Ultravékony Touch Mouse a Logitech-től

forrás: Prím Online, 2013. augusztus 29. 12:53

A Logitech bemutatta az első igazán könnyen hordozható Touch Mouse-t. Vékony kialakításának, karcsú vonalainak és csiszolt alumínium testének köszönhetően, a Logitech Ultrathin Touch Mouse hatékonyan és stílusosan egészíti ki korunk ultrabook számítógépeit.  

 

Keskeny, pehelysúlyú kialakításának köszönhetően a Logitech Ultravékony Touch Mouse könnyedén zsebbe csúsztatható. A selymes tapintású kezelő felület egy olyan láthatatlan bevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti a navigációt Windows 8 alatt, továbbá tökéletesen alkalmas az OS X Multi-touch megoldások kiszolgálására.

 

A Bluetooth technikának és a Logitech Easy-Switch technológiájának köszönhetően a Logitech Ultravékony Touch Mouse egyszerre, vezeték nélkül kapcsolható laptophoz, asztali géphez és tablethez úgy, hogy a köztük történő váltás csupán egyetlen gomb megnyomásával kivitelezhető. Az egér USB-n keresztül tölthető; egy percnyi töltés pedig elegendő ahhoz, hogy egy újabb teljes órán át dolgozhassunk vele (figyelembe véve az átlag vásárlói tapasztalatokat).

 

 

„A személyes technológiai igényeink gyors ütemben fejlődnek, az emberek pedig elvárják a jobb kialakítást” – mondta Charlotte Johs, a Logitech PC kiegészítőkkel és márkafejlesztéssel foglalkozó üzletágának alelnöke. „Legyen szó számítógépről, tabletről, okostelefonról, vagy egyéb érintőképernyős eszközről, az emberek a vékony, modern megjelenést és a gördülékeny működést részesítik előnyben. Azért hoztuk létre az Ultrathin Touch Mouse-t, hogy egy olyan maximális hordozhatósággal bíró egeret biztosítsunk a felhasználók számára, amely egyaránt kiegészíti a MacBook és az Ultrabook készülékek sorát”.

 

Ár és elérhetőség

 

A fekete Logitech Ultrathin Touch Mouse T630 és a fehér Logitech Ultrathin Touch Mouse T631 for Mac Várhatóan novembertől lesz elérhető Európában, 69,99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.

 

 

Kulcsszavak: Logitech egér ultrabook Mac

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A fejújított műszaki eszközök is drágulnak

Nem érdemes halogatni, ha műszaki cikket szeretnénk vásárolni. Szakemberek szerint semmi nem utal arra, hogy a műszaki cikkek árai csökkennének, így ha valaki laptop vagy asztali számítógép vásárlásán gondolkozik érdemes még az év végi áremelkedés előtt beruházni. Várhatóan hamarosan a szállítási díjak is emelkedni fognak, a webáruházak esetében pedig nem kizárt, hogy búcsút mondhatunk az ingyenes kiszállításnak is.

2022. október 7. 13:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Netezz biztonságban! – kreatív pályázatot hirdet diákoknak az ESET

2022. október 5. 15:10

Jól szerepeltek a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiáján

2022. szeptember 26. 18:20

Megvannak az idei Gyurós Tibor-díjazottak

2022. szeptember 21. 13:46

Hatalmas siker a tudományos Európa Bajnokságon

2022. szeptember 19. 18:00