A GTS építi ki a Lengyel Légimentők adatátviteli hálózatát

forrás Prim Online, 2012. szeptember 3. 08:59

A GTS Central Europe, Közép- és Kelet-Európa vezető infrastruktúra alapú integrált távközlési és adatközpont szolgáltató vállalatának tagjaként a GTS Poland építi ki a Lengyel Légimentők IP VPN hálózatát, illetve biztosít internet-hozzáférést a szervezet számára. A Lengyelország-szerte azonnali orvosi segítséget nyújtó intézmény tenderen választott partnert a közel 480 000 euró értékű szerződés teljesítésére.

A GTS lesz a felelős a Lengyel Légimentők teljes IP VPN rendszerének kiépítéséért. Az átfogó projekt különlegessége, hogy a szervezet bázisai a városokon kívül, távközlési infrastruktúrával szerényebben ellátott területeken helyezkednek el. Így lehetővé válik a GTS számára, hogy adatátviteli hálózatok kiépítésében szerzett széleskörű tapasztalatait felhasználva nyújtson szolgáltatásokat a szerződés keretében.


A GTS által létrehozott hálózat a Lengyel Légimentők 19 különböző helyszínét fogja összekapcsolni. Az intézmény egész IT rendszerét kezelő hálózatot 530 alkalmazott használja majd. A hálózat kiépítése mellett a GTS internet-hozzáférést is biztosít a légimentők egyik bázisának. Az integrált hálózat természetesen védett lesz a külső behatolások ellen. 


„Nagyon örülünk, hogy megkaptuk ezt a feladatot. Technológiai infrastruktúránkkal egy olyan intézmény napi működését támogatjuk, amely beteg embereken segít szerte az országban” – mondta Piotr Sieluk, a GTS Poland vezérigazgatója.
 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Európa legjobbjai között a Growww Digital

Elnyerte a Google CSS Premium Partner minősítését a hazai fejlesztésű ROIshopper, a Growww Digital árösszehasonlító szolgáltatása.

2022. július 6. 14:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24