Az XAPT felvásárolta az LLP Dynamics vállalatcsoportot

forrás: Prím Online, 2014. január 7. 09:27

A hazai központtal rendelkező, Kanadában, az Egyesült Államokban és Ausztráliában is jelenlévő XAPT, amely a világ egyik vezető Microsoft Dynamics partnere, bejelentette az LLP Dynamics csoport akvizícióját. Az LLP Dynamics csoport az LLP Grouphoz tartozó Microsoft Dynamics partner, amely a térség öt országában, Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Bulgáriában és Magyarországon van jelen.  Ezzel a felvásárlással az XAPT megerősíti vezető helyét, a régió legnagyobb Microsoft ERP szolgáltatójaként minden eddiginél nagyobb teljesítményű és hatékonyabb vállalatirányítási megoldásokat nyújtva ügyfeleinek.

„Az LLP Dynamics akvizíciója fontos stratégiai értékkel bír az XAPT Csoport életében, hiszen ezzel a lépéssel jelentősen megerősítjük pozíciónkat a közép- és kelet-európai régióban, illetve további megoldásokra és iparági ismeretekre tehetünk szert” - mondta el dr. Schvarcz Zoltán, az XAPT Csoport elnöke.


 „Izgatottan várjuk, hogy egyesíthessük a két kiemelkedő vállalat tudásbázisát. Az LLP Dynamics több fontos iparágban mély szaktudást, illetve magas növekedési potenciállal kecsegtető piacokat hoz számunkra” – mondta el Ambrus Zsolt, az XAPT regionális ügyvezető igazgatója.


„Az LLP Group az egyik legsikeresebb ERP tanácsadó vállalat Közép-Európában. Több mint egy évtizede foglalkozunk Microsoft Dynamics megoldásokkal, így az egyik legjelentősebb partnerré váltunk a régióban. Amikor az LLP Group úgy döntött, más területekre kíván koncentrálni, olyan új otthont kerestünk a 2011 óta önálló cégként működő Dynamics üzletágunknak,, amely tükrözi elkötelezettségünket ügyfeleink és munkatársaink felé. Az XAPT-ban mindkettőt megtaláltuk”  - nyilatkozta Adam Bager, az LLP Dynamics korábbi tulajdonosa.


Az LLP Dynamics 90 munkatársat, több mint 200 ügyfelet és megközelítőleg további 4 millió eurós bevételt hoz az XAPT vállalata számára. A megállapodás aláírására 2013 decemberében került sor, az akvizíció teljes folyamata várhatóan 2014 első negyedévében fog véglegesen lezárulni. A tranzakció további részletei nem nyilvánosak.
 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2023-ban harmadjára ért el platina minősítést a Bridgestone

A Bridgestone EMEA (Európa, Közép-Kelet és Afrika régió) ismét megkapta a platina minősítést a neves fenntarthatósági értékelő platform, az EcoVadis által. A szervezet 2023-ban már a harmadik egymást követő alkalommal nyerte el az EcoVadis legmagasabb besorolását, amivel a Bridgestone EMEA az EcoVadis által világszerte 220 iparágban értékelt 130 000 vállalat legjobb 1 százalékba került.

2024. április 15. 16:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09