Diplomaosztó a Digitális Mesterkurzuson

forrás: Prím Online, 2014. február 6. 09:38

Tizenhat fő tett sikeres vizsgát az IAB Hungary és a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége közös online marketing képzésén, a Digitális Mesterkurzuson.

Mint arról már korábban beszámoltunk, a két szervezet november 14-én indította el négy alkalmas Digitális Mesterkurzus képzését azzal a céllal, hogy a résztvevők elsajátíthassák a digitális reklám és marketing eszköztárát és annak leghatékonyabb felhasználási lehetőségeit.

A két szakmai szervezet példátlan együttműködésének köszönhetően, Ihász Ingrid az IAB Hungary oktatási munkacsoport vezetőjének, és Erős Attila a MAKSZ Online szekció elnökének szakmai irányításával egy olyan oktatási programcsomagot sikerült megvalósítani, mely szinte egyedülálló a piacon, és melynek létjogosultságát a digitális technológiák egyre nagyobb térnyerése is igazolja.

A kurzus résztvevői főként olyan szakemberek voltak, akik munkájának része az online marketing és reklám feladatok cégen belüli ellátása. A hallgatók egyaránt érkeztek megbízói, média és ügynökségi oldalról. A résztvevők a sikeres vizsgát követően - melynek írásbeli és gyakorlati része képezte az elért eredményt- vehették át a kurzus elvégzését igazoló oklevelet a Púder Bárszínházban rendezett ünnepségen, 2014. február 1-én.


Az ünnepélyes diplomaosztóra a hallgatók mellett a képzés előadói is hivatalosak voltak.

Az első kurzus kiemelkedő sikerének köszönhetően a két szakmai szervezet az IAB Hungary és a MAKSZ, tervezi a képzés őszi folytatását.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A Bosch repülni tanítja az autókat

2019. június 21. 14:03

Több mint 1000 milliárd forintot költenek el Magyarországon az e-kiskereskedelemben

2019. június 4. 11:26

GKI e-TOPLISTA: Magyarország legnagyobb forgalmú webáruházai

2019. május 28. 12:05

A Vodafone bemutatta, mire képes Budapest első állandó 5G bázisállomása

2019. május 23. 15:50
online sportfogadás