Újabb platformon tanúsított és támogatott a SUSE Linux Enterprise

forrás: Prím Online, 2014. január 2. 14:38

A NetIQ Novell SUSE Magyarországi Képviselet bejelentette, hogy újabb mérföldkőhöz érkezett a SUSE és a Unisys Corporation együttműködése, így a vállalati ügyfelek számára világszerte elérhetővé válnak a Unisys Forward! egyedülálló előnyei. 

Az új platformon, az Unisys Forward!-on támogatott a SUSE Linux Enterprise rendszer. Ezek együttese rugalmas és költséghatékony környezetet biztosít a kulcsfontosságú üzleti alkalmazások futtatásához.

 

A platform hozzájárul a működés szempontjából kritikus fontosságú megoldások követelményeinek teljesítéséhez, és egyszerre rendelkezik a virtuális környezetek rugalmasságával, illetve a Unix megoldások biztonságával, méretezhetőségével és kiszámítható teljesítményével. A SUSE Linux Enterprise Server rendszerrel és a SUSE Linux Enterprise High Availability Extension csomaggal együttesen alkalmazva az új platform költséghatékony lehetőséget nyújt a Unix migrációhoz, illetve a felhőalapú vagy a nagy adattömegek kezelését biztosító kulcsfontosságú üzleti alkalmazások és informatikai szolgáltatások futtatásához.

 

„A SUSE és a Unisys hasonló jövőképpel rendelkezik a működés szempontjából kritikus fontosságú számítástechnikai megoldások fejlődésével kapcsolatban, ezért különösen örülünk neki, hogy a SUSE fő partnereink egyike az áttörést jelentő Forward! kezdeményezésben. Partneri együttműködésünk fontos lépés az SAP- és más stratégiai vállalati alkalmazások támogatása felé a Forward! platformon”– mondta Dominick Cavuoto, a Unisys Technology tanácsadási és integrációs megoldásokért felelős elnöke.

 

A Linux operációs rendszeren és az Intel x86 platformon alapuló architektúra egyedülálló vállalati szintű biztonságot, rendelkezésre állást, méretezhetőséget és kiszámítható teljesítményt biztosít, a SUSE Linux Enterprise pedig lehetővé teszi a vállalatok számára a Unisys Forward! platformján elérhető, kulcsfontosságú alkalmazásokhoz kapcsolódó, fejlett szolgáltatások teljes kihasználását.

 

„A SUSE az elmúlt évtizedben szorosan együttműködött a Unisys vállalattal annak érdekében, hogy közös ügyfeleink az adatközponti szoftverek és a nyilvános, magán-, valamint hibrid felhők terén szerzett egyesített szakértelmünk kihasználásával növelhessék üzleti teljesítményüket. Stratégiai szövetségünk legújabb fejezete még több előnyt biztosít majd azon szervezetek számára, amelyek költséghatékony Linux platformot igényelnek a kulcsfontosságú, felhőalapú informatikai szolgáltatásaik vagy felügyelt szolgáltatásaik biztosításához, illetve a korábban Unix környezetben használt megoldásaik futtatásához” – mondta Nils Brauckmann, a SUSE elnöke és ügyvezető igazgatója.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A telefonálástól a nagyképernyős streamelésig – így alakította át az életünket 3 évtized alatt a mobiltechnológia

1994. március 26-án, 30 évvel ezelőtt indította a Yettel az első kereskedelmi GSM szolgáltatást Magyarországon, akkor még Pannon GSM néven. Nem csak a márka, a mobiltechnológia is számos újításon ment keresztül a három évtized alatt. Az akkoriban még csak hangszolgáltatást nyújtó méregdrága belépési díjtól indulva mára korlátlan hang- és adatcsomagok, szélsebes mobilinternet érhető el megfizethető áron, mind mobilon, mind az otthonokban, mobilhálózati alapokon. 30 év fejlődése, aminek mára a lakosság és az üzleti felhasználók is a nyertesei lettek.

2024. március 27. 16:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05