Ultravékony Touch Mouse a Logitech-től

forrás: Prím Online, 2013. augusztus 29. 12:53

A Logitech bemutatta az első igazán könnyen hordozható Touch Mouse-t. Vékony kialakításának, karcsú vonalainak és csiszolt alumínium testének köszönhetően, a Logitech Ultrathin Touch Mouse hatékonyan és stílusosan egészíti ki korunk ultrabook számítógépeit.  

 

Keskeny, pehelysúlyú kialakításának köszönhetően a Logitech Ultravékony Touch Mouse könnyedén zsebbe csúsztatható. A selymes tapintású kezelő felület egy olyan láthatatlan bevonattal rendelkezik, amely megkönnyíti a navigációt Windows 8 alatt, továbbá tökéletesen alkalmas az OS X Multi-touch megoldások kiszolgálására.

 

A Bluetooth technikának és a Logitech Easy-Switch technológiájának köszönhetően a Logitech Ultravékony Touch Mouse egyszerre, vezeték nélkül kapcsolható laptophoz, asztali géphez és tablethez úgy, hogy a köztük történő váltás csupán egyetlen gomb megnyomásával kivitelezhető. Az egér USB-n keresztül tölthető; egy percnyi töltés pedig elegendő ahhoz, hogy egy újabb teljes órán át dolgozhassunk vele (figyelembe véve az átlag vásárlói tapasztalatokat).

 

 

„A személyes technológiai igényeink gyors ütemben fejlődnek, az emberek pedig elvárják a jobb kialakítást” – mondta Charlotte Johs, a Logitech PC kiegészítőkkel és márkafejlesztéssel foglalkozó üzletágának alelnöke. „Legyen szó számítógépről, tabletről, okostelefonról, vagy egyéb érintőképernyős eszközről, az emberek a vékony, modern megjelenést és a gördülékeny működést részesítik előnyben. Azért hoztuk létre az Ultrathin Touch Mouse-t, hogy egy olyan maximális hordozhatósággal bíró egeret biztosítsunk a felhasználók számára, amely egyaránt kiegészíti a MacBook és az Ultrabook készülékek sorát”.

 

Ár és elérhetőség

 

A fekete Logitech Ultrathin Touch Mouse T630 és a fehér Logitech Ultrathin Touch Mouse T631 for Mac Várhatóan novembertől lesz elérhető Európában, 69,99 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.

 

 

Kulcsszavak: Logitech egér ultrabook Mac

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35

Április végéig lehet jelentkezni a MOL frissdiplomás programjára

2021. március 17. 11:05

Mától Budapest nagy részén elérhető a Vodafone 5G hálózata

2021. március 4. 16:27