Nevet változtat az EVOLVE

forrás: Prím Online, 2013. április 9. 13:23

Nevet változtat az EVOLVE márka, amelynek termékei mostantól EVOLVEO néven találhatók meg a boltok polcain. A cseh Abacus Electronic Ltd. által értékesített termékek forgalma az elmúlt évben megduplázódott Magyarországon.

Az EVOLVE márkát 2011-ben vezették be Magyarországon. Az Abacus Electronic termékeinek a forgalma 2012-ben tízszerese volt az előző évinek, idén pedig a tavalyi értékesítés megduplázását tervezik. A márka az IP67-es szabvánnyal rendelkező telefonok piacának domináns szereplője, becslések szerint darabszám alapján közel felét teszi ki. A névváltoztatás hamarosan megtörténik, az átállás pedig folyamatosan zajlik majd. A már piacon lévő termékeket a régi márkanév alatt értékesítik, míg az újak már EVOLVEO néven kerülnek forgalomba.

A dinamikus növekedés alapja a folyamatos termékfejlesztés, amelyet több szegmensben terveznek. Az egyik legfontosabb a strapatelefonok piaca, ahol már fejlesztés alatt van az első 3G-s készülék, valamint az első strapa okostelefon is. Emellett fontos még az okostelefonok szegmense, de folyamatosan fejlesztik a riasztók és a sportkamerák portfólióját is. Az előzőeken túl hamarosan a tabletek piacára is belép a márka, és már három féle (7, 8 és 9,7 inches) EVOLVEO táblagép közül választhatunk.

Az EVOLVEO jelenleg meghatározó márka a cseh piacon, de erős pozíciókkal rendelkezik Lengyelországban és a balti államokban is. Az adatok alapján az elmúlt évben a magyarországi forgalom is dinamikusan növekedett, és beléptek a balkáni államok piacára is, ahol az értékesítést szintén Magyarországról irányítják. A vállalat azonban folyamatosan terjeszkedik, így még idén bevezetik a termékeket az angol, a német, az orosz és az ukrán piacokon.

A márkáról további információt a www.evolveo.hu oldalon találhat.
 

Kulcsszavak: Evolveo Evolve

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05