Taroltak az LG kijelzői

forrás: Prím Online, 2013. június 25. 16:59

Az LG Electronics (LG) négy különböző digitális megjelenítési megoldása is díjat nyert az egyesült államokbeli Orlandóban megrendezett idei InfoComm-on, amely a világ egyik legrangosabb audio- és videotechnológiai kiállítása. A június 12. és 14. között megrendezett eseményen az LG a Commercial Integrator, a Rental & Staging System, az AV Technology és a System Contractor News magazinok elismerését vehette át.

 

Az InfoCommon díjazott LG termékek között megtalálható a 84 hüvelykes WS70MS-B Ultra HD LED kijelző, a 47 hüvelykes WX50MF nagy fényerejű kültéri kijelző, az 55 hüvelykes WV70MS-B LED szuper vékony keretű videofal és az integrált, komplett megoldást nyújtó EzSign TV (LT560E) is.

  

A három éve alapított rangos Commercial Integrator BEST Awards program az integrációs üzletág kiemelkedő termékeit és szolgáltatásait díjazza. A BEST Awards díjak nyerteseit egy iparági szakértőkből, integrációs szakemberekből, valamint a Commercial Integrator magazin szerkesztőiből álló zsűri választotta ki. Az LG 84 hüvelykes (213 cm) szélesvásznú Ultra HD kijelzője a televízióknak és monitoroknak járó „BEST Award” díjat nyerte el a Full HD-hoz képest négyszeres, 8 millió képpontos felbontást kínáló Ultra HD technológia legkiválóbb képminőségű modelljeként.

 

 

Az iparágban a legnevesebb elismerésként számon tartott Rental & Staging Systems díjat a leginnovatívabb kereskedelmi célú színpadtechnikai és audio-video termékeknek ítélik oda. Az LG 47 hüvelykes (~119 cm) kültéri kijelzőjét (47W50MF) a „Legjobb síkképernyős kijelző” kategóriában hirdették ki győztesként. Az LG kijelzője ideális megoldást kínál kültéri megjelenítésre, olyan tulajdonságainak köszönhetően, mint az IPS technológia, a 110 °C-ig hőálló kivitel, illetve a környezeti fény elterelésére alkalmas Shine Out technológia.

 

Az AV Technology „Best” Awards díjjal a kivételes megoldást jelentő audio- és videotechnológiai megoldásokat jutalmazzák. A kiadvány szerkesztői a „Legjobb új videofal” kategóriában az LG 55 hüvelykes (~140 cm) WV70MS-B modelljét hirdették ki győztesként, köszönhetően többek között a professzionális audiovizuális felhasználásnál kiváló megoldást jelentő IPS technológiának és rendkívül vékony keretnek.

 

Az LG EzSign televíziója az InfoComm kiállításon az elmúlt két évben több díjat is kiérdemelt a digitális megjelenítők kategóriában. Idén tovább folytatódott a sikersorozat, a készülék megkapta a System Contractor News „Leginnovatívabb digitális megjelenítő” díját. Az EzSign segítségével az élő tévéadással vagy más külső médiaforrással egyidejűleg futó, személyre szabott tartalmak jeleníthetők meg, amivel a hirdetők figyelemfelkeltő módon közvetíthetik a kívánt üzenetet a vásárlók felé. A tartalom készítését az LG egyszerűen használható, ingyenes szoftvere és az 55 előre beépített sablon segíti.

 

Az LG kereskedelmi célú LED kijelzői megfelelnek az ENERGY STAR szabvány követelményeinek, kialakításuk során pedig a környezetvédelmi szempontok is nagy hangsúlyt kaptak.

 

Kulcsszavak: LG monitor díj

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05