A Dell tovább bővíti nyilvános felhő szolgáltatásait

forrás: Prím Online, 2013. december 17. 14:24

A Dell tovább bővíti a Microsofttal kötött korábbi stratégiai szövetséget, így a Dell ügyfelei világszerte hozzáférhetnek a Windows Azure rendszerhez. Az együttműködésnek köszönhetően az ügyfelek a jövőben rugalmasabban tervezhetik nyilvános felhő alapú infrastruktúráikat. A Dell Cloud Partner Program egyedüli és teljes megoldást kínáló szolgáltatójaként a Dell központi megoldásintegrációt, irányítást, valamint közvetlen támogatást biztosít a vállalatok felhőalapú környezetének telepítéséhez.

A Windows Azure előnyei mellett a Dell ügyfelei az alábbi támogatást élvezhetik a Dell megoldásain és szolgáltatásain keresztül:


·    A korábbi bejelentések szerint az ügyfelek a teljes szolgáltatáskínálat segítségével újgenerációs, egyedi alkalmazásokat fejleszthetnek, és azokat Windows Azure környezetben felügyelhetik.


·    A Dell Cloud Consulting and Application Services program keretében szakértői útmutatás segíti a felhőalapú környezetek felmérését, kiépítését, üzemeltetését és irányítását, függetlenül attól, hogy az ügyfél most ismerkedik a felhőalapú szolgáltatásokkal, vagy jelentős befektetésekkel rendelkezik ezen a téren.


·    Egyetlen vagy több nyilvános, privát és hibrid felhő felügyelhető a Dell Cloud Manager, korábbi nevén Enstratius felületéről.


·    A Dell értékesítői közvetlen támogatás keretében tanácsokkal látják el az ügyfeleket a legjobb beszerzési, bevezetési és karbantartási lehetőségekkel kapcsolatban. Ennek köszönhetően a megoldások igazodnak az ügyfelek egyedi igényeihez, figyelembe véve a költségvetésüket, a munkaterheléseket, a jelenlegi infrastruktúrájukat, valamint a használati eseteket.

Mivel az egységesített felhőkezelés kulcsszerepet játszik a felhőalapú környezetek támogatásában, ezért a Dell Cloud Manager a már támogatott Windows Azure Storage szolgáltatás mellett támogatást nyújt a Windows Azure Compute szolgáltatáshoz is. Így már a Windows Azure felhasználók számára is elérhető a Dell Cloud Manager irányítása, üzleti agilitása és nyílt hozzáállása. Ennek köszönhetően az ügyfelek kihasználhatják a fokozott biztonság, az automatizálás, a vezető konfigurációkezelési megoldásokkal kiépített integráció, valamint az összehangoláshoz és felhőkezeléshez rendelkezésre álló operatív eszközök előnyeit. A Dell Cloud Manager felhőalapú infrastruktúrákat kezelő megoldást kínál a vállalati szintű alkalmazások bevezetéséhez és felügyeletéhez, valamint a felhőszolgáltatások használatához a nyilvános, privát vagy hibrid környezetekben.

A Dell Cloud Partner Program több lehetőséget és rugalmasságot nyújt az ügyfeleknek az üzleti igényeiknek megfelelő nyilvános felhőt üzemeltető partner, illetve platform és modell kiválasztásában. A multi-cloud felügyelet és a felhőkörnyezetek kiépítéséhez szükséges eszközök biztosításával ez a program kiegészíti a Dell privát felhők kiépítésére irányuló fókuszterületeit.
 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Samsung új hőszivattyúval forradalmasítja az otthoni fűtést

A Samsung hivatalosan is bejelentette úttörő kültéri egysége, az EHS Mono R290 hőszivattyú európai piaci bevezetését. Az idei frankfurti ISH szakkiállításon bemutatott, új Eco Heating System (EHS) rendszer újraírja az otthoni fűtés fogalmát a komfortérzetet növelő, alacsony globális felmelegedési potenciálú (GWP) megoldásával. Az eszköz a különböző energiakövetelményeknek való megfelelés érdekében többféle teljesítményváltozatban – 5, 8, 12 és 16 kW-os kivitelben – kapható. Az 5 és a 8 kW-os kültéri egységek magassága mindössze 85 cm, míg a 12 és a 16 kW-os egységeké hozzávetőlegesen 1 méter.

2023. december 9. 15:33

Összefog a Schneider Electric és az acélóriás

A hagyományos acél alapanyagokhoz képest 70 százalékkal kevesebb CO2-kibocsátásával előállított acélt vásárol a Schneider Electric elektromos szekrényeihez és burkolataihoz az ArcelorMittaltól. A 2025-ig tartó fenntarthatósági programja keretében a Schneider Electric 50 százalékra növeli a környezetkímélőbb alapanyagok arányát termékeiben. 

2023. december 9. 13:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27