Nyílik az ország legnagyobb Apple boltja

forrás: Prím Online, 2012. október 19. 13:17

Az ország legnagyobb Apple Premium Reseller márkaboltja nyílik október 20-án, szombaton a Duna Plázában. Az XMS 140 négyzetméteres üzletében az almás cég teljes választéka megjelenik, a legolcsóbb zenelejátszótól a milliós csúcsgépekig.

A mostani esemény voltaképpen újranyitás, a kibővített, elegáns új üzlet a cég korábbi, szintén a Duna Plázában működtetett helységét váltja fel. Az új bolt kétszer nagyobb választékot kínál, a nyitás napján pedig minden Mac, iPad, iPod és kiegészítő termék 10 százalék kedvezménnyel vihető el. Az Apple csúcslaptopja, a retinás MacBook Pro 15 százalékkal lesz olcsóbb ezen a napon.

A nyitás hírét a közösségi oldalakon és blogokon már hetek óta nagy pezsgés kíséri − mondta el Horváth András, tulajdonos-cégvezető. Ez főleg annak köszönhető, hogy Magyarországon az almás közösség sokkal összetartóbb, homogénebb, mint például Amerikában. Most is több százan jelezték, hogy eljönnek az eseményre.

Kulcsszavak: áruház Apple

Mobilszolgáltatás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az Ericsson megkötötte századik kereskedelmi 5G szerződését

Az Ericsson a mai napon jelentős mérföldkőhöz érkezett az 5G hálózatok elindítása terén, amikor is aláírta a századik távközlési szolgáltatóval kötött kereskedelmi 5G szerződését. A 100 szerződés között 56 már üzemelő 5G hálózat található. Az Ericsson Magyarországon is megkötött már hasonló megállapodást, a Magyar Telekom kereskedelmi 5G hálózata az Ericsson harmincadik élő hálózatindítása volt a világon.

2020. augusztus 12. 16:41

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új energiacímkék jönnek a háztartási gépekre

2020. augusztus 4. 16:36

Online sportfogadás Magyarországon

2020. július 23. 20:39

Harmadával nőttek a kibertámadások a koronavírus miatt

2020. július 16. 09:36

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53
online sportfogadás