A Lenovo Divattervező Pályázatot hirdet

forrás: Prím Online, 2014. május 7. 08:12

A Lenovo kiemelten foglalkozik a tehetséggondozással, ennek keretén belül hirdeti meg Divattervező Pályázatát, melyre olyan tehetséges pályakezdő divattervezők jelentkezését várja, akik még nem mutatkoztak be, ám éreznek magukban ambíciót és kitartást, hogy bemutassák Magyarország egyik legnagyobb divatshowján a technológia és a Lenovo által inspirált kapszula kollekciójukat.

A világ legnagyobb PC gyártó vállalata kiemelten foglalkozik a tehetséggondozással, idén a divat került előtérbe, ennek keretén belül hirdeti meg Divattervező Pályázatát, amelyre olyan tehetséges pályakezdő divattervezők jelentkezését várja, akik még nem mutatták be kollekciójukat a nagyközönség számára, viszont éreznek magukban ambíciót és kitartást, hogy bemutassák Magyarország egyik legnagyobb divatshowján a technológia és a Lenovo által inspirált kapszula kollekciójukat.

 A tervezők három teljes szettből álló, a Lenovo és a technológia inspirálta mini kollekcióval – ruhával és/vagy kiegészítővel -  nevezhetnek egyénileg vagy csoportban. A pályázatra készített ruhákat 2014. június 30-ig a One Fashion Showroomjába kell eljuttatni személyesen vagy elküldeni bemutatkozó levéllel. Cím: 1092, Budapest, Ráday utca 9, valamint regiszrálni a lenovo@lewispr.com e-mail címen.

A beérkezett pályázatokat neves szakmai zsűri bírálja el, Liptai Lívia, az Elle főszerkesztője, Szegedi Kata, divattervező, Gönczy Andrea, stylist és az Elle divatszerkesztője, Décsi Juli, a One Fashion társalapító tagja és Lukács Anita, a Lenovo ügyvezetője bírálja el és választja ki a legjobbnak ítélt 10 kollekciót, amelyek felkerülnek a Lenovo Magyarország hivatalos Facebook oldalára. A második fordulóba jutott tíz pályázat közül a legjobb négyet a szakmai zsűri választja ki, az ötödik pályázó pedig közönségszavazás által kerül a nyertes tervezők közé. Végül a legjobb öt pályázó szettjei ősszel kerülnek bemutatásra Magyarország egyik legnagyobb divat eseményének keretén belül.A TOP5 tervező nyereménye:• A nyertesek bemutathatják saját kollekciójukat az októberi ELLE magazinban, valamint bemutatkozási lehetőséget kapnak az októberben megrendezésre kerülő Marie Claire Fashion Days-en.
• Továbbá a nyertes tervezőknek fél éven át ingyenes kiállítási lehetőséget biztosít a showroomjában és webshopján a One Fashion.A zsűri által legjobbnak ítélt pályamunkát a Lenovo techológiai eszközzel támogatja.Fontos dátumok a pályázók számáraJúnius 30.:

•  12:00 Pályázat leadási határidőJúlius 10.:

•  12:00 Zsűri kiválasztja a legjobb 10 pályázótJúlius 15.:

•  Pályázatok befotózása az ELLE szerkesztőségbenJúlius 22.:

•  12:00 Lenovo Magyarország Facebook oldalán elindul a közönségszavazásAugusztus 5.:

•  12:00 Lezárul a közönségszavazás a Lenovo Magyarország Facebook oldalán, ahonnan legnépszerűbb 1 pályázó mutathatja be a kollekcióját

• EREDMÉNYHIRDETÉS: Zsűri kihirdeti a továbbjutott 10 pályázó közül a 4 legjobbat.Október:

•  ELLE  magazinban a TOP5 pályázó bemutatása

•  Marie Claire Fashion Days-en bemutatásra kerül a Lenovo Divattervező Pályázat TOP5 nyertes tervezője

Kulcsszavak: divat pályázat Lenovo

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Esztétikus magas teljesítményű asztali számítógép - igenis létezik!

Ebben a cikkben azt szeretnénk hangsúlyozni, hogy igenis reális elképzelésnek számíthat egy olyan asztali számítógép beszerzése, amelyik nemcsak teljesítményben, hanem az esztétikumot tekintve is elsőrendű vételnek számít. Következzenek tehát a részletek!

2022. február 15. 18:06

Hogyan ne válj a hackerek áldozatává másodpercek alatt?

Elképzelhetetlen ma már az élet internet nélkül. Munkához, tanuláshoz, de sokan még a heti bevásárlást is a világhálóra fellépve oldják meg.

2022. január 31. 09:19

Mit kell tudni az okosotthonokban megtalálható szenzorokról és érzékelőkről?

Amikor egy okosotthon kialakítása mellett döntünk, érdemes végiggondolni annak koncepcióját. Mindezt annak érdekében, hogy élhessünk az okosotthon egyik legnagyobb előnyével, a bővíthetőséggel.

2022. január 25. 09:45

6 tipp, hogy ne kelljen idő előtt cserélni a mobiltelefon akkumulátorát

A mobiltelefon akkumulátora egy olyan alkatrész, amin a legtöbbet tudnak aggódni az emberek. Amint kézbe veszik az újonnan vásárolt készüléküket, sokan máris azon kezdenek el agyalni, hogy vajon meddig bírja majd az akksija? 

2021. december 17. 11:12

Volt nincs, buli van

Idén a járvány miatt elmaradt a Telekom VOLT Fesztivál, a szervezők azonban nem hagyják magukra a fesztiválhangulatra vágyó fiatalokat. A soproni gigarendezvény helyett a VOLT és a Telekom olyan Minifesztiválok megvalósítását támogatja, ahol ugyan szűkebb körű a részvétel, ám az exkluzív fellépők mellett a hamisítatlan VOLT-feelinget és az élmények megosztását fejlett digitális megoldások is segítik.

2021. július 22. 12:48

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20

Nívó-díjat kapott a Magyar Telekom

2022. április 29. 20:24