Group IT vezető az XAPT-nál

forrás: Prím Online, 2014. január 20. 14:30

Az XAPT Hungary folyamatosan bővülő csapata új IT vezetővel gazdagodott Holczinger Tamás személyében. A komoly tapasztalatokkal rendelkező, a szakmai berkekben ismert és elismert IT szakember Group IT Manager pozícióban segíti majd az XAPT informatikai csoportjának munkáját.

A hazai központtal rendelkező, Kanadában, az Egyesült Államokban és Ausztráliában is jelenlévő XAPT, az elmúlt időszakban is jelentős növekedést produkált, valamint az LLP Dynamics akvizíciójából adódóan további 90 új munkatárssal és több mint 200 új ügyféllel bővült. Az új vezető a cégcsoport IT és SI (System Integration) csapatait vezeti majd, de részt vesz a növekedést szolgáló IT stratégia kialakításában és végrehajtásában is.  A szakember a felsővezetői csapat tagjaként szerepet vállal majd a stratégia kialakításában, a vállalati kultúra alakításában és a külső és belső erőforrások menedzselésében az informatikai és telekommunikációs területeken.

Holczinger Tamás programozóként kezdte pályafutását, majd a Nestlé, a Dreher és a Danone vállalatainál építette tudását az információtechnológia területén. Az XAPT-hoz az Interoll Europe IT menedzseri székéből érkezett, ahol az Európa területén tevékenykedő IT csoportok irányítása volt a feladata.

Kulcsszavak: CIO Xapt-hu

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09