Biztonsági megfigyelő rendszer az EVOLVE-tól

forrás: Prím Online, 2012. november 14. 10:05

Az EVOLVE a már jól ismert Sonix GSM riasztó mellett tovább bővítette biztonságtechnikai kínálatát és egy új biztonsági megfigyelő rendszert dobott piacra. Az EVOLVE Detective kiváló választás lakóházak, irodák, üzletek vagy akár gyártósorok megfigyelésére.

A Detective S4C egy olyan DVR rendszer, amely segítségével megfigyelhetjük környezetünket és rögzíthetjük a környezetében történteket. Az eszköz egyszerűen csatlakoztatható SATA merevlemezhez, a megfigyelni kívánt területet pedig 4 CCTV kamerán keresztül ellenőrizhetjük. A kamerák VGA kimeneteinek segítségével a képet folyamatosan nyomon követhetjük, a LAN kimenet pedig lehetővé teszi, hogy elküldjük azt számítógépre, PDA-ra vagy mobilra.
 

A képrögzítés történhet folyamatosan, vagy mozgásérzékelés alapján. A kamerák külső használatra is alkalmasak, az infravörös érzékelők segítségével pedig éjjel is tökéletesen működnek és akár 15 m-es távolságba is ellátnak. A telepítés és kezelés nagyon egyszerű köszönhető a többnyelvű OSD menünek.
 

Detective-hez tartozik 4 kamera, Sony Super HAD 1/4 CCD chippel, éjjellátó üzemmóddal, külső és belső használatra egyaránt. A felvételek HDD formátumban is lementhetők, H.264 tömörítési módszerrel. A mozgásérzékelő riasztása esetén a készülék képes e-mail küldésére is. A LAN csatlakozásnak köszönhetően a kamerák képei bármikor és bárhonnan elérhetőek interneten keresztül.
 

A kamera sérülése esetén a készülék észleli a videó bemeneti jel megszűnését. Ebben az esetében figyelmeztető e-mailt küld a megadott e-mail címre.
 

A készülékről további információ, valamint a részletes specifikáció http://evolve.hu/hu/d-evolve-detective-dvr-biztonsagi-megfigyel%C5%91-rendszer-4-x-ccd-kuls%C5%91-kamera-sony-chip-lan-.html oldalon található.


 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December elején nyit az első magyar kriptotőzsde

2021. november 30. 21:13

Dr. Charaf Hassan a Vodafone Magyarország Alapítvány kuratóriumának új elnöke

2021. november 18. 16:49

A Magyar Telekom 2021. harmadik negyedévi eredményei

2021. november 9. 21:45

Magyar innováció nyert ezüstérmet az év egyik legfontosabb egészségügyi startup versenyén

2021. október 30. 14:59