Group IT vezető az XAPT-nál

forrás: Prím Online, 2014. január 20. 14:30

Az XAPT Hungary folyamatosan bővülő csapata új IT vezetővel gazdagodott Holczinger Tamás személyében. A komoly tapasztalatokkal rendelkező, a szakmai berkekben ismert és elismert IT szakember Group IT Manager pozícióban segíti majd az XAPT informatikai csoportjának munkáját.

A hazai központtal rendelkező, Kanadában, az Egyesült Államokban és Ausztráliában is jelenlévő XAPT, az elmúlt időszakban is jelentős növekedést produkált, valamint az LLP Dynamics akvizíciójából adódóan további 90 új munkatárssal és több mint 200 új ügyféllel bővült. Az új vezető a cégcsoport IT és SI (System Integration) csapatait vezeti majd, de részt vesz a növekedést szolgáló IT stratégia kialakításában és végrehajtásában is.  A szakember a felsővezetői csapat tagjaként szerepet vállal majd a stratégia kialakításában, a vállalati kultúra alakításában és a külső és belső erőforrások menedzselésében az informatikai és telekommunikációs területeken.

Holczinger Tamás programozóként kezdte pályafutását, majd a Nestlé, a Dreher és a Danone vállalatainál építette tudását az információtechnológia területén. Az XAPT-hoz az Interoll Europe IT menedzseri székéből érkezett, ahol az Európa területén tevékenykedő IT csoportok irányítása volt a feladata.

Kulcsszavak: CIO Xapt-hu

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új elnökségi tagokat választott a DIMSZ

A Direkt és Interaktív Marketing Szövetség (DIMSZ) megtartotta idei éves közgyűlését, ahol több pozíció megerősítése mellett új elnökségi tagot és felügyelőbizottsági elnököt is köszöntöttek. Az új tagok megválasztása mellett a szövetség bejelentette Keresőmarketing tagozatának elindulását, és kutatásainak értékesítését.

2019. szeptember 23. 12:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az ABB a világ legkorszerűbb robotikai gyárát építi Sanghajban

2019. szeptember 23. 09:37

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26
online sportfogadás