Az Apple igyekszik kielégíteni az iPad mini igényeket

Czipperer Dia, 2013. február 20. 14:27

Egyre többen háborognak azon, hogy késve kapják meg áhított készüléküket. A néhány hónapja debütált iPad minihez olyan sokan szeretnének hozzájutni, hogy elő kell rendelni őket. Úgy néz ki, az Apple-nek most sikerült az igényekhez igazodnia.

Már négy hónapja, hogy az iPad minit piacra dobták, de még mindig olyan kereslet van iránta, amellyel még az Apple-nek is nehéz felvennie a versenyt. Sok potenciális felhasználó panaszkodott, hogy több napot is késnek a megrendelések.

A Cupertino, kaliforniai webáruház – amely többek között az USA, Kanada és Egyesült Királyság beszállítója is –, bejelentette, hogy a készülékek már raktáron vannak, és szállításra készek. Színek tekintetében sincs hiány: fekete és fehér változatban is elérhető. A MacRumor szerint azonban az európai felhasználóknak még 1-3 munkanapot kell várniuk az új megrendelésekre.

Az Apple akkor szembesült először a késésekkel, miután kiértékesítette az összes leltáron lévő készülékét három nappal azután, hogy az iPad mini előrendelhetővé vált. Úgy tűnik, az Apple érzi, hogy ki kell használnia, hogy az iPad mini életgörbéjének csúcsán jár, és most kell megtartania a célközönséget, mert később már nem lehet visszacsalogatni őket.

Forrás: Mashable.com
 

Kulcsszavak: Apple szállitás iPad mini

Notebook/ Táblagép ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új Dell eszközök hibrid munkavégzéshez

A Dell Technologies bemutatta legújabb üzleti portfólióját, amely a hibrid munkavégzéshez nyújt a végfelhasználóknak megoldásokat. 

2023. március 28. 11:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08