Sixt mobilapp – a 2013-as Mobil Alkalmazások Útikalauzának legjobbja

forrás: Prím Online, 2013. szeptember 26. 15:26

A világ legnagyobb utazási kiállítása, a berlini ITB által közzétett Mobil Alkalmazások Útikalauzának legutóbbi kiadásában a Sixt Autókölcsönző alkalmazása győztes lett a mobil használók körében, kiemelkedően felhasználóbarát tulajdonságai miatt. A szakértők 5 iOS alkalmazást vizsgáltak 25 kategóriában.

Az ITB által közzétett Mobil Alkalmazások Útikalauzának legutóbbi kiadásában megjelent alkalmazásokat a következő kritériumok szerint: funkcionalitás, dizájn, felhasználhatóság és kompatibilitás más felhasználói platformokkal. Az Autóbérlés kategóriában a Sixt alkalmazása az elérhető maximális 5 csillagból 4-et kapott, maga mögé utasítva ezzel a kategória többi versenyzőjét. Az alkalmazás sikere többek között annak köszönhető, hogy majd’ minden platformon használható a létező operációs rendszerek mindegyikén, valamint díjazták a közösségi médiával történő kompatibilitását is.
 
 

Mobilitás telefonon és útközben

 

Az ingyenes Sixt alkalmazás használatával a felhasználók könnyű szerrel készíthetik el autófoglalásukat okos telefonjuk és tablet-ük segítségével a világ szinte összes országában. Kiemelkedő előnye az alkalmazásnak, hogy GPS használatával meghatározza a felhasználókhoz legközelebbi Sixt állomást, ahol az ügyfelek számára szükséges gépkocsi elérhető.

 

Ahogyan az interneten, valamint a Sixt irodákon keresztül történő foglalások esetén, úgy az alkalmazás használatakor is korlátozások nélkül készíthetik el az ügyfelek autófoglalásukat: minden kategória rendelkezésre áll, beleértve a teherautókat is, valamint válogathatnak a legfrissebb ajánlatok és kedvezmények között is.

 

A szűrők segítségével kiválaszthatják a nekik leginkább megfelelő gépkocsit, elkészíthetik a foglalást már meglévő Sixt Express kártyájuk segítségével, kiegészítő biztosítások igénylésére is lehetőség van, valamint a céges foglalásokat is lebonyolíthatják ezen alkalmazáson keresztül. Az új ügyfelek is megkötések nélkül használhatják az alkalmazást útközben is. Egy intuitív bejelentkezési segédlet támogatásával pár lépéssel új felhasználói profilt hozhatnak létre. Még egy fontos előnye a Sixt autóbérlési alkalmazásának, hogy könnyedén használható bármilyen operációs rendszeren (tavaly jelent meg Androidon) és a különféle mobil eszközökön is.

 

 A mobilalkalmazás iOS-en és Windows Phone-on

 

Győztes alkalmazás a Sixt híres Prémium Színvonalán

 

„A Sixt mobil alkalmazása lehetővé teszi számunkra, hogy a mobilitást preferáló ügyfeleink részére is mindenkor a Sixt prémium szolgáltatását nyújtsuk”. A felhasználók rendkívül pozitív visszajelzései, valamint a szakértők által megítélt pontszámok alapján megerősítést nyert, hogy ezen a területen messzemenően kielégítjük ügyfeleink igényeit. Számunkra ez azt jelenti, ügyfeleink változó igényeihez megfelelő módon alkalmazkodunk és kielégítjük folyamatosan változó használói szokásaikat is.

 

Dévai Gábor, a Sixt Magyarország Ügyvezetője szerint a mobil alkalmazások színvonalának folyamatos javítása elengedhetetlen a mai kor felhasználói szokásai miatt: „Itthon is azt vesszük észre, hogy külföldről érkező ügyfeleink jelentős része okos telefonnal és tablet-tel felszerelkezve érkezik Magyarországra. Ezen apropóból vezettük be a mobil Wifi router bérlésének lehetőségét, melyet előszeretettel vesznek igénybe ügyfeleink. Ennek segítségével az egész utazás alatt online maradhatnak és könnyedén intézhetik üzleti/szabadidős ügyeiket, valamint elkészíthetik következő foglalásukat is a Sixt-nél a most díjazott mobil alkalmazás segítségével.”

Kulcsszavak: autó Sixt mobilalkalmazás

Automobil ROVAT TOVÁBBI HÍREI

CES 2017: A csapból is önvezető autó folyik...

Amerikai tudósitónk, Horváth László, ezen a héten cikksorozatban tekint vissza  január legnevezetesebb informatikai eseményére, az idei CES-re. A kijelzők, tévék illetve a biztonsági kérdések majd a magyar startup-ok jó szerelésének bemutatása után a most az autóiparról, illetve annak informatikára támaszkodó teljes megújulásáról elevenít fel néhány CES-pillanatot.

2017. február 1. 21:43

Önvezető Uber-taxik és más "autós" hírek

Bár év végén már csendesedni szokott az innováció is, az idén - úgy tűnik - még Karácsony előtt is egymás érik a műszaki újdonságokról szóló hírek: az Uber már önvezető autókkal szállítja utasait, Trump technológiai tanácsadó csapatához csatlakozott a Tesla-vezér, Elon Musk, és - ha már autók - a GM új márkájából már az első nap huszat eladtak, és több százat előjegyeztek. Nézzük a híreket részletesen!

2016. december 15. 11:58

Nagy a várakozás itthon az elektromos autózással kapcsolatban

Magyarország legnagyobb taglétszámú autós közössége a Forensis autóklub újabb nagyszabású kutatást végzett tagjai között, ezúttal az elektromos autózásról. A kutatásban aktívan résztevő - közel ötezer - válaszadó jelenleg is mind autó tulajdonos és szoros kapcsolatban van a közlekedéssel. A kutatást az autósok szemszögéből és egy átlag autós szempontjait figyelembe tartva állították össze.

2016. április 17. 09:23

A jövő mérnökei versenyeznek a jövő autóival

Akinek nincs még programja szombat délelőttre, annak érdemes kilátogatnia RobonAUT 2016 rendezvényre, amelyet 10.00-14.00 óra között tartanak a BME Q épület aulájában (1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 2.), itt ugyanis a diákok által megépített - önállóan működő - robotautók versenyeznek majd egymással. Az autóknak emberi beavatkozás nélkül kell végighaladniuk egy gyorsasági és egy akadálypályán, útjuk során a legtöbb részfeladatot teljesítve.

 

2016. február 19. 15:03

Milliárd dolláros piac lesz az „okos autók” biztonságának szavatolása

Az előrejelzések szerint 2018-ra az Európában értékesített új gépjárművek közel 90 százaléka valamilyen módon csatlakozni fog a világhálóhoz, ezért az elkövetkező években az IT-biztonsággal foglalkozó vállalatoknak és az autógyártóknak is egyre intenzívebben kell majd foglalkozniuk a gépjárművek informatikai rendszereinek biztonságával. Az ilyen irányú szolgáltatások piaca akár néhány éven belül dollár milliárdokkal lesz mérhető
 

2016. február 8. 14:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

E-kereskedelmi Körkép 2017

2017. december 28. 09:48

Fogyasztóvédelmi díjat kapott a UPC

2017. december 20. 09:27

AJI kártyák ajándékba

2017. november 20. 08:36

25 éves az LG Magyarország

2017. november 8. 15:19
cloudappsportal.com