Több mint 40 millió eladott Galaxy Note

Czipperer Dia, 2013. október 2. 13:41

Két év alatt több mint 40 millió Galaxy Note eszközt értékesített a Samsung, amiben még a Note 3 eladási mutatói nincsenek benne.

 

A Galaxy Note széria sikere egyértelmű, hiszen 40 millió eladott eszköz egy igazi mérföldkő a Samsung életében. És mindezt két héttel azután sikerült elérnie, hogy bejelentették, 38 millió Note készüléket értékesítettek már.

 

A 40 millióból 30 millió Note II modell volt, ami azt jelenti, hogy azzal kezdett igazán beindulni a szekér, amit a Note 3 csak tetézhet a jövőben, hiszen ezekben az számokban a Note 3 adatai még nem szerepelnek.

 

A phablet, mint önálló kategória nemrég robbant be a köztudata, miután sorra kezdtek megjelenni a nagyképernyős modellek. Először az is kétséges volt, egyáltalán van-e létjogosultsága ennek a kategóriának, az emberek hogyan viszonyulnak majd a nagyképernyős modellekhez, ám a Note széria bizonyított ezen a téren, ugyanis a Note II megjelenése után két hónappal már nagyjából 5 millió készüléket értékesítettek. Az ázsiai piacon például már olyannyira utat tört magának ez a szegmens, hogy ott már egyenesen „cikinek” számít a 4 hüvelykesnél kisebb kijelzőméret.

 

Bár még csak hivatalosan múlt hét óta kapható a Note 3, már most nagy elvárások vannak felé. A J.K. Shin, a Samsung vezérigazgatója szerint legalább 10 millió modellt értékesítenek majd.

 

Forrás: Mashable.com

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megbízható munkaadó elismerést kapott a hazai Continental Csoport

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) megbízható munkaadó elismerését nyerte el a hazai Continental Csoport. A hazánkban már több mint 30 éve jelen lévő, kilenc lokációban közel nyolcezer munkavállalót foglalkoztató cég tisztességes gazdasági és felelős munkáltatói szerepvállalásáról kapott visszaigazolást. 

2022. május 23. 16:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mindkét magyar csapat bronzérmes lett a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

2022. május 23. 19:40

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20