A Sharp multi-touch kijelzőin életre kelnek a prezentációk

forrás: Prím Online, 2013. május 8. 13:25

Interaktívabbá és hatékonyabbá válhatnak a projektbemutatók, tudományos előadások, méghozzá a Sharp BIG PAD multi-touch érintőképernyőjének és az új, táblagépes, valamint okostelefonos kapcsolatot biztosító Touch Display Link szoftverének köszönhetően.

A BIG PAD, a Sharp Full HD felbontású érintőképernyős kijelzője üzleti találkozók, videokonferenciák, céges képzések, illetve iskolai osztályok prezentációs igényeire kíván választ adni. A  kínálatban három különböző típusú BIG PAD monitor található meg, 60, 70 és 80 colos méretben (PN-L602B, PN-L702B és PN-L802B).

 

Az érintőképernyős BIG PAD monitorok teljes LED-háttérvilágítással rendelkeznek, így forrástól függetlenül kiváló képminőséget biztosítanak. Az LCD panel mögött közvetlenül elhelyezkedő több száz fehér LED biztosítja a fény egyenletes eloszlását. A Full HD (1920 x 1080 pixel) felbontás mellett kiváló minőségű 16:9-es formátumú képet nyújtanak.

 

Napi 24 órás folyamatos működésre tervezték őket, és annak köszönhetően, hogy szellőztető rendszerükben nincs ventilátor, gyakorlatilag zajtalanul működnek. A mellékelt szoftver pedig lehetővé teszi a legtöbb Sharp MFD, valamint egy „érintő toll” használatát is, mellyel a felhasználó kézzel írt jegyzeteket készíthet a szerkeszthető dokumentumokban. A jegyzetek könnyedén eltávolíthatók a „virtuális szivacs" funkció segítségével.

 

 

 

Sharp Touch Display Link - új szoftver a hatékony és interaktív prezentációkért

 

 

A BIG PAD monitor hatékonysága tovább növelhető a Touch Display Link program használatával. A szoftver lehetővé teszi az okostelefonok és a táblagépek közvetlen csatlakoztatását a monitorhoz (a kapcsolódás vezeték nélküli LAN hálózaton keresztül történik). A BIG PAD monitoron látható tartalom - beleértve a moderátor jegyzeteit és megjegyzéseit - könnyedén továbbítható a résztvevők mobil eszközeire. Ez egyszerű és interaktív módja a közös projektmunkának, az ötletek megosztásának és a találkozók hatékonyabb lebonyolításának.

 

Ahhoz, hogy egy konferencia, találkozó vagy képzés résztvevője a BIG PAD kijelző és a Touch Display Link program minden funkcióját maradéktalanul kihasználhassa, le kell töltenie egy ingyenes alkalmazást az App Store-ból vagy Google Play áruházból a saját eszközére. A megbeszélés során a résztvevők saját eszközüket is használhatják a BIG PAD érintőtollának szoftveréhez, valamint a képernyőhöz történő csatlakozáshoz.

 

Közös tartalom, közös munka - egy mozdulattal

 

A monitorra írt jegyzetek és rajzok valós időben, azonnal megjelennek a felhasználók eszközein, ezen felül megoszthatják saját fájljaikat másokkal, és megjeleníthetik őket a BIG PAD monitoron, valamint a többi résztvevő csatlakoztatott eszközein. Az interakciót a megjelenített anyagokkal is lehetővé teszi, például a jegyzetekbe és rajzokba is bele lehet nagyítani.

 

A résztvevők saját eszközeiken is használhatják a megjelenített tartalmakat, így például lapozhatják a prezentáció diáit, mozgathatják az egérmutatót, belenagyíthatnak a képekbe. A munka végeztével az előadónak arra is lehetősége van, hogy elküldje a prezentációt és a jegyzeteket a résztvevőknek PDF formátumban. A Touch Display Link szoftver egyidejűleg összesen 20 db mobil eszköz csatlakozását teszi lehetővé a BIG PAD képernyőhöz.

Kulcsszavak: monitor munka képernyő Sharp

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Ki, milyen kiegészítő eszközzel szerelje fel a munkakörnyezetét?

Ahhoz, hogy hatékonyan tudjunk dolgozni és együttműködni a kollégákkal, ma már nem feltétlenül elég egy megbízható laptop. A kényelmünk és az egészségünk szempontjából is fontos, hogy munkaállomásunk megfelelő kiegészítőkkel legyen ellátva. Az ideális informatikai háttér minden munkakörben mást jelent, és ez nem csak feladatkörönként, de személyenként is változhat. A Dell Technologies szakembere megosztja a legfontosabb tanácsokat arra vonatkozóan, hogyan alakíthatunk ki kényelmes, egészséges, és a munkánkat leginkább támogató környezetet.

2021. szeptember 18. 16:46

Hibrid munkarendhez készített monitort a Samsung

A Samsung bemutatja legújabb különleges kijelzőmegoldását, a 24 colos S4 Monitort beépített webkamerával, amelyet a hibrid munkarendben dolgozók számára fejlesztett ki a vállalat. A kamerával, hangszórókkal és mikrofonnal felszerelt monitor egyéb kiegészítők nélkül is ideális megoldást jelent a videohívásokon való részvételre és a munkavégzésre.

2021. szeptember 16. 14:13

Becsengettek: milyen laptop kell az iskolatáskába?

A tanévkezdésnél idén a szülőknek arra is kell gondolniuk, hogy mit tehetnek egy esetleges újabb digitális vagy hibrid oktatás alkalmával. A világ megváltozott, már nem lehet többé csak a könyvekre és a füzetekre támaszkodni, a diákoknak digitális eszközökre is szükségük van. Egy laptop szakértő segítségével azt vettük végig, hogy milyen szempontok alapján érdemes vásárolni.

2021. szeptember 10. 19:01

Hordozható Dell monitorok érkeznek

A Dell Technologies bemutatta legújabb monitorait, a 14 colos hordozható változatot (C1422H-t), a legújabb videókonferenciára tervezett megoldásokat (a 24 colos S2422HZ-t és a 27 colos S2722DZ-t), illetve a két 27 colos USB-C-s verziót (az S2722Qc-t és az S2722DC-t).

2021. szeptember 4. 17:13

Bemutatta első, kifejezetten játékosoknak készült asztali monitorát a HUAWEI

Ívelt, ultravékony kialakítású, 34 hüvelykes kijelzővel, 165 Hz-es képfrissítéssel, 3440x1440 pixeles felbontással és 4000:1 kontrasztaránnyal mutatkozik be a HUAWEI Technologies új monitorcsaládjának első tagja. A kifejezetten játékosoknak és profi felhasználóknak szánt HUAWEI MateView GT kialakításának köszönhetően lenyűgöző audiovizuális szórakoztató élményt nyújt. 

2021. szeptember 1. 11:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Tapasztalja meg a legendás játékot

2021. szeptember 20. 18:29

A világon egyedülálló drónra szerelhető szállítódobozt fejlesztettek

2021. szeptember 15. 14:15

Öt érmet is elhoztak a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiájáról

2021. augusztus 31. 09:58

A Xiaomi várakozásokat felülmúlóan teljesített a második negyedévben

2021. augusztus 26. 14:46