Új AMD AM1 foglalatos Asus alaplapok – AM1M-A és AM1I-A

forrás: Prím Online, 2014. március 10. 09:18

Az ASUS új, izgalmas alaplapokkal rukkolt eló (AM1M-A és AM1I-A), amelyek a legfrissebb AMD AM1-foglalatos SoC Athlon és Sempro sorozatú APU-k (Accelerated Processing Units, gyorsított feldolgozóegységek) fogadásához készültek.

Ezek a forradalmian új, AMD R sorozatú grafikával felszerelt APU-k a nagy feldolgozási teljesítményt, a fejlett Microsoft DirectX 11.1 grafikát és a Fusion vezérlőlapkákat (FCH-kat) ötvözik egyetlen kicsi, hatékony termékben — amely akár 50% százalékkal nagyobb teljesítményt kínálhat az előző („Brazos 2.0”) AMD APU generációhoz képest.

 

Az APU-k alacsony energiafogyasztásával és kiemelkedő grafikus teljesítményével az AM1M -A és az AM1I-A is remek értékű ajánlat mind asztali gépekbe, mind házimozi-PC-kbe.

 

Nagy teherbírást biztosító minőség és exkluzív ASUS szolgáltatások

 

Az AM1M-A és az AM1I-A tervezése is a legszigorúbb minőségi követelmények figyelembe végelével történt, és mindkét alaplap számos exkluzív funkcióval dicsekedhet — amit az ASUS-ügyfelek nem csak igényelnek, de el is várnak.

AM1M-A
 

 

Az ASUS 5X Protection technológia az érzékeny alkatrészeket védi a rövidzárlattól, az elektromos túlfeszültség ellen és más hasonló kockázatoktól. Ennek része az ASUS DIGI+ VRM (feszültségszabályzó modul) technológia, amellyel biztosítható a processzor kiegyenlített áramellátása; a túláramvédelem a RAM-modulokat károsító rövidzárlatok kivédéséhez; a kiváló minőségű szilárdtest-kondenzátorok; az elektrosztatikus kisülésvédő, valamint a korrózióálló hátoldali I/O-csatlakozók – különféle technológiák kombinációja a lehető legjobb megbízhatóság és strapabírás érdekében.

 

Az „USB 3.0 Boost with UASP Mode” az USB 3.0 egyébként is remek sebességét javítja tovább: intelligens módon optimalizálja az átviteli parancsokat, hogy más alaplapoknál több adatot lehessen elküldeni és fogadni rövidebb idő alatt.

 

Az új ASUS alaplapokba parádésan egyszerű UEFI BIOS került, amely egy barátságos, grafikus felületen teszi lehetővé a felhasználók számára például gyorsindító beállítások és kedvencek megadását a leggyakrabban használt beállítások gyors eléréséhez. Az alaplapok vásárlóinak további előnyt jelent az AI Suite 3, egy exkluzív ASUS kezelőfelület-stílusú vezérlőpanel, ahol egy AM1M-A vagy AM1I-A alaplapos rendszer szinte minden eleme finomhangolható a teljesítmény, a stabilitás és a hatékonyság legjobb egyensúlyának megteremtésére — egyetlen egyszerű és intuitív felületen.

AM1I-A
 

 

Elérhetőség

 

Az ASUS AM1M-A és AM1I-A májustól lesz kapható hazánkban, a végfelhasználói ára egyelőre nem ismert. 

Kulcsszavak: ASUS alaplap AMD hardver

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Philips monitors új gaming monitorokkal jelentkezik

Az elmúlt év során sok felhasználó fedezte fel újra a PC gaming örömét és élményét, miközben megértették, hogy szükségük van egy jó, teljes értékű monitorra, amely mind az újonnan felfedezett hobbijuk, mind a konzol játékok terén megfelel az elvárásaiknak. 

2021. október 28. 18:10

Új Kingston SSD asztali gépekhez és laptopokhoz

Kingston Digital Europe Co LLP bemutatta asztali PC-khez és laptopokhoz szánt, újgenerációs PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD meghajtóját, a KC3000-et. A Kingston az SSD-t a legújabb Gen 4x4 NVMe vezérlővel és a piacon elérhető legnagyobb sebességet igénylő, nagy teljesítményigényű felhasználóknak szánt 3D TLC NAND technológiával látta el.

2021. október 28. 10:37

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Hosszabbít Az Év Honlapja Pályázat

2021. október 15. 18:12

Google: környezetbarát keresési funkciók érkeztek

2021. október 7. 17:13

Radikális változások jönnek a Google keresésben: itt a MUM!

2021. szeptember 30. 19:07

Megújul a Vodafone vezetékes internet és TV portfoliója

2021. szeptember 29. 11:20