Divatos formavilágú audiorendszer a Sharp‪tól

Kütyü Magazin, 2013. június 27. 14:51

Új modellel bővült a Sharp audio termékkínálata a közelmúltban. A sztereó HiFi rendszer sokoldalú kompatibilitásával, különleges funkcióival és praktikus méretével népszerű lehet az otthonokban. 

A Sharp új DK-KP82PH audiorendszere vonzó alternatívát nyújt a dizájntudatos vásárlóknak és a legújabb Apple termékcsaládba tartozó készülékek tulajdonosainak, hiszen kompatibilis a második, harmadik és negyedik generációs iPad, valamint iPhone5 és iPod eszközökkel is. A rendszer zenét nemcsak CD-ről (a CD-meghajtót elcsúszó panelek mögé rejtették), hanem a készüléken található csatlakozóhoz kötött USB adattárolóról (MP3 és WMA formátumok) is lejátszik. Az 54.990 forintba kerülő készülék rendelkezik iPhone és iPod dokkolóval, az iPad-ek pedig USB porton keresztül köthetők össze a rendszerrel.

 

 

‪A beépített RDS funkciós FM/AM rádió összesen 40 rádióállomás tárolására képes, az ASPM funkció segítségével pedig egyszerűen kereshetők és tárolhatók az elérhető frekvenciák. A digitális erősítő (RMS 2 x 25 W) dinamikus hangzást biztosít, a magas és a mély hangokat kiemelő equalizer az X-Bass funkcióval kiegészülve kiváló hangminőséget nyújt.

 

Praktikus funkcióinak és kis méretének köszönhetően (csupán 475 x 191 x 83mm) a Sharp új HIFI rendszere a ház bármely pontján elhelyezhető: a nappaliban, a konyhában, vagy a teraszon, akár falra rögzítve is. A környezetbarát készülék energiafogyasztása rendkívül alacsony (0,4 W készenléti módban), beérkező jel hiányában pedig automatikusan kikapcsol.

 

  

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2023. szeptember 20. 15:17

Diákokat, női vezetőket és roma fiatalokat is támogatnak a Morgan Stanley munkatársai

2023. szeptember 18. 13:16

Hat érmet hoztak haza a magyar diákok a Nemzetközi Informatikai Diákolimpiáról

2023. szeptember 4. 15:38

Harminc évre előre tekintenek a 30. MENTA konferencia előadói

2023. augusztus 31. 12:59