A GTS CE és az Overture szélessávú Ethernet szolgáltatásokat kínál egész Közép-Európában

forrás Prim Online, 2012. szeptember 11. 18:49

A szolgáltatók és hálózatüzemeltetők edge és aggregációs hálózaton működő Carrier Ethernet szállító partnere, az Overture megállapodást kötött a GTS Central Europe vállalattal, a régió vezető integrált távközlési szolgáltatójával. A két cég kis- és nagykereskedelmi ügyfeleinek fog szélessávú Ethernet szolgáltatásokat nyújtani egész Közép-Kelet Európában, egyszerre öt országban – Magyarország mellett Csehországban, Szlovákiában, Romániában és Lengyelországban.

„Szolgáltatásainknak minden tekintetben zökkenőmentesen kell működniük. Ügyfeleink elvárják, hogy az általuk igénybe vett megoldások ugyanazon a színvonalon működjenek, függetlenül a helyszíntől vagy a kapcsolat típusától. Ahhoz, hogy hálózatunkon a különböző piacokon is életképes, egységes szolgáltatást tudjunk nyújtani, egy sor technológiai fejlesztés mellett meg kellett találnunk a legjobb megoldást és a megfelelő árat kínáló partnert – mondta Ignacio Irurita, a GTS műszaki vezérigazgató-helyettese. – Az Overture-rel megkezdődött együttműködés nagyon jó döntésnek bizonyult. Termékeik kiválóak és nagyon megbízhatóak. Gyorsabban tudjuk ellátni ügyfeleinket, így új szolgáltatásainkat is sokkal előbb tudjuk bemutatni. Ennek eredményeképpen ügyfeleink száma napról napra folyamatosan növekszik.”

Az Overture rugalmas és skálázható, rézalapú Carrier Ethernet platformja Közép-Kelet Európában az első körben mintegy 130 hálózati csomópontban, 40 000 ügyfél számára lesz elérhető. A GTS a szolgáltatást a legfontosabb ügyfeleinek egyidejűleg, 10 GbE sebességgel teszi elérhetővé folyamatosan bővülő hálózatán. A vállalat az úgynevezett Ethernet Network to Network Interface (ENNI) szolgáltatásával és a nyugat-európai forgalom szempontjából kulcsfontosságú frankfurti és bécsi kapcsolódási pontjain keresztül nagykereskedelmi ügyfeleket is kiszolgál.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24