Új professzionális monitorok a Sharptól

forrás: Prím Online, 2013. október 28. 11:12

Három új modellel bővült a Sharp professzionális monitorcsaládja. A készülékek nemcsak kecsesek, hanem alacsony fogyasztásúak és nagy fényerővel rendelkeznek.

A PN-U sorozat új készülékeinek, a PN - U553 (55"), a PN-U473 (47") és a PN-U423 (42") bemutatásával a Sharp vezető pozíciót ért el a 32''-estől 90''-es képátlóig terjedő professzionális monitorok piacán. „A Sharp új modellekkel kiegészült kínálatának tagjai megbízhatóak, energiatakarékosak, kiváló fényerővel, hatékony LED-es háttérvilágítással, elegáns kialakítással és csendes 24/7 üzemmóddal rendelkeznek” - mondta Szabó Zsolt, a Sharp Electronics magyarországi ügyvezető igazgatója. 

 

Magas fényerő                                                     

 

A PN-U sorozat valamennyi monitorját nagy fényerő jellemzi - 700 cd/m² az 55"-ös és 47"-es modelleket, valamint 500 cd/m² a 42"-es modellt. Ezen felül kiemelkedő FullHD képminőségük révén ideális megoldást jelentenek képek és információk megjelenítéséhez olyan zárt, illetve részben nyilvános helyeken, mint például bevásárlóközpontok, pályaudvarok és repülőterek, ahol a környezeti fény jellemzően nagyon erős.

 

Kecses dizájn

 

Vékony kialakításuknak (55- 57 mm vastagok legkeskenyebb pontjukon) és kis súlyuknak köszönhetően a monitorok vízszintesen vagy függőlegesen is egyszerűen a falra szerelhetőek még nagyon szűk térben is. Telepítésüket megkönnyíti az infravörös távirányító, valamint az egyszerűen használható, a képernyőn elérhető menü.

 

Akár egy napot is bír

 

A PN-U monitorok él-LED háttérvilágítással rendelkeznek, így rendkívül alacsony fogyasztás is jellemzi őket, valamint nagyon tartósak; akár 24/7 üzemmódban is használhatóak.

 

Vezérlés és csatlakozók

 

A monitorok hálózaton keresztül vagy az RS232 interfész használatával vezérelhetők. A csatlakozók széles kínálata (például DisplayPort, HDMI és DVI-D port) biztosítja a sokoldalúságot. Az analóg videójel bemenet és a lineáris audio kimenet biztosítja a készülékek kompatibilitást a régebbi rendszerekkel is. A DVI-D interfész lehetővé teszi, hogy akár 5 kijelzőt is egy egyszerű láncba kössünk, így ugyanazt a képet jeleníthetjük meg az összes csatlakoztatott képernyőn.

Kulcsszavak: Sharp monitor

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24