Magyar győzelem az IronFX versenyén

Czipperer Dia, 2014. január 24. 18:23

Magyar Balázs nyerte azt a versenyt, amelyet az IronFX szervezett. A FOREX világ egyik vezető vállalata tavaly hirdette meg először „Kereskedelmi Legendák” elnevezésű megmérettetését, amelynek fődíja egy Lamborghini vagy pénzjutalom volt.

Ma a sajtó képviselői is részesei lehettek annak a pillanatnak, amikor Magyar Balázs, a verseny győztese eldöntötte, a luxusautó vagy a 150 ezer dollár mellett tesz le voksát.

 

Balázs bevallotta, IronFX ügyfélként már a kezdetektől figyelte a Trading Legends Competition (Kereskedemi Legendák versenye) versenykiírását (október), ám csak novemberben szállt be a küzdelembe, amikor látta, hogy az első helyezett kicsit „visszaesett”. A férfi szakmáját tekintve gépészmérnök, de hobbiszinten érdeklődik a tőzsde iránt. Ez meg is látszik, hiszen a megmérettetésen ő bizonyult a legjobbnak.
 

 

A nyeremény, a Lamborghini valóban elképesztő látvány volt, a kiállított autót személyesen is megcsodálva dönthette el Balázs, ezt vagy a pénznyereményt választja. Nos, két gyermekes apukaként nem volt nehéz a pénznyereményt választani.
 

 

Magyar Balázs, 36 éves győri gépészmérnök, két gyermek édesapja

 

A versenyre több mint 40 országból több tízezer pályázó indult, és végül több százan versenyeztek az FX eddigi legnagyobb díjáért, a 150 ezer dollárért. Magyar Balázs teljesítménye nem csupán azért elismerésre méltó, mert megnyerte a főnyereményt, hanem azért is, mert eddig még nem volt példa arra, hogy magyar versenyző a TOP50-be jusson.

Kulcsszavak: magyar IronFX tőzsde verseny

Pályázatok ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az év információbiztonsági újságírója 2020

Az idén már tizenötödik alkalommal hirdetnek pályázatot a cím elnyerésére, melyre bármely magyarországi médiában (elektronikus vagy nyomtatott sajtó) információ- és adatvédelem, információbiztonság témában publikáló újságíró jelentkezhet.

2020. március 20. 11:03

Rekordszámú pályázat érkezett az MVM EDISON startup verseny 2020-ra

Az elektromos autók akkumulátorának közösségi felhasználása, a demokratikus zöld energia, elektromos rollerek indukciós töltőállomásai, blockchain alapú megújuló energia közösségi finanszírozását lehetővé tevő megoldás, a napelemek telepítésének helyét optimalizáló rendszer, a telefont mozgási energiával folyamatosan töltő telefontok, a recepciókat automatizáló szoftver, illetve a bankolást, megtakarítást új szintre emelő alkalmazás is szerepel a negyedik MVM EDISON startup verseny döntőjébe került projektek között. Idén sohasem látott számú pályázat érkezett a programra, amelyen akár 50 millió forintos magvető befektetést is nyerhetnek a legjobbak.

2020. március 19. 16:07

30 millió forintot fektet a MOL a fenntartható jövőbe országszerte

Elindult a MOL Helyi Érték programjának közönségszavazása országszerte 54 körzetben, körzetenként két-három, a szakmai fordulón továbbjutott civil szervezet van versenyben. A pályázatok négy kategóriában érkeztek: jövő generációja, kultúra, környezetvédelem-fenntarhatóság és társadalom. Minden körzetben a győztesről a helyben élők dönthetnek az online leadott szavazatukkal március 29-ig. A nyertesek egyenként közel félmillió forintos támogatásban részesülnek. 

2020. március 10. 19:11

Újra gyűjthetőek a "Városmarketing gyémántok"

Május 22-ig lehet pályázni a Magyar Marketing Szövetség elismerésére, a Városmarketing Díjra. Települési és megyei önkormányzatok, térségek, társulások, szakmai és civil szervezetek, vállalkozások egyaránt elnyerhetik az elismerést városuk, településük, illetve térségük érdekében 2019. január 1. és 2020. február 29. között megvalósított marketingtevékenységükkel.

2020. március 8. 12:55

Március 6-ig lehet pályázni a Vodafone Digitális Díjra

Hamarosan zárul a közcélú digitális megoldások pályázata, a Vodafone Digitális Díj, melynek célja, a társadalmi jót szolgáló megoldások támogatása. A 15 millió forint összdíjazású díjra március 6-ig várják a nevezéseket a szervezők. Magánszemélyek és vállalkozások, köztük nonprofit szervezetek és startupok jelentkezését is várják. A kiírás részletei itt érhetők el, a pályázáshoz mindössze egy egyszerűsített sablon kitöltése szükséges. 

2020. március 3. 17:02

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Több millióan kaphatnak ingyenes online védelmet áprilistól

2020. március 31. 12:57

Hogyan legyenek a gyerekek és a tanárok biztonságban a digitális oktatás ideje alatt is?

2020. március 25. 10:43

Hasznos tippek, hogy előnyünkre fordítsuk a bezártságot!

2020. március 24. 16:55

Koronavírusos átverést azonosított az ESET

2020. március 18. 09:11
online sportfogadás