Víz-, por-, ütés- és fagyálló videokamera a Sonytól

forrás: Prím Online, 2013. április 27. 09:41

Az új Sony Handycam® HDR-GW66VE minden olyan kihívással szemben felvértezett, amely utazáskor előfordulhat. Az új víz-, por-, ütés- és fagyálló kamera könnyű vázával és egyszerű kezelhetőségével már az idei nyaralás kedvence lehet.

A 10 méter mélységig vízálló kamerával napozás, esti séta, úszás vagy síelés közben is tökéletesen éles fotók és Full HD videók készíthetők. A SteadyShot™ aktív mód korrigálja a kéz remegését, amely egyenletes és professzionálisabb felvételt eredményez még zoomolás közben is. A kiváló minőségű G objektív™ és Exmor R™ CMOS érzékelőnek köszönhetően a kamera változó és szélsőséges fényviszonyok között is részletgazdag videók és tiszta állóképek megörökítésére ad lehetőséget. A HDR-GW66VE kamera elején elhelyezett extra rögzítő gomb segítségével az önarckép és videofelvétel könnyen és kényelmesen készíthető.


Az internetre szánt videók akár rögtön MP4-formátumban is rögzíthetők, de ha kiemelkedően magas minőség a cél, AVCHD módban is készíthetünk felvételeket. Az internetes megosztás előtt a videók az ingyenes PlayMemories Home szoftverrel gyorsan és egyszerűen szerkeszthetők, a legmagasabb minőségű AVCHD formátumú felvétel tökéletesen élvezhető Full HD televíziókon és kiírhatóak Blu-ray lemezre.


A kézi kamera által készített képek kompatibilisek a Sony BRAVIA tévéknél alkalmazott TRILUMINOS technológiával, melyek köszönhetően a képernyőn valósághű és élénk színek elevenednek meg.


A Handycam® LCM-GWA félkemény hordozó táska vízálló kidolgozása lehetővé teszi a kamera biztonságos tárolását.


A Sony Handycam® HDR-GW66VE Full HD kamera 2013 júniusától lesz elérhető Magyarországon.

Kulcsszavak: kamkorder kamera Sony

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05