SAP: közös fejlesztés a partnerekkel

forrás: Prím Online, 2013. augusztus 30. 10:26

A SAP új programot hirdet, melynek lényege, hogy a partnereket hívja közös fejlesztői munkára. A SAP a felhő, mobil, adatbázis és memória alapú számítástechnnika területén elkészült alkalmazásokpiacra vitelében is segít.

A PartnerEdge program for Application Development éves díj ellenében érhető el. Ezért cserébe például licence jogokat, szolgáltatásokat, innovációs csomagot kap a partner annak érdekében, hogy mihamarabb piacra tudja dobni az SAP technológiára épülő applikációit. A csomagot úgy tervezték, hogy támogassa az ügyfeleknél történő egyedi fejlesztést, mely gyakran az első lépés a sztenderd alkalmazás megszületése fele. A kész alkalmazások felkerülhetnek az SAP online boltjába, az SAP Store-ba.

 

„E program, meggyőződésem szerint számos helyi, kis céget segít abban, hogy egy jóval nagyobb piacra, akár a világpiacra tudjon betörni innovatív megoldásaival. Az SAP-nál hiszünk a közös innovációban, és a program jó példa erre”- mondta Stano Simunek, regionális partnermenedzser annak kapcsán, hogy a program a közel 200 céget számláló közép-kelet-európai partnerhálózat számára is nyitott.

 

A szoftvercég világszerte 13 000 partnerrel rendelkezik.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05