Nevet változtat az EVOLVE

forrás: Prím Online, 2013. április 9. 13:23

Nevet változtat az EVOLVE márka, amelynek termékei mostantól EVOLVEO néven találhatók meg a boltok polcain. A cseh Abacus Electronic Ltd. által értékesített termékek forgalma az elmúlt évben megduplázódott Magyarországon.

Az EVOLVE márkát 2011-ben vezették be Magyarországon. Az Abacus Electronic termékeinek a forgalma 2012-ben tízszerese volt az előző évinek, idén pedig a tavalyi értékesítés megduplázását tervezik. A márka az IP67-es szabvánnyal rendelkező telefonok piacának domináns szereplője, becslések szerint darabszám alapján közel felét teszi ki. A névváltoztatás hamarosan megtörténik, az átállás pedig folyamatosan zajlik majd. A már piacon lévő termékeket a régi márkanév alatt értékesítik, míg az újak már EVOLVEO néven kerülnek forgalomba.

A dinamikus növekedés alapja a folyamatos termékfejlesztés, amelyet több szegmensben terveznek. Az egyik legfontosabb a strapatelefonok piaca, ahol már fejlesztés alatt van az első 3G-s készülék, valamint az első strapa okostelefon is. Emellett fontos még az okostelefonok szegmense, de folyamatosan fejlesztik a riasztók és a sportkamerák portfólióját is. Az előzőeken túl hamarosan a tabletek piacára is belép a márka, és már három féle (7, 8 és 9,7 inches) EVOLVEO táblagép közül választhatunk.

Az EVOLVEO jelenleg meghatározó márka a cseh piacon, de erős pozíciókkal rendelkezik Lengyelországban és a balti államokban is. Az adatok alapján az elmúlt évben a magyarországi forgalom is dinamikusan növekedett, és beléptek a balkáni államok piacára is, ahol az értékesítést szintén Magyarországról irányítják. A vállalat azonban folyamatosan terjeszkedik, így még idén bevezetik a termékeket az angol, a német, az orosz és az ukrán piacokon.

A márkáról további információt a www.evolveo.hu oldalon találhat.
 

Kulcsszavak: Evolveo Evolve

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Közel félszáz szakképzési centrumban segíti az oktatást 3D nyomtató

A hazai szakképzés alapját jelentő, az Innovációs és Technológiai Minisztérium felügyelete alá tartozó 44 db szakképzési centrumnak, egy hazai és EU-s forrást egyaránt tartalmazó pályázati projektnek köszönhetően lehetősége van egy úgynevezett Digitális Közösségi Alkotólabor létesítésére, ahol a tanulók megismerhetik számos digitális tárgyalkotási technológia alapjait. Ezek között szerepel a 3D tervezés és nyomtatás is, és örömteli, hogy a centrumok jelentős része, a világszínvonalú, teljes egészében magyar mérnökök által fejlesztett CraftBot 3D nyomtatókat választotta. 

2019. október 18. 17:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás