Indul a Fuso Premium Streaming videószolgáltatása

forrás: Prím Online, 2013. november 8. 11:38

A Fuso Ecosystems elindította streaming videószolgáltatását, ahol több százas kínálatból válogathatnak az érdeklődök, mindössze nagyjából két mozijegy áráért havonta. A Fusónak ingyenes szolgáltatása is van, amely bármilyen internetkapcsolattal rendelkező eszközön elérhető.

A fuso egy független platform, amely ingyenes és fizetős formában is kínál médiatartalmakat. A Premium szolgáltatással most olyan stúdiók kínálatából válogathatunk, mint a Disney, Miramax. Az előnye, hogy bármely olyan eszközről elérhető, amely rendelkezik netkapcsolattal. Ez jelenleg a hazai piac legszélesebb havidíjas streaming video (SVOD) szolgáltatása.

 

Kínálat

 

A szolgáltatás első körben egy 300-as kínálattal indul, a Disney és a Miramax, valamint a Profour Films stúdiók filmjeiből. A Disney klasszikusok és újabb sikermozik egész Közép- és Kelet-Európában elsőként a fuso Premium kínálatában érhetők el havidíjas streaming video szolgáltatás formájában. A Miramax számára szintén ez az első hasonló piacra lépés a régióban.

 

Mától olyan sikerfilmek és népszerű sorozatok érhetők el a szolgáltatáson keresztül, mint: Chicago, Verdák, Némó nyomában, Szörny Rt., A Karib-tenger kalózai 1-3, Toy Story 1-3, Perzsia hercege: Az idő homokja, Csingiling, Tron: Örökség, Baywatch, Polip, A kis hableány sorozat.

 

A lista a közeljövőben bővülni fog, így a filmkínálat hamarosan a többszörösére nő majd.

 

Eszközök és árak

 

A fuso platform jelenleg Samsung, SONY, LG, Toshiba, okostévéken, androidos és iOS eszközökön érhető el. A kör hamarosan további eszközökkel bővül majd, többek között játékkonzolokkal.

 

A fuso Premium szolgáltatás ára 2990 ft/hó. Ezért cserébe a felhasználók korlátlanul válogathatnak a filmkínálatból.  Aki december 31-ig előfizet, az első három hónapban féláron, 1495fFt havi díjért veheti igénybe a szolgáltatást. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újabb mérföldkő a hazai digitális oktatásban

2019. október 10. 18:44

Ma 20 éves a Wi-Fi

2019. szeptember 30. 11:26

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34
online sportfogadás