Az Apple kiadta az iOS frissítését

Czipperer Dia, 2013. március 20. 11:30

A cégóriás tegnap kiadta az iOS 6.1.3-as verzióját, amelyben fejlesztések mellett hibajavítások is vannak, többek között a mumus lock screen bug kiküszöbölése is.

A frissítés egyik legfontosabb eleme, hogy sikerült megoldani a „lock screen bug”-ot, vagyis a képernyő lezárása hibát, amely a potenciális gazemberek számára lehetővé tette, hogy könnyedén feloldják a jelszóval védett, lezárt képernyőket.

 

Ez a hiba lehetőséget nyújtott arra, hogy megkerüljék a képernyő feloldás lépéseinek sorozatát (lásd az alábbi YouTube videón). Ez a hiba már az iOs 6.1 verziójának megjelenése óta létező probléma (január 28.), a 6.1.2-es változatban sem sikerül kiiktatni a képből.

 

Bizony, egy ilyen jellegű hiba esetén közel két hónap is sok idő. A korábbi verzió előnyére legyen mondva azonban, hogy sikerült kiküszöbölnie az „Exchange calnder bug”-ot, amely felelős volt a gyenge akkumulátor élettartamért, és a kirívó hálózathasználatért.

 

A mostani verzió minden kompatibilis iPhone-hoz, iPadhez és iPod Touch-hoz elérhető. A frissítés iTunes-on és OTA-n keresztül is telepíthető. Az utóbbinál a Setting > General > Software Update lépéseket kell követni.

 

Forrás: Techspot.com

Szoftver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új funkcióval bővült a magyar építőipari szereplők életét megkönnyítő szoftver

Európa egyik meghatározó építőipari szoftvergyártója, a bécsi székhelyű PlanRadar kifejezetten az ügyfelek, köztük a magyar felhasználók visszajelzései, kérései alapján fejlesztette ki azt az új dokumentumkezelési megoldást, amelynek köszönhetően a megrendelők, a tervezők, a kivitelezők, valamint a létesítmények üzemeltetői a korábbinál is áttekinthetőbb módon ellenőrizhetik, követhetik a projektek alakulását. 

2023. március 31. 20:27

Átfogó felhőalapú biztonsági mentési megoldások az ASUSTOR-tól

Az ASUSTOR NAS a biztonsági mentési funkciók átfogó skáláját kínálja a felhasználóknak, lehetővé téve a könnyű és rugalmas köpontosítását a különféle digitális eszközökön tárolt adatoknak.

2023. március 31. 11:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak a digitális marketingről szóló legjobb szakdolgozatok

2023. március 27. 12:43

Az Alzánál egyszerűbb lett az áruvisszaküldés és a reklamáció

2023. március 21. 09:59

Töretlennek tűnik a csaló e-mailek és SMS-ek terjedése – van megoldás

2023. március 14. 20:32

IT Akadémiát indított a BME VIK és a Qualysoft

2023. március 9. 14:08