Az XAPT felvásárolta az LLP Dynamics vállalatcsoportot

forrás: Prím Online, 2014. január 7. 09:27

A hazai központtal rendelkező, Kanadában, az Egyesült Államokban és Ausztráliában is jelenlévő XAPT, amely a világ egyik vezető Microsoft Dynamics partnere, bejelentette az LLP Dynamics csoport akvizícióját. Az LLP Dynamics csoport az LLP Grouphoz tartozó Microsoft Dynamics partner, amely a térség öt országában, Csehországban, Szlovákiában, Romániában, Bulgáriában és Magyarországon van jelen.  Ezzel a felvásárlással az XAPT megerősíti vezető helyét, a régió legnagyobb Microsoft ERP szolgáltatójaként minden eddiginél nagyobb teljesítményű és hatékonyabb vállalatirányítási megoldásokat nyújtva ügyfeleinek.

„Az LLP Dynamics akvizíciója fontos stratégiai értékkel bír az XAPT Csoport életében, hiszen ezzel a lépéssel jelentősen megerősítjük pozíciónkat a közép- és kelet-európai régióban, illetve további megoldásokra és iparági ismeretekre tehetünk szert” - mondta el dr. Schvarcz Zoltán, az XAPT Csoport elnöke.


 „Izgatottan várjuk, hogy egyesíthessük a két kiemelkedő vállalat tudásbázisát. Az LLP Dynamics több fontos iparágban mély szaktudást, illetve magas növekedési potenciállal kecsegtető piacokat hoz számunkra” – mondta el Ambrus Zsolt, az XAPT regionális ügyvezető igazgatója.


„Az LLP Group az egyik legsikeresebb ERP tanácsadó vállalat Közép-Európában. Több mint egy évtizede foglalkozunk Microsoft Dynamics megoldásokkal, így az egyik legjelentősebb partnerré váltunk a régióban. Amikor az LLP Group úgy döntött, más területekre kíván koncentrálni, olyan új otthont kerestünk a 2011 óta önálló cégként működő Dynamics üzletágunknak,, amely tükrözi elkötelezettségünket ügyfeleink és munkatársaink felé. Az XAPT-ban mindkettőt megtaláltuk”  - nyilatkozta Adam Bager, az LLP Dynamics korábbi tulajdonosa.


Az LLP Dynamics 90 munkatársat, több mint 200 ügyfelet és megközelítőleg további 4 millió eurós bevételt hoz az XAPT vállalata számára. A megállapodás aláírására 2013 decemberében került sor, az akvizíció teljes folyamata várhatóan 2014 első negyedévében fog véglegesen lezárulni. A tranzakció további részletei nem nyilvánosak.
 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

December 15. éjfélig lehet nevezni Az Év Honlapja pályázatra!

2023. december 5. 10:06

A magyar cégek fele nem tud pályázni EU-s támogatásokra

2023. november 30. 10:01

Mutatunk 10 tippet, amivel kivédhetjük a csalásokat a Black Friday és a Cyber Monday idején

2023. november 21. 19:10

Tovább erősíti magyarországi jelenlétét a világ egyik vezető szoftverfejlesztő vállalata

2023. november 16. 14:27