Az RRC az IBM Storage eszközök és UNIX szerverek hivatalos hazai disztribútora lett

forrás: Prím Online, 2012. december 20. 10:17

Az RRC Hungary Kft. portfólióját bővítve, a teljes IBM System Storage termékcsalád, valamint a System p (pSeries) és System i (iSeries) UNIX szervercsaládok hivatalos magyarországi disztribútora lett.

„Az RRC 2006 óta hivatalos IBM disztribútor, a portfólió jelen bővítésével megvalósul a nagyvállalati piac teljes lefedése” – mondta Virágh Attila, az RRC Hungary Kft. ügyvezetője. „Jelenleg az IBM az egyetlen gyártó, melynek kínálatával a kis cégektől kezdve a legnagyobb vállalatokig, minden méretű szervezet szerverekkel és storage eszközökkel kapcsolatos igényét ki tudjuk elégíteni” – tette hozzá az ügyvezető igazgató.

Az informatikai rendszerekkel szembeni egyre növekvő elvárások nyomán a megfelelő szintű informatikai teljesítményhez ma már olyan intelligens számítástechnikai projektek megvalósítására van szükség, amelyek segítségével a szervezetek gyorsabban, jobb minőségben és rendkívül gazdaságosan képesek rendszereiket üzemeltetni. Az IBM portfóliójának bővítésével az RRC ezen igényeknek való megfelelés alapját teremti meg: az új termékekkel hazánkban szinte bármely iparág, de elsősorban a pénzügyi, a telekommunikációs, valamint a kormányzati ügyfelek számára nyújthat megoldást.

„Több éves, gyümölcsöző együttműködés teremtette meg az alapját az RRC magyarországi vállalatával  most aláírt disztribútori szerződésnek, mely új mérföldkövet jelent a közös munkában. Az IBM storage eszközei az iparágvezető teljesítményt, a méretezhetőséget és a modularitást kombinálva biztosítják, hogy az ügyfelek a lehető legtöbbet hozzák ki beruházásaikból, ugyanakkor olyan rugalmas, dinamikus infrastruktúrát építsenek ki, amely könnyen alkalmazkodik üzleti igényeikhez, és velük együtt nő” – mondta Izbéki Csaba az IBM Partneri Hálózatért felelős vezetője.

„IBM portfóliónk bővítésével lehetővé tesszük meglévő és leendő ügyfeleink számára, hogy a megfelelő megoldást válasszák ki informatikai rendszereik számára, legyen szó nagyvállalati, középkategóriás, belépő szintű vagy pengeszerverekről” – mondta Csuka Balázs, az RRC Hungary Kft. IBM-ért felelős csoportvezetője.
 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új területeken hódít a különleges magyar fejlesztés

Disztribútori szerződést kötött a magyarországi székhelyű i4p és az adriai régióban tevékenykedő, szlovén székhelyű REAL security vállalat. A megállapodás értelmében 2020-tól a Real security forgalmazza az i4p termékeit, köztük a piacon egyedülállóan magas szintű biztonságot kínáló Trident HSM-et Albániában, Bosznia-Hercegovinában, Észak-Macedóniában, Horvátországban, Koszovóban, Montenegróban, Szerbiában és Szlovéniában.

2020. február 28. 09:22

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Nemzeti Közműszolgáltató nevében indult adathalász támadás

2020. február 25. 13:40

Lezárult a 28. Magyar Innovációs Nagydíj pályázat nevezése

2020. február 24. 11:45

Megjelent az NMHH 2020-as felügyeleti terve

2020. február 18. 10:35

Informatikai szakembereket keres az SAP Labs Hungary

2020. február 14. 10:33
online sportfogadás