Hat új energiatakarékos nyomtató a Sharptól

forrás: Prím Online, 2014. február 21. 10:06

A Sharp hat energiatakarékos fekete-fehér multifunkciós, kivételes hálózati lehetőségekkel rendelkező berendezést hozott forgalomba hazánkban is. Egy részük kész a felhőben való üzemre, valamint rendelkeznek a Sharp „Cloud Portal Office” fáljkezelő rendszerrel. A vállalat egy új tonerrel is előrukkolt.

Ökológiailag előremutató berendezések

 

A Sharp olyan innovatív toner formulát holott létre, melyekkel lényegesen csökkenthető a dokumentumok nyomtatására és másolására szükséges energia. A Sharp cég új Mycrostoner-CAP tonerje alacsonyabb hőmérsékleten olvad. Ez lehetővé teszi, hogy a megoldás a piac egyik legalacsonyabb TEC (jellemző elektromos fogyasztás) értékét mutassa fel, és segít a cég működési költségeinek csökkentésében.

 

A berendezések új sorozata növényi anyagokból álló biomasszából származó műanyagból készül, ezzel is csökkentve a káros környezeti kihatásokat. Ezen túlmenően a berendezéseket a Sharp az energiafelhasználást csökkentő intelligens szolgáltatáscsomaggal szállítja. A tonerek például „megtanulják” a használati szokásokat és alvás üzemmódba kapcsolnak, amikor úgy ítélik meg, hogy nem kerülnek használatra. Szintén az energia megtakarítását szolgálja a befejezett feladat utáni automatikus kikapcsolási funkció. A funkció oly módon is beállítható, hogy azt óra vezérelje.

 

Üzemre kész a felhőben

 

Az iroda hatékonyságának új szintre emelése érdekében az MX-M565N, MX-M465N és MX-M365N berendezések standard kiszerelésben a Wi-Fi segítségével vezeték nélküli hálózaton keresztül csatlakoztathatók. A berendezések könnyedén fogadnak fájlokat is a Sharp Cloud Portal Office szolgáltatáson keresztül.

 

Az érintőképernyős kezelőpanelről közvetlenül elérhetők a felhőben elmentett dokumentumok. A felhasználók hatékonyabban tudnak dolgozni, ha a dokumentumokat közvetlenül a „Cloud Portal Office” szolgáltatásba szkennelik, melyeket egyszerűen meg tudnak osztani másokkal az irodában vagy azon kívül.

 

A felhőben elérhető szolgáltatásokat jelenleg nem igénylő cégek számára ajánljuk a MX-M564N, MX-M464N és MX-M364N modelleket. A berendezések egyszerű módon átállíthatók a felhőben való üzemmódra a kezelőpanelről elérhető Sharp OSA platform bővítésével. Az említett modellek opcionálisan Wi-Fi kapcsolattal is felszerelhetők.

 

A „Sharpdesk Mobile” ingyenes mobil alkalmazás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy kapcsolódjon az új berendezésekhez a Wi-Fi hálózaton keresztül és különböző típusú irodai fájlokat áttekintsen vagy kinyomtasson. A felhasználók továbbá a szkennelt dokumentumokat az irodai berendezésről közvetlenül a táblagépjükre vagy okostelefonjukra küldhetik (iOS, Android és Windows változatok elérhetőek).

 

A hatékonyságot növel funkciók

 

A gyors és üzembiztos nyomtatási és másolási funkciók, a gyors szkennelés és a nagy példányszámok hatékony feldolgozása mellett az új berendezések opcionális kiegészítései között megtalálható az automatikus finisher funkció, melyekkel professzionális, jól olvasható, kimagasló minőségű dokumentumokat készíthet. A modellek a finisher funkció opciók széles választékával rendelkeznek, köztük a brosúrakészítés és lyukasztó funkció, melyek révén az anyagok a rendeltetésüknek megfelelően, kényelmesen terjeszthetőek.

 

Kimagasló minőség standard kivitelben

 

A termékek új sorozatához tartozó modellek a végfelhasználók szükségleteinek megfelelően egyénileg konfigurálhatók, elkerülve a felesleges funkciók költséges beszerzését. Valamennyi modell standard kiszerelésben duplex szkennerrel rendelkezik és lehetővé teszi percenként 56, 46 és 36 oldal kinyomtatását.

 

Az MX-M565N, MX-M465N és MX-M365N modellek 10,1 hüvelykes érintőképernyős LCD kezelőpanellel rendelkeznek. A berendezések lehetővé teszik a 1200 x 1200 dpi felbontású nyomtatást és 150 lapos, kétoldalas, egymenetes dokumentumadagolóval (DSPF) rendelkeznek. Az MX-M564N, MX-M464N és MX-M364N modellek pedig 7.0” méretű, színes LCD kezelőpanellel vannak ellátva. A berendezések 600 x 600 dpi felbontásban nyomtatnak és 100 lapos, egyutas lapfordító dokumentumadagolóval (RSPF) kerültek felszerelésre.

 

Az említett berendezések 2014. februárjában jelennek meg a piacon.

 

A vállalat bejelentette továbbá az új, forradalmi jellegű Mycrostoner-CAP toner piacra dobását, mellyel a nyomtatás alacsonyabb hőmérsékleten történik, így a berendezés kevesebb energiát használ működése során.

 

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új Philips modell az egyszerűbb közös munka érdekében

A Philips monitors széles portfóliójához egy olyan új modell csatlakozik, amely megfelel a videohívások új sztenderdjeinek: a Philips 34E1C5600HE.

2022. június 30. 20:11

Már Magyarországon is előrendelhető az LG díjnyertes, egyedi formátumú monitora

Az LG hazánkban is bevezeti a monitorpiacon teljesen új formátumot képviselő, DualUp nevet viselő monitorát. A CES innovációs díjával kitüntetett képernyő kiemelkedő képminőségű és könnyen testreszabható, szokatlan kialakítását olyan professzionális felhasználók igényeire szabták, akik gyakran multitaskingolnak.

2022. június 27. 16:32

Az AGON by AOC bemutatja az új MiniLED ultraszéles gaming monitort

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor* és IT-kiegészítő márkája – bemutatja az AGON PRO AG344UXM 34" (86,4 cm) ultraszéles monitort, amely lélegzetelállító tulajdonságokkal rendelkezik: MiniLED háttérvilágítás, 1152 dimming zóna, szemet gyönyörködtető, magas szintű DisplayHDR 1000, 170 Hz képfrissítési sebesség, 1 ms GtG válaszidő a zökkenőmentes mozgásokért és magas, 3440x1440 UWQHD felbontás a fokozott élesség és részletgazdagság érdekében.

2022. június 17. 09:55

A Philips két új, 5MP webkamerával és zajszűrő mikrofonnal rendelkező monitort mutat be

A Philips monitors legújabb és jövőbemutató modelljei között az 5000 sorozat két új termékkel bővült, amelyek a munkaidőben és a szabadidőben is támogatják a felhasználókat: ezek a 27" (68,6 cm) 27E1N5600HE és a 24" (23,8" / 60,5 cm) 24E1N5300HE modellek.

2022. június 9. 11:16

Csúcssebesség és éles kép a profi e-sportolóknak

Az AGON by AOC – a világ egyik vezető gaming monitor  és IT tartozék márkája – az új 68,58 cm-es (27”) AGON PRO AG274QS modellell, egy nagy sebességű, 300 Hz-es monitorral bővíti az AGON PRO portfóliót. A monitor gyors IPS panellel van ellátva, DisplayHDR 600 minősítéssel, 1 ms GtG válaszidővel és QHD felbontással rendelkezik, így tökéletesen megfelelő e-sport játékosok és rajongók, különösen az FPS, battle royale és hasonló pörgős játékok kedvelői számára.

2022. június 3. 14:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új vezető a Microsoft Magyarország élén

2022. július 1. 11:16

A hatás mechanizmusát keresik az IVSZ MENTA 2022 előadói

2022. június 30. 12:40

Az ESET új, hálózati szintű megoldást kínál a távközlési és internetszolgáltatók számára

2022. június 23. 11:24

A raktár nélküli webshopoké a jövő

2022. június 19. 13:24