Számlázz és fizess online!

forrás: Prím Online, 2013. november 26. 08:23

Magyarország elég rosszul áll bankkártya-elfogadás terén: az összes kereskedelmi egység harmadában lehet csak kártyával fizetni, és nagyjából ugyanez az arány az internetes boltok esetében is. Javíthat a helyzeten, hogy a Számlázz.hu online számlázóprogram a PayU Hungary közreműködésével mostantól bankkártyás fizetési szolgáltatást is nyújt a számlakibocsátók részére, így a Számlázz.hu-t használó vállalkozók az általuk kibocsátott számlákat online is kifizettethetik vevőikkel. Mindez semmilyen fejlesztést nem igényel részükről, a szolgáltatáshoz online szerződéskötés után lehet csatlakozni.

Amióta van internet, az internetes cégek az innováció motorjai a gazdaságban. Nincs ez másképp a Számlázz.hu online számlázóprogrammal sem, amely 2005-ben elsőként jelent meg webes számlázási szolgáltatásával, és immár közel tízezer ügyfelével a legnagyobb piaci szereplő. A cég 2011. tavaszán vezette be a 6 Ft-os e-számlát, azóta az összes náluk kibocsátott számla mintegy fele e-számla, miközben ez az arány országosan legfeljebb ezrelékekben mérhető. „A fejlesztés nálunk a mindennapok része, havonta-kéthavonta jövünk elő kisebb-nagyobb újdonságokkal, amivel ügyfeleink számára próbáljuk megkönnyíteni a számlázással kapcsolatos teendőket” – mondta Stygár-Joó János ügyvezető. „Tavasszal a QR-kódos fizetést vezettük be, most pedig a PayU-val közösen, egyedülálló újdonságként a bankkártya-elfogadást. Tudomásom szerint nincs még egy számlázóprogram a piacon, amely képes lenne arra, hogy a számlakibocsátás mellé rögtön az online fizetés lehetőségét is szolgáltassa.”

A kilenc hónapig tartó előkészítés és fejlesztés után induló szolgáltatás rendkívül egyszerűen működik: a Számlázz.hu-t használó vállalkozók online köthetnek kártyaelfogadói szerződést a PayU-val, majd ennek egy-két napon belüli visszaigazolása után képesek lesznek bankkártyát elfogadni anélkül, hogy nekik bármit fejleszteniük kellene. Vevőik az elektronikusan továbbított számlával együtt egy linket is kapnak, melyre kattintva a PayU biztonságos rendszerén keresztül online fizethetnek. A sikeres fizetést a számla kibocsátója azonnal látja Számlázz.hu-s felhasználói fiókjában, a pénz pedig saját bankszámlájára érkezik.

„A PayU biztonságos fizetési szolgáltatását már több mint ezerötszáz e-kereskedő használja, köztük a hazai piac legnagyobbjai” – mondta Váradi János, a PayU Hungary ügyvezetője. „Kiváló lehetőségnek tartjuk, hogy együttműködhetünk a Számlázz.hu-val, mivel így nemcsak az ő ügyfeleiknek tudunk egy jó fizetési szolgáltatást nyújtani, hanem offline területen működő vállalkozóknak, kereskedőknek is elérhetővé tudjuk tenni az online fizetést, annak minden előnyével és kényelmével együtt.”

További információk a szolgáltatásról: http://www.szamlazz.hu/payu
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Magyar Telekom 2019. második negyedéves eredményei

2019. augusztus 8. 11:32

Új tulajdonosa van a UPC-nek

2019. augusztus 1. 12:20

A Bosch és a Daimler megvalósítja a vezető nélküli, automatizált parkolást

2019. július 31. 16:53

Rekordbevétel az LG-nél

2019. július 30. 17:03
online sportfogadás