Korszerű informatikai megoldások a magyar labdarúgásnak

forrás: Prím Online, 2013. április 25. 13:15

Öt vidéki és fővárosi labdarúgó klub, a Lombard Pápa, a Paksi FC, a Pécsi MFC, a Szombathelyi Haladás és az MTK jut korszerű informatikai megoldásokhoz mától a Microsoft segítségével. A csapatok nemcsak egy több platformon elérhető, letölthető alkalmazást kapnak, amelynek segítségével számos hasznos információt  juttathatnak el rajongóikhoz, hanem adminisztratív, irodai rendszereik is megújulhatnak az Office 365-nek és a Dynamics CRM ügyfélkezelő rendszernek köszönhetően.

A támogatás központi eleme a Windows 8, Windows Phone, Android és iOS platformokra egyaránt elérhető ingyenes alkalmazás, amely minden korábbinál gyorsabb és testre szabottabb”kommunikációs csatornát kínál az érintettek között: a játékosok, a klub, és a szurkolók háromszögében. Az alapvető információk mellett az applikációkból elérhetők a csapatokat érintő hírek, képek és  érdekességek a focistákról és a stadionról, a mérkőzésnaptár, a jegyek és bérletek árai, valamint a hivatalos közösségi média, pl. Twitter- vagy YouTube-csatornák.


A klubok az alkalmazáson túl más területeken is kihasználhatják a támogatást. Minden csapat öt felhasználóra szóló Office 365 előfizetést kap, amely révén mindig a legkorszerűbb irodai szoftvereket használhatják. Mivel az Office 365 a felhőre épül, ezért szolgáltatásai – amilyen például a Microsoft Word, Excel, Powerpoint vagy Outlook – nemcsak egy gépre telepítve, hanem az internet segítségével bárhonnan elérhetők. Mivel a felhasználók dokumentumai szintén elérhetők az internetről, ezért a klubok munkatársai akkor is zavartalanul dolgozhatnak, ha elutaznak, vagy idegenbeli mérközésekre kísérik el játékosaikat.


A informatikai megoldáscsomag harmadik eleme a Microsoft ügyfélkezelő rendszere, a Dynamics CRM. Ez a korszerű rendszer összekapcsolható a letölthető alkalmazással is, így a klubok a korábbinál jóval több információt gyűjthetnek össze rendszerezett formában rajongóikról, amelyeket mind a bérletek és jegyek, mind a különböző ajándéktárgyak értékesítése során használni tudnak.

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Így óvja a szemét, ha sokat ül kijelző előtt

Tudta, hogy a nyugati emberek naponta átlagosan 6 órát töltenek különböző képernyők előtt? Ha belegondol, egy kicsit furcsa is, hogy a telefonunk kijelzőjére védőfóliát teszünk, a laptop kijelzőjét folyamatosan törölgetjük, portalanítjuk, szóval óvjuk az eszközeinket, miközben a szemünk védelmére nem is gondolunk. Íme pár tipp, ami segíthet megtartani a szeme egészségét, ha sok időt tölt kijelző előtt.

2022. június 13. 17:17

Esztétikus magas teljesítményű asztali számítógép - igenis létezik!

Ebben a cikkben azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy igenis reális elképzelésnek számíthat egy olyan asztali számítógép beszerzése, amelyik nemcsak teljesítményben, hanem az esztétikumot tekintve is elsőrendű vételnek számít. Következzenek tehát a részletek!

2022. február 15. 18:06

Hogyan ne válj a hackerek áldozatává másodpercek alatt?

Elképzelhetetlen ma már az élet internet nélkül. Munkához, tanuláshoz, de sokan még a heti bevásárlást is a világhálóra fellépve oldják meg.

2022. január 31. 09:19

Mit kell tudni az okosotthonokban megtalálható szenzorokról és érzékelőkről?

Amikor egy okosotthon kialakítása mellett döntünk, érdemes végiggondolni annak koncepcióját. Mindezt annak érdekében, hogy élhessünk az okosotthon egyik legnagyobb előnyével, a bővíthetőséggel.

2022. január 25. 09:45

6 tipp, hogy ne kelljen idő előtt cserélni a mobiltelefon akkumulátorát

A mobiltelefon akkumulátora egy olyan alkatrész, amin a legtöbbet tudnak aggódni az emberek. Amint kézbe veszik az újonnan vásárolt készüléküket, sokan máris azon kezdenek el agyalni, hogy vajon meddig bírja majd az akksija? 

2021. december 17. 11:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24