Rangos díjakat nyertek a Sharp multifunkciós nyomtatói

forrás: Prím Online, 2013. szeptember 26. 10:02

Sharp két "Pick" díjat is nyert a független Buyers Laboratory LLC (BLI) szervezettől, amely dokumentumkezelő termékeket és megoldásokat értékel szigorú és objektív szempontrendszer alapján. A BLI intézet elismerését olyan termékek nyerhetik el, amelyek kiváló teljesítményt és funkcionalitást nyújtanak. A Sharp ezt a rangos díjat a színes és a fekete-fehér kategóriában egyaránt kiérdemelte.

Az MX-7040N és az MX-M904 modellek magas pontszámokat kaptak nyomtatási minőségükre. A BLI szakértői azonban azt is kiemelték, hogy a Sharp által alkalmazott levegős szétválasztási technológia és a fejlett finiser lehetőségek révén is tökéletes megoldást jelentenek ezek a készülékek a nagy igénybevétellel járó irodai és nyomdai munkákhoz. A BLI ezzel a minősítéssel megerősítette a Sharp pozícióját a közepes termelékenységű nyomtatási eszközök szegmensében - mondta Szabó Zsolt, a Sharp Electronics magyarországi képviseletének ügyvezető igazgatója.


MX-7040N
A Sharp MX-7040N készüléke megkapta a BLI "Pick" elismerését, mint "Különösen ajánlott, A3-as, színes MFP nyomtató 61-70 oldal/perc sebességgel." A kitűnő papírkapacitáson túl számos egyedi megoldást is beépített a Sharp a készülékbe a papírelakadás és az állásidő kiküszöbölése érdekében. Mindez kulcsfontosságú előnyt jelenthet a nagy mennyiségű nyomtatási igénnyel rendelkező vállalatok számára. A készülék 70 gombját az egyéni felhasználói igényekhez lehet igazítani. A beolvasott dokumentumok valós időben megtekinthetők, így a felhasználók elforgathatják, mozgathatják és törölhetik is őket az érintőképernyőt használva. Az intuitív felhasználói felület "point and click" funkciókkal, valamint egy papírtálcával rendelkezik, illetve lehetővé teszi a nyomtatás címzettjének kiválasztását.


MX-M904

A Sharp MX-M904 modellje a "Különösen ajánlott fekete-fehér A3-as MFP nyomtató 90+ oldal/perc sebességgel" minősítést érdemelte ki a BLI-től. A készülék nagy kapacitású adagolóját levegős elválasztóval és páratartalom-érzékelővel látta el a Sharp az optimális munkakörülmények biztosításához. Az MX-M904 kategóriájában a legnagyobb memória- és merevlemez kapacitással rendelkezik, továbbá a legmagasabb maximális papírkapacitással (13.500 lap), illetve a legnagyobb számú papírtálcával (9) büszkélkedhet. A készüléket megbízható finiser funkciókkal, valamint 10.000 lapos függőleges elválasztóval is ellátták. 


Röviden a BLI "Pick" díjáról
A BLI "Pick" ajánlásait évente kétszer, különböző kategóriákban ismertetik. Az ítéletek megalapozottságát a BLI laboratóriumában elvégzett alapos vizsgálatok garantálják. A díjakat objektív szempontok szerint, hónapokig tartó  tesztelési folyamatot követően osztják ki. Az értékelés magában foglal egy többoldalú tartóssági tesztet is, ami az egyes készülékeknek a gyártók által meghatározott maximális terhelhetőségi időtartamát vizsgálja. A BLI által elvégzett tartóssági vizsgálat egyedülálló értékelési módszernek számít az irodai berendezések terén. A BLI különleges licence a hitelesség garanciája.


Az említetteken túl minden egyes készüléket értékelnek az egyszerű használat, a kellékanyagok kínálata, a teljesítmény és az ár szempontjából is. Minden olyan termék, amely sikeresen teljesíti az intézet laboratóriumi tesztjeit, elnyeri az "Ajánlott" vagy a "Különösen ajánlott" BLI bélyegzőt, a "Megbízhatósági igazolást", valamint a legjobb minőségű készülékeknek járó "Pick" díjat. A BLI „Pick” díja különösen rangos elismerés, a vásárlók és az informatikai vezetők is a valódi minőség garanciájaként tekintenek rá.
 

Kulcsszavak: nyomtató printer Sharp

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új Philips modell az egyszerűbb közös munka érdekében

A Philips monitors széles portfóliójához egy olyan új modell csatlakozik, amely megfelel a videohívások új sztenderdjeinek: a Philips 34E1C5600HE.

2022. június 30. 20:11

Már Magyarországon is előrendelhető az LG díjnyertes, egyedi formátumú monitora

Az LG hazánkban is bevezeti a monitorpiacon teljesen új formátumot képviselő, DualUp nevet viselő monitorát. A CES innovációs díjával kitüntetett képernyő kiemelkedő képminőségű és könnyen testreszabható, szokatlan kialakítását olyan professzionális felhasználók igényeire szabták, akik gyakran multitaskingolnak.

2022. június 27. 16:32

Az AGON by AOC bemutatja az új MiniLED ultraszéles gaming monitort

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bemutatja az AGON PRO AG344UXM 34" (86,4 cm) ultraszéles monitort, amely lélegzetelállító tulajdonságokkal rendelkezik: MiniLED háttérvilágítás, 1152 dimming zóna, szemet gyönyörködtető, magas szintű DisplayHDR 1000, 170 Hz képfrissítési sebesség, 1 ms GtG válaszidő a zökkenőmentes mozgásokért és magas, 3440x1440 UWQHD felbontás a fokozott élesség és részletgazdagság érdekében.

2022. június 17. 09:55

A Philips két új, 5MP webkamerával és zajszűrő mikrofonnal rendelkező monitort mutat be

A Philips monitors legújabb és jövőbemutató modelljei között az 5000 sorozat két új termékkel bővült, amelyek a munkaidőben és a szabadidőben is támogatják a felhasználókat: ezek a 27" (68,6 cm) 27E1N5600HE és a 24" (23,8" / 60,5 cm) 24E1N5300HE modellek.

2022. június 9. 11:16

Csúcssebesség és éles kép a profi e-sportolóknak

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor  és IT tartozék márkája – az új 68,58 cm-es (27”) AGON PRO AG274QS modellell, egy nagy sebességű, 300 Hz-es monitorral bővíti az AGON PRO portfóliót. A monitor gyors IPS panellel van ellátva, DisplayHDR 600 minősítéssel, 1 ms GtG válaszidővel és QHD felbontással rendelkezik, így tökéletesen megfelelő e-sport játékosok és rajongók, különösen az FPS, battle royale és hasonló pörgős játékok kedvelői számára.

2022. június 3. 14:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24