Az év legjobb disztribútora lett az Avnet az EMC-nél

forrás: Prím Online, 2013. május 23. 10:32

Az Avnet Technology Solutions – az informatikai megoldások egyik vezető disztribútora, az Avnet anyavállalat  műveleti egysége – két EMEA-díjat („Best Distributor of the Year” és „Best VSPEX Distributor”) is elnyert az EMC éves EMEA Velocity Solution Provider díjkiosztóján. Az ünnepséget az EMC globális partnertalálkozóján, a Las Vegasban múlt héten megrendezett EMC World rendezvény keretén belül tartották.

Miriam Murphy, az Avnet Technology Solutions EMEA rangidős alelnöke így kommentálta a díjat: „Ez a két rangos díj is bizonyítja az értékesítési láncban elfoglalt vezető szerepünket és azt, hogy milyen hatékonyan kínálunk innovatív, értéknövelt IT-megoldásokat a viszonteladóknak és a partnereknek az egész régióban. Az EMC-hez hasonló, a technológiában élenjáró vállalatokkal folytatott együttműködésünk nagymértékben hozzásegít minket célunk eléréséhez: hogy minden téren a lehető legjobb megoldásokat kínálhassuk a mai és a holnapi üzleti igények kielégítéséhez.”

 „Az ehhez hasonló elismerések a régióban működő disztribútoraink teljesítményét ünneplik. Ez az értékesítési csatorna talán soha nem volt még olyan fontos, mint manapság, és a díjak a múlt év óriási eredményeinek szólnak; a díjazottak némelyike például ebben az időszakban érte el az eddigi legmagasabb növekedését. Rendkívül nagyra értékeljük kapcsolatainkat az összes partnerünkkel és nagyra értékeljük, hogy hozzájárulnak az EMC üzleti sikeréhez.” – nyilatkozta Philippe Fosse, az EMC Corporation európai, közel-keleti és afrikai értékesítési csatornáiért felelős alelnöke.

A díjazottakat az EMC iránti elkötelezettségük és a céggel fenntartott partnerkapcsolataik alapján választották ki, emellett figyelembe vették, mennyire tudtak hozzájárulni az EMC piaci terjeszkedéséhez, illetve milyen értékekkel bővítik a vállalat információs infrastruktúra megoldásajánlatait. Az Avnet Technology Solutions EMEA egyike volt annak a több mint 777 EMC értékesítési partnernek, aki a régióból részt vett a Las Vegas-i The Venetian hotelben rendezett találkozón.

Kulcsszavak: EMC disztribúció Avnet

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00

’Az Év Honlapja’ pályázat 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat

2022. szeptember 7. 11:38