Új tarifákat kínál táblagépekhez a Vodafone

forrás: Prím Online, 2014. március 5. 10:49

Hétfőtől a korábbinál egyszerűbb, rugalmasabb és átláthatóbb tarifacsomagokat kínál a Vodafone a táblagépekhez, egyben a tabletekre is bevezeti a készülékbiztosítást. Az új MobilNet Basic csomag elektronikus fizetés (e-pack) esetén havi 2990 Ft-ba kerül és 3GB adatforgalmi keretet ad.

Az új MobilNet Basic csomag megvásárolható önmagában, illetve táblagéppel együtt is, a táblagéptől függően havi 2-, 3-, 5-, vagy 8 ezer forintos kiegészítő havidíjért.

 

A táblagépek többsége már 1 Ft-ért elvihető a MobilNet Basic díjcsomagra vállalat 24 hónapos hűségidővel, e-pack-kel és a havi 3GB-os adatforgalmi kerettel együtt havi 4990, 5990, 7990 vagy 10990 forintért. A táblagépek egyszeri árából további kedvezmények várnak a korlátlan belföldi beszélgetést és SMS-ezést biztosító Red csomagok előfizetőire, azaz ha Red előfizetés mellé új tabletet vásárol az ügyfél MobilNet Basic csomaggal. A Vodafone ezzel az okos készülékek párhuzamos használatára irányuló egyre erősebb igényre kínál megoldást.

 

Az új tarifákkal együtt mutatkozik be a Vodafone kínálatában a Huawei MediaPad 7” táblagép, amely 1 forintba kerül a havi 4990 Ft-os MobilNet Basic D csomag választásával, e-pack-kel.

 

Az új táblagépes mobilinternet csomagok kialakításával a Vodafone a tabletes mobilinternet tarifákat is rugalmassá, könnyen átláthatóvá tette, éppúgy ahogy 2013 őszén forradalmasította az okostelefonos csomagok kínálatát, a korlátlan belföldi hívást és SMS/MMS küldést lehetővé tevő Red csomagok megújításával és a Go, illetve Go+ csomagok bevezetésével.

 

A Vodafone 98,3%-os országos szélessávú lefedettsége és ezen belül a Magyarország 66%-án elérhető 42 mbit/sec sávszélesség mellett az új mobilinternet csomagok mindenkinek kiváló lehetőséget kínálnak a mobilinternet szolgáltatásban rejlő lehetőségek kiaknázásához, mind a magánéletben, mind pedig munkavégzés közben.

 

Magyarországon az eladott táblagépek többsége csak WiFi-n keresztül képes az internetre csatlakozni. Az ilyen tabletek tulajdonosainak a Vodafone a zsebben vagy táskában is könnyen hordozható – a mobilinternet WiFi-vé alakítására való – mobil hotspotot, a MiFi-t kínálja, hogy valóban hordozhatóvá, bárhol használhatóvá alakíthassák táblagépüket.  A Vodafone R 206-os Mifi készülék a MobilNet Basic csomaggal, havi 3Gb adatforgalommal egyszeri 4990 forintért elvihető, biztosítva a felhasználójának a kényelmes mobilinternetezést, egyidejűleg akár 5 WiFi-s készüléken is.

 

Az új MobilNet Basic csomagok bevezetésével a korábbi Tablet MobilNet 7-14-21 csomagok megszűnnek, azok forgalmazását a Vodafone leállítja.  Ugyanakkor az elsősorban otthoni használatra szánt MobiNet M és a havi 12GB adatforgalmi keret mellett havonta 100 GB éjszaka (00:00-06:00 között) felhasználható adatot tartalmazó MobilNet L csomagok továbbra is forgalomban maradnak.

 

A Vodafone boltjaiban immár a tabletekhez is megvehető készülékbiztosítás – a táblagép kategóriájáról függően – már havi 490 forinttól elérhető. 

Kulcsszavak: Vodafone tarifa táblagép

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05