Két új digitális nyomdagépet mutatott be a Xerox

forrás: Prím Online, 2013. november 8. 16:43

Két új digitális nyomdagépet dobott piacra a Xerox. A Color J75 és a C75 berendezések célja, hogy a nyomdai szolgáltatók sokszorosan növelheséék a jövedelmezőségüket a színes brosúrák, fotókönyvek, katalógusok és más kiadványok gyártása során.

 Xerox Color J75

 

Ez a nyomdagép különböző papírfajták megnyomására képes egészen 300 gramm súlyig. A nem bevonatos média esetén a 75 lap per perces nyomtatási sebességet tartja, míg a bevonatos papírokat 51 lap per perc alatt nyomja meg. Az elkészült nyomatok színhűségéről és kiváló színminőségéről az ACQS gondoskodik (Automated Color Quality Suite), amely beépített spektrometer és a színmenedzsment alkalmazásával - az automatikus kalibrácó mellett - profil létrehozására is képes, minimális operátori beavatkozást igényelve.

 

 

A Xerox munkafolyamat megoldásaival kiegészülve a gép alkalmas a képeslapoktól kezdve a füzetekig bármilyen nyomat teljes körű előkészítésére és legyártására. FreeFlow Variable Information Suite és XMPie alkalmazásaival bővítve pedig a berendezések képesek megszemélyesített nyomatok elkészítésére is. 

 

 

Xerox Color C75

 

A Xerox másik új digitális nyomdagépe hozzásegíti a kezdő vállalkozásokat a digitális nyomtatási szolgáltatások beépítéséhez portfoliójukba, illetve hozzájárul ahhoz, hogy a már meglévő ügyfélkörrel rendelkező nyomdák tovább színesítsék kínálatukat. A Xerox mérnökei a gépet ellátták szkennelési és másolási alkalmazásokkal, amelyek szintén növelik a munkafolyamatok hatékonyságát. Opcionálisan választhatóak hozzá mobil és felhő-alapú alkalmazások, amelyek további biztonságos nyomtatási lehetőségeket nyújtanak a vállalkozásoknak.

 

A könnyed kezelhetőség érdekében a felhasználók technikusi segítség nélkül, maguk is végrehajthatják a szükséges változtatásokat mindkét berendezésen. Például a SIQA (Simple Image Quality Adjustment) alkalmazással egyszerűen állítható a gép nyomatpontossága és szín egyenletessége.

 

Mindkét gép a produktivitása és a médiakezelése miatt egyaránt előnyös a professzionális nyomdáknak, illetve a nyomdai szolgáltatásokat kínáló vállalkozásoknak. Többek közt gyorsnyomdákban, kreatív ügynökségeknél és a fotónyomtatással foglalkozó üzletekben is hasznos segítség lehet a napi munkában.

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xerox bemutatta kisvállalkozásoknak szánt új kompakt nyomtatócsaládját

A Xerox egy új, három eszközből álló, költséghatékony nyomtatócsaládot mutatott be, amelyek célja a kisebb irodák mobilitásának a segítése anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a képminőség, a biztonság vagy a felhasználói élmény tekintetében. A Xerox B210, B205 és B215 multifunkcionális nyomtatók nagy sebességű, vezeték nélküli kapcsolatot biztosítanak, lehetővé téve a felhasználóknak hogy bármikor bárhonnan nyomtathassanak.

2019. augusztus 26. 16:53

Az MMD lerántja a leplet a vadonatúj Philips E1 monitorsorozatról

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti a Philips E1 sorozat megjelenését. Ez a kívül- belül lenyűgöző monitorcsalád egyesíti az elegáns dizájnt és az innovatív funkciókat, amelyek által a termékek a munka és a szórakozás területén egyaránt kivételes felhasználói élményt nyújtanak. 

2019. augusztus 5. 11:48

Bemutatkozott az LG új UltraFine 5K monitora Apple termékekhez

Az LG Electronics (LG) bemutatta új, 27 hüvelykes UltraFine 5K kijelzőjét (27MD5KL modell), amely a gyártó 24 hüvelykes UltraFine 4K monitorához (24MD4KL modell) hasonlóan olyan felsőkategóriás eszköz, amelyet kifejezetten a legújabb Apple termékekhez terveztek.

2019. augusztus 5. 10:50

A Xerox továbbfejleszti tintasugaras technológiáját új nyomdagépével

A Xerox bemutatta a Xerox Baltoro HF Inkjet Press tintasugaras, vágott lapos nyomdagépet, amely lehetővé teszi a nagy mennyiségű tranzakciós nyomtatást, a kiváló minőségű DM levelek és katalógusok készítését egyetlen nyomdagépen, tökéletes képminőséggel és termelékenységgel.

2019. július 30. 15:40

Nagy sebességű fekete-fehér multifunkciós nyomtató az Epsontól

Az Epson legújabb A3-as üzleti tintasugaras készüléke kiváló minőségű és nagy mennyiségű nyomtatásra képes akár 100 lap/perc sebesség mellett, így kiváló választás például logisztikai célokra.

2019. július 14. 11:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás