Új tévés streaming szolgáltatás a Telenortól – MyTV

Farkas Norman, 2013. november 30. 10:48

A Telenor ma rántotta le a leplet MyTV nevű tévés streaming szolgáltatásról, melyet rögvest útjára is indított. Az okostelefonról, táblagépről és számítógépről egyaránt elérhető, február végéig díjmentesen használható újdonság lehetővé teszi, hogy Wi-Fi vagy mobilnet segítségével bárhol és bármikor megtekinthessük kedvenc tévéműsorainkat, sorozatainkat, vagy a lekésett meccseket.

Törökbálinton, a Telenor Házban mutatkozott be ma délben a propelleres mobilszolgáltató vadonatúj, a szórakozás és a praktikum jegyében született szolgáltatása, a MyTV. Lényegében egy televíziós streaming szolgáltatásról van szó, mely rugalmas használhatósága miatt nagyban hozzájárulhat az unalmas perceink minimálisra csökkentéséhez.

 

Hogy miért rugalmas?

 

Mert nemcsak számítógépünkön (a böngészőben), hanem okostelefonunkon és táblagépünkön is élvezhetjük, csupán telenoros előfizetés, 3G vagy Hipernet 4G, illetve Wi-Fi általi internet elérés szükséges hozzá. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a mobil platformok közül egyelőre csak Androidon van jelen a MyTV, de a tervek szerint hamarosan az iOS és Windows Phone is csatlakozik a sorba egy-egy alkalmazással. Egyébként egy előfizető egyidőben maximum négy készüléken veheti igénybe a szolgáltatást.

 

Mit nyújt?

 

A MyTV jelenleg 14 csatorna élő elérését biztosítja, s ezek zöménél 3-7 napos időintervallumban visszanézhető a tévéadás. A kínálatban megtalálható például a TV2, az AXN, a Film Boksz, az M1, az M2 és a Duna csatorna is, azaz olyan sorozatokról sem maradunk le, mint a Dr. Csont, az NCIS, a Gyilkos elmék, a Született feleségek, vagy a Kaliforgia.

 

 

Elérhetőség és árak

 

A Telenor három MyTV csomagot kínál. A „Fedezd fel!” csomag az AXN, a Duna, a Duna World, az M1, az M2 és a Story 5 csatornákat tartalmazza. A „Családi” csomagba az AXN White, a Fashion Box, a Filmbox Arthouse és a Story 4 tartozik. A filmimádók a „Film” csomagban lelhetik legtöbb örömüket, hiszen az AXN Black, a Filmbox, a Filmbox Extra és a Sundance kínálatából válogathatnak.

 

2104. február 28-ig díjmentesen elérhető a szolgáltatás, ráadásul a használatával járó adatforgalmat sem kell kifizetnünk. Az akciós három hónap után ingyenes marad a „Fedezd fel!” csomag (de forgalmi díjat már kell fizetni), a „Családi” és „Film” csomagokra pedig 1500 forintos havidíjért lehet előfizetni.

 

A Telenor MyTV-t böngészőn keresztül a mytv.telenor.hu weboldalon érheted el.

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Tapasztalja meg a legendás játékot

2021. szeptember 20. 18:29

A világon egyedülálló drónra szerelhető szállítódobozt fejlesztettek

2021. szeptember 15. 14:15

Öt érmet is elhoztak a magyar diákok a juniorok informatikai diákolimpiájáról

2021. augusztus 31. 09:58

A Xiaomi várakozásokat felülmúlóan teljesített a második negyedévben

2021. augusztus 26. 14:46