Sixt mobilapp – a 2013-as Mobil Alkalmazások Útikalauzának legjobbja

forrás: Prím Online, 2013. szeptember 26. 15:26

A világ legnagyobb utazási kiállítása, a berlini ITB által közzétett Mobil Alkalmazások Útikalauzának legutóbbi kiadásában a Sixt Autókölcsönző alkalmazása győztes lett a mobil használók körében, kiemelkedően felhasználóbarát tulajdonságai miatt. A szakértők 5 iOS alkalmazást vizsgáltak 25 kategóriában.

Az ITB által közzétett Mobil Alkalmazások Útikalauzának legutóbbi kiadásában megjelent alkalmazásokat a következő kritériumok szerint: funkcionalitás, dizájn, felhasználhatóság és kompatibilitás más felhasználói platformokkal. Az Autóbérlés kategóriában a Sixt alkalmazása az elérhető maximális 5 csillagból 4-et kapott, maga mögé utasítva ezzel a kategória többi versenyzőjét. Az alkalmazás sikere többek között annak köszönhető, hogy majd’ minden platformon használható a létező operációs rendszerek mindegyikén, valamint díjazták a közösségi médiával történő kompatibilitását is.
 
 

Mobilitás telefonon és útközben

 

Az ingyenes Sixt alkalmazás használatával a felhasználók könnyű szerrel készíthetik el autófoglalásukat okos telefonjuk és tablet-ük segítségével a világ szinte összes országában. Kiemelkedő előnye az alkalmazásnak, hogy GPS használatával meghatározza a felhasználókhoz legközelebbi Sixt állomást, ahol az ügyfelek számára szükséges gépkocsi elérhető.

 

Ahogyan az interneten, valamint a Sixt irodákon keresztül történő foglalások esetén, úgy az alkalmazás használatakor is korlátozások nélkül készíthetik el az ügyfelek autófoglalásukat: minden kategória rendelkezésre áll, beleértve a teherautókat is, valamint válogathatnak a legfrissebb ajánlatok és kedvezmények között is.

 

A szűrők segítségével kiválaszthatják a nekik leginkább megfelelő gépkocsit, elkészíthetik a foglalást már meglévő Sixt Express kártyájuk segítségével, kiegészítő biztosítások igénylésére is lehetőség van, valamint a céges foglalásokat is lebonyolíthatják ezen alkalmazáson keresztül. Az új ügyfelek is megkötések nélkül használhatják az alkalmazást útközben is. Egy intuitív bejelentkezési segédlet támogatásával pár lépéssel új felhasználói profilt hozhatnak létre. Még egy fontos előnye a Sixt autóbérlési alkalmazásának, hogy könnyedén használható bármilyen operációs rendszeren (tavaly jelent meg Androidon) és a különféle mobil eszközökön is.

 

 A mobilalkalmazás iOS-en és Windows Phone-on

 

Győztes alkalmazás a Sixt híres Prémium Színvonalán

 

„A Sixt mobil alkalmazása lehetővé teszi számunkra, hogy a mobilitást preferáló ügyfeleink részére is mindenkor a Sixt prémium szolgáltatását nyújtsuk”. A felhasználók rendkívül pozitív visszajelzései, valamint a szakértők által megítélt pontszámok alapján megerősítést nyert, hogy ezen a területen messzemenően kielégítjük ügyfeleink igényeit. Számunkra ez azt jelenti, ügyfeleink változó igényeihez megfelelő módon alkalmazkodunk és kielégítjük folyamatosan változó használói szokásaikat is.

 

Dévai Gábor, a Sixt Magyarország Ügyvezetője szerint a mobil alkalmazások színvonalának folyamatos javítása elengedhetetlen a mai kor felhasználói szokásai miatt: „Itthon is azt vesszük észre, hogy külföldről érkező ügyfeleink jelentős része okos telefonnal és tablet-tel felszerelkezve érkezik Magyarországra. Ezen apropóból vezettük be a mobil Wifi router bérlésének lehetőségét, melyet előszeretettel vesznek igénybe ügyfeleink. Ennek segítségével az egész utazás alatt online maradhatnak és könnyedén intézhetik üzleti/szabadidős ügyeiket, valamint elkészíthetik következő foglalásukat is a Sixt-nél a most díjazott mobil alkalmazás segítségével.”

Kulcsszavak: autó Sixt mobilalkalmazás

Automobil ROVAT TOVÁBBI HÍREI

CES 2024: A mindennapokba beszökött a jövő

Mesterséges intelligencia, mobilitás, robotok ... csak egy pár kulcsszó a Szilícium völgyben egy évtizede megálmodott jövőből, ami most – a CES 2024 tanúsága szerint – gyakorlatilag már itt van a mindennapi világunkban, beszökött, miként Adynál az ősz...

2024. január 12. 15:23

Mesterséges intelligencia a kamerákban

Az automatizált vezetés lépésről lépésre egyre több támogatást nyújt a sofőröknek, jövőbeni célja pedig, hogy a jármű végül átvehesse a teljes irányítást. Sőt, még ennél is több: „Az embernél jobb vezetővé kívánjuk fejleszteni az autókat, így növelve a közúti közlekedés biztonságát. Más szavakkal: a technikának még az embernél is megbízhatóbban kell működnie” – hangsúlyozta Harald Kröger, a Bosch igazgatótanácsának tagja.

2019. szeptember 18. 20:30

A Bosch mobilitási üzletága gyorsabban nő a piacnál

A Bosch 2018 eleje óta mintegy 13 milliárd euró összegben kapott elektromobilitási megrendeléseket, többek között személygépkocsik és könnyű teherautók akkumulátoros erőátviteli rendszereire vonatkozó gyártási projekteket. E sikeres megrendeléseknek és saját innovatív erejének köszönhetően a Bosch a jelenlegi nehéz körülmények között is tartja pozícióját.

2019. szeptember 13. 11:28

A Fujitsu bemutatta közlekedési fejlesztéseit a berlini Shift AUTOMOTIVE konferencián

A Fujitsu - ma bemutatott - „Future Mobility Accelerator” jövőképe a gépjárműtechnológia innovációit hasznosítva támogatja az ENSZ 17 fenntartható fejlődési célkitűzésének1 megvalósulását – és pragmatikus, gyakorlatias lehetőségekkel, kisebb környezetterhelés mellett segíti a mobilitást a jövő városi környezetében.

2019. szeptember 11. 15:40

Nő a mobilparkolás népszerűsége

Az elmúlt években dinamikusan növekedett a mobilparkolások száma az egész országban a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. weboldalán keresztül elérhető adatok alapján, melyeket a Parkl dolgozott fel. Míg 2014 júliusában kevesebb, mint 40 ezer parkolást bonyolítottak átlagosan naponta mobilról, addig idén júliusban ez a szám már majdnem 100 ezer volt, derül ki statisztikákból. Az elmúlt évek tapasztalatai alapján a csúcsidőszak az ősz, így a következő hónapokban nehezebb parkolási körülmények várhatók. 

2019. szeptember 9. 11:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05