HP-SAP: Valós idejű felismerések az azonnali üzleti eredményhez

forrás: Prím Online, 2013. szeptember 9. 17:11

A HP új HP As-a-Service Solution for SAP HANA megoldásával a szervezetek jelentős induló beruházás nélkül végezhetnek „big data” elemzéseket.

A HP SAP HANA-hoz készült „as-a-service” megoldása az SAP HANA szoftver licence mellett hardvert és folyamatos felügyeletet is tartalmaz. A komplett megoldás költséghatékony, szolgáltatásként nyújtott modell szerint működik. Mivel az ügyfeleknek csupán havi előfizetési díjat kell fizetniük, nem kell nagy induló beruházással számolniuk és alacsonyabb teljes életciklusra vetített összköltséget (TCO-t) érhetnek el.

 

 

A HP sokrétű információkezelési és analitikai tapasztalatait az SAP valós idejű platformjával ötvöző megoldással az ügyfelek kiaknázhatják a memóriaalapú számítástechnikában (in-memory computing) és az analitikában rejlő  előnyöket. Gyors elemzéseket végezhetnek és nagy mennyiségű adat alapján hozhatnak döntéseket – üzleti szempontból kedvező költségszinten és sebességgel.


Az új megoldás HP Managed Cloud környezetben, menedzselt virtuális privát felhőként vagy menedzselt privát felhőként fut a HP valamely regionális nagyvállalati kategóriájú adatközpontjából. Működése az SAP által az SAP HANA-hoz tanúsított HP AppSystemre épül.

 

A kifogástalan adatmigrálást HP Migration Factory for SAP HANA szolgáltatások segítik.  A migrációs szolgáltatások keretében a HP elvégzi a tervezést, a migrálást, az ellenőrzést, és biztonságos módon áthelyezi az ügyfél kritikus adatait az SAP HANA platformra. A szolgáltatások mindegyike az SAP által jóváhagyott módszertant követi, az SAP-rendszer sikeres megtervezését, megépítését, integrálását és üzemeltetését pedig a HP globális SAP-képesítései garantálják.

 

Szolgáltatások az SAP HANA-hoz:

 

HP Migration Factory for SAP HANA: A részben vagy teljes egészében SAP HANA-ra átállni kívánó ügyfeleket támogató csomag biztosítja az SAP HANA lehető legjobb bevezetéséhez szükséges szolgáltatásokat. A HP Enterprise Services globális szolgáltató központjaiból nyújtott HP Migration Factory for SAP HANA a HP SAP-megoldások terén felhalmozott átfogó rendszerbevezetési és -üzemeltetési tapasztalataira épül, és a HP globális SAP-kiválóságközpontjaiban (Center of Excellence for SAP) dolgozó vezető tanácsadók, adat- és technológiai szakértők támogatását élvezi.

 

A HP Migration Factory for SAP HANA keretében a HP teljes körű szolgáltatást nyújt ügyfeleinek az SAP HANA-alapú SAP Business Suite-ra történő átálláshoz.

 

Rendszerbevezetési szolgáltatások SAP-megoldásokhoz (HP Implementation Services for SAP Solutions): Az SAP ERP-hez, SAP CRM-hez, ellátásilánc- és üzleti adattárház-alkalmazásokhoz kínált hagyományos rendszerbevezetési és frissítési szolgáltatások mellett  a HP olyan mobil szolgáltatásokkal is kiegészíti ügyfelei környezetét, amelyek révén a mobil felhasználók is elérhetik a kritikus üzleti folyamatokat. A HP emellett felhőszolgáltatásokat is nyújt az SAP-alkalmazások üzemeltetéséhez, és támogatja az iparági és horizontális megoldások gyorsított telepítését. A HP gyorstelepítő megoldásaival az ügyfelek rövidebb időn belül juthatnak kézzelfogható üzleti eredményhez új alkalmazásaikból.

 

HP Enterprise Cloud szolgáltatások SAP-megoldásokhoz (HP Enterprise Cloud Services for SAP Solutions): A HP Enterprise Cloud szolgáltatásokon belül az SAP-alkalmazásokhoz kidolgozott menedzselt felhőplatform rugalmas árképzéssel működik. Az ügyfelek a szolgáltatásként nyújtott infrastruktúra (Infrastructure‑as‑a‑Service) és a szolgáltatásként nyújtott platform (Platform‑as‑a‑Service) modellt is igénybe vehetik az SAP Business Suite alkalmazásaihoz és az SAP mobil megoldásaihoz – virtuális privát felhő vagy menedzselt privát felhő formájában.

 

A felhőalapú modellben csak a ténylegesen szükséges kapacitás után kell fizetniük és nem kell invesztálniuk a hardverinfrastruktúra kiépítésébe. A HP SAP-alkalmazásokhoz kínált felhőszolgáltatásaival az ügyfelek hónapok helyett heteken belül létesíthetnek és vezethetnek be alkalmazásokat, az üzleti és alkalmazáskövetelmények változása esetén pedig mindkét irányban skálázhatják  a kapacitást.

 

Alkalmazásüzemeltetési szolgáltatások SAP-megoldásokhoz (HP Applications Management Services for SAP Solutions): A HP alkalmazásüzemeltetési szolgáltatásokat is kínál azoknak az ügyfeleknek, akik rugalmas szolgáltatási szerződés keretében szeretnék kiszervezni SAP-alkalmazásaik támogatását. A hatékony költséggazdálkodást nyújtó, minden üzleti igényt kielégítő szolgáltatások rugalmasan igazodnak az üzleti célokhoz és a vállalat teljesítményéhez.

Kulcsszavak: big data adatelemzés SAP HP

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A márkák megítélése szenvedhet kárt a visszaeső életszínvonal miatt

Az összes vizsgált szempont szerint romlott a fogyasztói elégedettség az elmúlt egy évben a KPMG Customer Experience Excellence globális kutatása szerint. A jelenség mögött első sorban a globális megélhetési válság áll. Ugyanakkor a pandémia idején a márkák részéről tapasztalt odaadó hozzáálláshoz képest a mostani krízisjelenségek kezelésében nem érzik a fogyasztók a cégek részéről a partneri hozzáállást. Míg például a covid okozta fogyasztói nehézségeket közös összefogással lehetett megfelelően kezelni, a mesterséges intelligencia kérdésében akár a front ellentétes oldalára is rendeződhetnek a szolgáltatók és a fogyasztók – hívja fel a figyelmet jelentésében a KPMG.

2024. március 27. 13:17

Energiatakarékosság az ASUSTOR-ral!

Az áramszámlák világszerte meredeken nőnek, ASUSTOR NAS viszont segít abban, hogy adataid elérhetők legyenek és pénzt takaríts meg.

2024. március 27. 11:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05