Hazai partnereit díjazta az SAP

forrás: Prím Online, 2013. március 23. 13:45

Több kategóriában is díjazta legjobban teljesítő hazai partnereit az SAP. A hagyományos partnertalálkozón azon cégeket ismerte el a szoftvervállalat, melyek a legtöbb bevételt, és új ügyfelet hozták a tavalyi évben.

A kisvállalati szegmensben a legnagyobb árbevételért járó díjat a debreceni székhelyű IFSZ Kft., míg a legtöbb új ügyfeléért járó elismerést a budapesti e-BOne Kft. kapta, mely régiós összevetésben is jelentős eredményt mutatott fel.

A középvállalati szektorban a fővárosi cégek arattak. A Mind System Consulting Kft. érdemelte ki a legnagyobb szoftverárbevételért járó plakettet, a nagyvállalati szektor legjobb teljesítőjeként az Enterprise Communications Kft.-t nevezték meg. A különdíjat, a leginnovatívabbnak járó elismerést pedig a Fornax Zrt. vitte el.

Az SAP Hungary Kft. összesen 27 értékesítői partnerrel együtt dolgozik a hazai piacon. Kis- és középvállalati szegmensben partnereken keresztül látja el a cég az ügyfeleket, míg a nagyvállalati-és kormányzati szektorban pedig közvetlenül, vagy partnereken keresztül segíti a szervezeteket a jobb működési hatékonyság elérésében.
 

Kulcsszavak: SAP-hu +céginfo

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58