Még mindig a Gingerbread vezet

Farkas Norman, 2013. június 6. 14:31

A piacon lévő androidos eszközök 36,4 százalékán még májusban is a rendszer Gingerbread nevű verziója futott, pedig folyamatosan terjednek a frissebb kiadások – az Ice Cream Sandwich és Jelly Bean alapú készülékek együttesen majdnem 60 százalékos részesedést értek el.

Az Android rendszer jelentős újításokat tartalmazó 4.0 Ice Cream Sandwich verziója sosem vált igazán dominánssá a piacon, de utódja, a 4.1 Jelly Bean már nincs messze a vezető pozíciótól, amit egyébként már jó ideje a porosodó 2.3 Gingerbread tudhat magáénak. Az alábbi táblázat az egyes rendszerverziók megoszlását tartalmazza azokra a májusban piacon lévő androidos eszközökre vonatkozóan, melyekről manuálisan léptek be a Google Play Áruházba. Jól látható, hogy már csak néhány százaléknyi különbség van a Gingerbread és a Jelly Bean verziók részesedése között.

 

 

Érdekesség, hogy az Ice Cream Sandwich jelenléte 2 százalékkal csökkent az áprilisi adatokhoz képest a kiadott frissítéseknek köszönhetően, azaz a szóban forgó részesedés a Jelly Bean-hez vándorolt.

 

[Forrás:Android Developers

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Fenntarthatósági elit klubban a Schneider Electric

Ismét bekerült a legjobbak közé a Schneider Electric a Corporate Knights által évente összeállított, a legfenntarthatóbb módon működő vállalatokat felsoroló Global 100-as listán.

2022. január 20. 19:20

Minden kezdet nehéz: a TOP 5 leggyakoribb akadály, amivel a kezdő vállalkozások szembesülnek

A vállalkozásindítás, illetve a fiatal cégek első időszakának hatékony menedzselése soha nem volt kockázatoktól és nehézségektől mentes – nincs ez másképp manapság sem. Sőt, sok szempontból napjainkban még több problémával kell megküzdeni, gondoljunk csak a kommunikációs csatornák bővülésére és átalakulására, a túltelített piacokra, vagy akár az elmúlt két évben az életünk részét képező globális pandémiára és annak többek között például a személyes kapcsolattartásra való hatására. Van azonban néhány olyan nehézség, amellyel minden kezdő vállalkozás szembesül. A Brillit.com online üzleti platform szakértői bemutatják a TOP 5 leggyakoribb problémát és megoldásait.

2022. január 20. 17:58

Végérvényesen átalakulhatnak a fogyasztói szokások

Az emberek többsége már megszokta a világjárvány miatt kialakult új életmódot, és arra számít, hogy ezek a változások velünk is maradnak – derül ki az EY legfrissebb, 16 000 résztvevő bevonásával készült nemzetközi kutatásából. A megkérdezettek megfontoltabban költenek és egyre jobban ragaszkodnak a rugalmas munkavégzéshez.

2022. január 20. 16:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58

Átszámítva közel 40 millió forintot fizettek a világ első SMS üzenetéért

2021. december 21. 17:35