Bemutatkozott a Huawei Ascend G6 4G

forrás: Prím Online, 2014. február 25. 09:55

A Huawei bemutatta az Ascend G6 4G mobilt, amely nemcsak gyors, de könnyen is kezelhető, ezáltal megkönnyítve és gyorsabbá téve a kapcsolattartást a felhasználók számára. A 4.5”-es qHD kijelzővel, 5 megapixeles előlapi kamerával és az Emotion UI 2.0 kezelfelülettel ellátott készülék ideális társ lehet azoknak, akiknek fontos a kapcsolattartás és a megosztás. 

„A HUAWEI Ascend G6 4G elegáns, színes, villámgyors, 4G/LTE-képes okostelefon, könnyen kezelhető felhasználói felülettel, híven tükrözi a Huawei elkötelezettségét a „Make It Possible” („Lehetővé tesszük”) ígéret mellett. ” mondta Richard Yu, a Huawei Fogyasztói Üzletágának vezérigazgatója.

 

A kristálytiszta 4.5”-es qHD (960 x 540) LCD kijelző (245PPI) és a stílusosan kialakított burkolat jóvoltából az Ascend G6 4G-re öröm ránézni. A 7.85 mm vékony és 115 g súlyú mobil a népszerű Ascend P6 elegáns formatervét követi. A készülék több színben kerül forgalomba, melyek között szerepel a kékesszürke vagy rózsaszín-arany színekkel kombinált fekete, illetve a rózsaszínnel vagy az arannyal kombinált fehér is. A HUAWEI Ascend G6 emellett 7.5 mm-es 3G-s verzióban is megjelenik a piacon, fekete, fehér, pink, arany és kék színben lesz kapható.

 

A 1.2 GHz-es, nagy teljesítményű, négymagos processzorral, 2000 mAh lithium polymer  akkumulátorral rendelkező és akár 30 százalékos energia-megtakarítás mellett működő Ascend G6 4G készülék 4G/LTE-képes, amivel minden eddiginél gyorsabb és megbízhatóbb kapcsolatot tesz lehetővé. A filmek perceken belül letöltetők, a munka fájlok másodperceken belül, akár 150 Mbps sebességgel is feltölthetők. A „Smart” fényképalbum, az internet, és az értesítés- és engedélyezés-kezelés biztosítja a megosztott információk teljes körű ellenőrzését.

 

A „One key scan” funkció pedig csúcsteljesítményt tart fenn a „telefon sebességének nyomon követése”, az „energia-megtakarítás”, a „tároló tisztítása” és a „zaklatások kiszűrése” segítségével. Az Ascend G6 4G emellett támogatja az NFC-n keresztüli mobilfizetéseket.

Az intuitív felhasználói felület legutóbbi verziójának, az Emotion UI 2.0-nek a segítségével a HUAWEI Ascend G6 4G mindenki számára megkönnyíti az okostelefon használatát. A testreszabható kezdőképernyő és a továbbfejlesztett „Standard” és „Simplicity” felhasználói felületek biztosítják, hogy könnyedén navigálhatsz a készüléken, és mintegy 1000 online téma közül választhatsz kedved szerint.

 

Az Ascend G6 4G kamerájának használatát megkönnyítik a Huawei saját fejlesztésű autó-fókusz megoldásai és például az előnézeti képernyő. Az 5-megapixeles előlapi kamerával akár hangvezérelt felvételt is készíthetünk, automatikus jelenet-felismerés és automatikus arcretusálás funkció is elérhető. A 88 fokos, széles-látószögű funkció lehetővé teszi, hogy az Ascend G6 4G-vel panoráma felvételeket készítsünk, amivel elkápráztathatjuk családunkat és barátainkat. Adj plusz dimenziót képeidhez a „Hangos fotó” funkcióval, amellyel a fénykép készítésekor az azt kísérő 10-másodperces hangfelvételt is rögzítheted, amelyet megoszthatsz például a Facebook-on vagy a WeChat-en keresztül.

 

 

Környezetünk felfedezésére végtelen számú lehetőséget nyújt a sorozatfelvétel, a horizontális felvétel és a panoráma funkció, amelyeket az 8-megapixeles, AF BSI f/2.0 blendével ellátott, hátlapi kamera (5P) lencséje tesz lehetővé. Vagy használd a hangra aktiválódó, kézi beavatkozást nem igénylő, „Selfie” funkciót, hogy legjobb formádat mutathasd a képeken. Kevés fény mellett is gyerekjáték a filmezés vagy fényképezés a beépített Sony IMX134 érzékelőnek, az infravörös szűrőnek és az integrált vakunak köszönhetően.

 

A HUAWEI Ascend G6 2014 első negyedévétől, az Ascend G6 4G pedig 2014 áprilisától kerül kereskedelmi forgalomba, 249 eurós ajánlott kiskereskedelmi áron.

 

A Huawei Ascend G6 és Ancend G6 4G specifikációját itt találod  (pdf formátumban).

 

Kulcsszavak: LTE 4G Huawei Ascend G6 MWC 2014

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05