RTL Klub HD februártól a UPC kábelhálózatán

forrás: Prím Online, 2013. január 17. 10:54

Rögtön az indulás napjától, 2013. február 11-étől immár nagy felbontású, részletgazdag, valósághű képet nyújtó, HD változatban is látható lesz az RTL Klub adása a UPC kábeles előfizetői számára. A nagy képernyős tévékészülékkel rendelkező nézők így a legnépszerűbb hazai műsorok teljes kínálatát HD-ban láthatják majd ezentúl.

A UPC a nemzetközi tapasztalatok alapján arra számít, hogy a magyar nyelvű HD-kínálat kiteljesedése, a legnézettebb hazai műsorok nagy felbontású változatainak elérhetővé válása idén fordulatot hozhat a magyarországi HD-televíziózásban. A HD adások szélesebb körű elterjedésének ugyanis várhatóan lendületet adhat a legnépszerűbb országos szórakoztató kereskedelmi tévéműsorok megjelenése ebben a formátumban. Az RTL Klub HD adásának elindulásával teljessé válik a nagy felbontású kínálat, amely lényegesen szebb, a részleteket is jobban megmutató, élethűbb és élvezetesebb képet nyújt. A UPC digitális kábeltelevíziós szolgáltatásában elérhető HD-adások száma az RTL Klub HD-val 21-re emelkedik február 11-étől. A HD-adások közül 17 magyar nyelven is elérhető lesz.

Ezentúl egyszerűbb is lesz elérniük az előfizetőknek ezeket a nagy felbontású csatornákat a kínálatban. Az elmúlt időszak nagyarányú tartalombővülése során ugyanis a HD-csatornák több esetben is a normál felbontású változatuktól távolabb, magasabb sorszámú csatornapozíciókban kaphattak csak helyet. Mostantól azonban a UPC letisztázta és átláthatóbbá tette a digitális kábeltelevíziós szolgáltatás csatornasorrendjét. Annak érdekében, hogy az előfizetők könnyebben megtalálhassák az őket érdeklő csatornákat, mától egymást követik a normál és a nagy felbontású változatok, a következő tematikus sorrendben: közszolgálati, kereskedelmi csatornák,
filmeket,, sorozatokat és szórakoztató programokat kínáló csatornák,
hír- és magazinműsorok, sport-, ismeretterjesztő és életmódcsatornák, gyerekcsatornák, zenecsatornák, idegen nyelvű műsorok, prémium filmcsatornák és végül prémium felnőtt csatornák. Az előfizetők a gazdag kínálatból a leginkább nézett csatornáikat megjelölhetik és egy külön „kedvencek” listába is tehetik a még egyszerűbb elérés érdekében.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05