PowerEdge VRTX – nagyvállalatok számára is

forrás: Prím Online, 2013. július 7. 14:12

Nem csak kis- és középvállalkozások száméra lehet alterneatíva a Dell megoldása, hiszen ezáltal egy nagyobb vállalatok is gyorsíthatják az üzleti alkalmazások, informatikai szolgáltatások telepítését, emellett pedig az adatközpont hatékonyságát és az informatikai szolgáltatás minőségét is javíthatják.

Dell Active Infrastructure a nagyvállalatoknak

A Dell Active Infrastructure 2012 októberi bevezetését követően a Dell bemutatta egységesített infrastruktúra-kínálatának következő tagját, az Active Infrastructure 1.1 rendszert. Segítségével a szervezetek sokkal hatékonyabban működhetnek, mint korábban: felgyorsíthatják az üzleti alkalmazások és az informatikai szolgáltatások telepítését, továbbá javíthatják az adatközpont hatékonyságát és az informatikai szolgáltatás minőségét.

 

A frissített Active Infrastructure a következőket tartalmazza:

 

- Új, ellenőrzött terhelés: Biztosítja a főbb vállalati alkalmazások, virtuális számítógépek és a privátfelhő terhelések gyorsabb és pontosabb telepítését. A használatra kész és az egyéni terhelési sablonok, valamint az érvényesített referencia-architektúrák használatával a rendszergazdák az IDC felmérése szerint hozzávetőlegesen 99 százalékkal csökkenthetik az új terhelések kiosztására fordított időt és lépéseket.

 

- Előre integrált rendszerek szélesebb kínálata:  A Dell a Dell Active System 50, a Dell Active System 200 és a Dell Active System 1000 termékekkel bővíti az egységesített infrastruktúra platformokat és referencia-architektúrákat. Az előre integrált rendszerek az ügyfélelvárások és az alkalmazáskövetelmények függvényében Az Active System 800 rendszerrel együtt több méretben érhetők el, és új virtuális infrastruktúrák esetén akár hatszor gyorsabb megvalósítást tesznek lehetővé.

 

- Egységesített felügyeleti platform: A Dell bemutatta az Active System Manager 7.1 szoftvert, az Active System rendszerhez elérhető, a közelmúltban a Dell által felvásárolt Gale Technologies vállalat szellemi termékeit is tartalmazó felügyeleti megoldást. Az Acitve System Manager 7.1 segítségével egyetlen konzolon keresztül automatizálható a terhelések és az infrastruktúra telepítése. Az egy eszközzel nyolcat kiváltó megoldás mély virtuális integrációt biztosít, támogatja a Microsoft Hyper-V és a VMware vSphere platformokat, az állapot nélküli számítást a terhelések méretezéséhez és áttelepítéséhez, a gyors infrastruktúra-beillesztést az eszközök kereséséhez, valamint egy, a Dell és a heterogén környezeteket támogató széles kompatibilitási mátrixot.

 

„Az Emerson egy világszerte 235 gyártási hellyel rendelkező globális gyártó- és technológiai vállalat. Ha jelenleg egy virtuális megoldást az egyik gyártási helyszínen telepítünk, egy informatikai szakember akár 16 órát is eltölt a hardver különböző darabjainak összeszerelésével, és a rendszerek megfelelő beüzemelésével. A Dell PowerEdge VRTX rendszert ehhez képest rendkívül könnyű volt beállítani – csupán két-három órát vett igénybe –, mivel az aprólékos kialakítás, valamint az egyszerű telepítés és felügyelet lehetővé teszik az informatikai részleg kihagyását a telepítési és karbantartási folyamatból” – mondta James Moore, az Emerson feldolgozórendszerekért és megoldásokért felelős vezető szoftverfejlesztője.

 

A Dell Active Infrastructure 1.1 kínálata 2013. június végétől érhető el az amerikai kontinensen, valamint az EMEA az APJ régió egyes országaiban. A Dell megawatt-kapacitású MDC rendszere már elérhető a DCS megoldásban.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

2019. augusztus 8. 11:32

Új tulajdonosa van a UPC-nek

2019. augusztus 1. 12:20

A Bosch és a Daimler megvalósítja a vezető nélküli, automatizált parkolást

2019. július 31. 16:53

Rekordbevétel az LG-nél

2019. július 30. 17:03
online sportfogadás