LUMOback 3: kütyü a helyes testtartásért

Farkas Norman, 2013. augusztus 21. 08:40

A LUMO Body Tech bemutatta testhelyzetfigyelő készülékének legújabb generációját, mely kényelmesen viselhető, s folyamatosan okostelefonunkra küldi az összegyűjtött információkat. A LUMOback 3 így segít abban, hogy egészségünk érdekében helyes testtartással éljük mindennapjainkat.

A Google Glass bejelentésével új korszak vette kezdetét a hordható készülékek életében, hiszen azóta sorra jelennek meg az érdekesebbnél érdekesebb kütyük, melyeket testünk valamely részén viselhetünk. Ilyen eszköz a LUMO Body Tech által fejlesztett LUMOback testhelyzetfigyelő is, melynek immár harmadik generációja jelent meg a piacon a közelmúltban.

 

 

A LUMOback 3 nem csak kényelmesebben viselhető elődeinél a bőr légzését nem gátoló övnek köszönhetően, mellyel felvehetjük, de kisebb is azoknál, ráadásul hosszabb – 5-7 napon át tartó – üzemidővel bír. Az új antennával szerelt masina Bluetooth kapcsolat révén, a hozzá tartozó, sajnos egyelőre kizárólag iOS rendszerű kütyükre elérhető alkalmazás segítségével folyamatosan továbbítja okostelefonunkra a testhelyzetünkről összegyűjtött infókat. Így bármikor tájékozódhatunk arról, hogy az adott időszakban helyes volt-e a testtartásunk, eleget mozogtunk-e stb.

 

Már a kapott adatok böngészése is motiválhat a megfelelő, egészséges testhelyzet tudatos felvételére, de a LUMOback figyelmeztetni sem rest (valós időben), ha görnyedten ülünk vagy járunk, túl keveset mozgunk. A speciális öv tehát – megfelelő hozzáállással társulva– hatékonyan képes gondoskodni arról, hogy ne csak akkor húzzuk ki magunkat, ha épp el akarunk csábítani valakit.

 

A helyes testtartásra „nevelő” kütyü ára cirka 150 dollár, itt olvashatsz róla bővebben.

 

 

[Forrás: Übergizmo]

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A MITTE az ügynökségi partnere a világ első tokenizált naperőmű projektjének

A MITTE felel a globális zöld energia vállalat, a Sunmoney Solar Group almárkájának branding és social feladataiért, illetve a Sunmoney 360 app design feladataiért.

2024. április 19. 16:59

Új szintet léphet az MI-forradalom az adatközpontokban

Együttműködési megállapodást kötött a Schneider Electric és az NVIDIA, a két cég összefogásának köszönhetően megnyílik az út a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazásokat még jobban támogató, ugyanakkor energiahatékonyan működő adatközpontok kialakítása előtt. A megállapodás részeként a Schneider Electric leányvállalata, az AVEVA digitális iker platformját összekapcsolják az NVIDIA Omniverse megoldásával, egységes környezetet biztosítva a virtuális szimulációhoz és az együttműködéshez.

2024. április 19. 13:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09