-kelet-európai bővülésének a növekvő számú régiós ügyfelek, partnerek kiszolgálásához. Az új magyarországi központ révén a munkatársak még több támogatást adhatnak az AWS felhőszolgáltatásaira való átálláshoz a különböző méretű magyarországi szervezetek, köztük induló vállalkozások, startup-ok, vállalatok, valamint a közszféra szervezetei számára.

2023. június 5. 14:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hogyan lopják el adatainkat a hackerek és mire figyeljünk jelszókezelő vásárlásakor?

2023. május 31. 15:40

Itt a legnagyobb webáruházak rangsora

2023. május 23. 20:10

Új fizetési kapu magyar e-kereskedőknek

2023. május 18. 12:49

Nem törődünk eléggé online adataink védelmével

2023. május 8. 15:39