Sixt jótékonysági koncert a fülöp-szigeteki áldozatoknak

forrás: Prím Online, 2013. november 24. 08:36

A klasszikus zene sztárjai léptek fel a Regine Sixt által alapított gyermeksegélyezési alapítvány, a Drying Little Tears jótékonysági koncertjén melyet a fülöp-szigeteki tájfun áldozatai számára ajánlottak.

A Regine Sixt által létrehozott Drying Little Tears gyermeksegélyezési alapítvány tevékenységének keretein belül megrendezésre került jótékonysági koncert révén a résztvevők a zsúfolt bécsi Szent István-székesegyházban nagyszerű pillanatokat élhettek át, mely mind a jótékonysági események, mind a klasszikus zenei események között kiemelkedő szereppel bírt. A koncert a Sixt SE éves nemzetközi kongresszusának fénypontja volt, melyre a világ összes részéről 900 menedzsment tagot vártak.


Regine Sixt meghívásának eleget téve, valamint Dr. Michael Häupl, Bécs polgármesterének védnöksége alatt a résztvevők csodálatos előadásokat hallgathattak a következő előadóktól:  Michael Scade, bécsi tenor operaénekes, a román szoprán énekesnő, Ildikó Raimondi, a nemzetközi sztárokat Lucia Aliberti és a világhírű bécsi Fiúkórus képviselte sok más prominens előadó mellett, úgy, mint a bécsi Burg Theater színésznője, Sunnyi Melles. A művészek osztrák zeneszerzők, Mozart, Schubert és Strauss műveivel kápráztatták el a közönséget. A koncert érzelmi csúcspontja a finálé volt, ahol is Brahms’ Bölcsődalát adták elő a művészek, melyet percekig tartó vastaps követett.


A jelenlegi eseményekre tekintettel, az estét a fülöp-szigeteki tájfun katasztrófa áldozatai számára ajánlották. Regine Sixt felhívta a vendégek figyelmét arra, hogy nyúljanak mélyen a zsebükbe és adakozzanak, mivel a katasztrófa túlélői súlyos hiányt szenvednek létfontosságú ellátás terén, például sürgősen szükségük van higiéniai készletre csecsemők számára, a családoknak élelmiszer csomagra, ideiglenes szállásra és gyógyszersegélyre. A Sixt család kitűnő példát mutatva az elsők között adakozott az áldozatok számára.


A jótékonysági est másik fő témája a szlovákiai gyermeksegélyezi projekt volt.  A Regine Sixt Gyermeksegélyezési Alapítvány, valamint a Máltai Lovagrend kéz a kézben dolgozik különféle projektek kapcsán, melyek közül az egyik egy jelentős oktatási lehetőségekkel kapcsolatos fejlesztéseket magában foglaló ügy, a roma közösség 100 gyermeke számára. A hosszú távú cél a romák fenntartható integrációjának elérése a régióban, valamint gyermekeik oktatásának javítása.


(X)

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05