GTS - T-Mobile közös mobilmegoldás az üzleti szektornak

forrás: Prím Online, 2013. február 4. 16:40

A GTS Central Europe (GTS) és a T-Mobile ma bejelentette, hogy partnerség keretében nyújtanak mobilmegoldásokat Csehországban. Az ország első üzleti szektorra fókuszáló MVNO (mobile virtual network operator) megállapodásán keresztül a GTS a T-Mobile hálózatára alapozva új termékportfóliót fog kifejleszteni. A Csehországban piacvezető cégek együttműködése több választási lehetőséget és nagyobb rugalmasságot nyújt majd a helyi vállalkozásoknak.  

„Vállalatunk számára fontos mérföldkő, hogy termékportfóliónkat mobil szolgáltatásokkal is bővítettük, ami innovációs képességünket és gazdasági erőnket is jellemzi. Ezek a szolgáltatások a vállalati ügyfeleink számára biztosított széleskörű telekommunikációs megoldások választékát gazdagítják. Az egyszerű hang- és adatszolgáltatásoktól a komplex ICT- és – most már – mobilszolgáltatásokig a GTS gyakorlatilag bármilyen ügyféligénynek eleget tud tenni. A T-Mobile-lal kötött partnerségi megállapodás garantálja, hogy továbbra is a legmagasabb minőségű szolgáltatásokat nyújthassuk ügyfeleinknek” – mondta David Šita, a GTS Csehország ügyvezető igazgatója.

A GTS régóta jelen van Csehországban és egész Közép-Európában, így hosszú ideje figyelemmel követi ügyfelei szükségleteit, amelyek az utóbbi néhány évben jelentősen átalakultak. Az üzleti alkalmazások felhőbe költözésével a munkaerő egyre mobilabbá válik és a telekommunikációs iparág határai elmosódnak. A GTS szolgáltatásai újszerű termékeket kínálnak kis- és nagykereskedelmi ügyfeleik számára. A vállalat mobil megoldásai javítják a munkahelyi kommunikációt és a termelékenységet, ugyanakkor egyszerűsíti az ügyfelek fix és mobil költségeinek kezelését is.
 
„A GTS-sel kötött megállapodás nagykereskedelmi stratégiánk megvalósításának első lépése – mondta Milan Vašina, a T-Mobile Czech Republic ügyvezető igazgatója. – Professzionális és megbízható partnert kerestünk, aki olyan magas szintű technikai és üzleti követelményeknek képes megfelelni, amelyeket mi elvárunk egy ilyen típusú együttműködéstől, és amelytől nem tudunk eltérni. Meggyőződtünk róla, hogy a GTS ilyen partner.”

A GTS a tervek szerint nyáron indítja mobilszolgáltatásait, amiről a továbbiakban folyamatosan ad tájékoztatást.
 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fényes jövő vár idén az adatközponti szektorra

Saját átalakulási folyamaton megy keresztül az adatközpontok piaca, amely magába foglalja a legmodernebb technológiák használatát a műveletek és az erőforrások elosztásának optimalizálása, valamint a biztonsági protokollok javítása érdekében. 

2024. március 28. 19:05

Országszerte elérhetővé válik a Netrevalók program

A Netrevalók program sikeres tavalyi indulása után idén az Informatikai és Könyvtári Szövetséggel kötött megállapodással országos szintűvé válik a kezdeményezés, és 27 fővárosi könyvtár mellett 48 vidéki intézmény is csatlakozik a programhoz. Így összesen már 45 településen lesz elérhető a generációk digitális edukálását célzó program. A digitális infrastruktúra fejlesztése érdekében a Magyar Telekom a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár és az Informatikai és Könyvtári Szövetség részére 100- 100 darab monitort adományoz a programban résztvevő könyvtárak számára.

2024. március 28. 11:50

Tabudöntögető témákat feszegetnek a diákok a Megoldások a holnapért programban

Kiválasztották a Samsung és az EdisonKids által meghirdetett Megoldások a holnapért kihívás legjobb 50 diákcsapatát. A fenntarthatóság, a jövő oktatása és a közösség hívószavára összesen 120 jövőformáló és kreatív pályázat érkezett az ország számos pontjáról. A továbbjutók új készségekkel és ismeretekkel gazdagodhatnak a Megoldások a holnapért speciális tanulási platformján, hogy újszerű megoldást dolgozhassanak ki az általuk felvetett problémára. Az oktatási anyagok összeállításában, a diákok tervezői gondolkodásának elmélyítésében idén ismét kulcspartner a Cellux Csoport. A csapatokat támogató tanárok mentorálásában a Hősök Tere Alapítvány ad szakmai segítséget.

2024. március 28. 10:01

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05