Nyomdaipar: valódi előnyt ígér a Xerox Versant 2100

forrás: Prím Online, 2014. május 13. 15:41

Az akár száz oldal per perc nyomtatási sebességgel működő, kitűnő képminőséget kínáló és számos automatizált megoldással felszerelt Xerox Versant 2100 nyomdagépet azzal a szándékkal fejlesztette a vállalat, hogy a nyomdák valódi előnyt biztosító berendezéssel bővíthessék a kínálatukat a személyre szabott nyomtatványok piacán.

Az automatizált színkezelési rendszerrel rendelkező Xerox Versant 2100 felbontás tekintetében messze továbbmegy a szokásos elvárások teljesítésénél. Az új Ultra HD felbontás – amely jelenleg egyedülállónak számít a dokumentumkezelési iparágban – harmonikus színátmeneteket, élesebb képeket, szövegeket és grafikákat biztosít a felhasználóknak. A berendezés nagyobb precizitást garantál a renderelési folyamat során is. A Xerox EX és EX-P Print Server 10 bit-ig skálázható 1200x1200 dpi felbontása 300 százalékkal több színárnyalatot tud megjeleníteni, mint a jelenlegi sztenderd, a 600x600 dpi-s, 8 bit-es megoldás. A képminőség magas színvonalára pedig az alacsony olvadáspontú EA száraz tinta a biztosíték, amely folyamatos igénybevétel mellett is egyenletesen viszi fel a színeket a felületre.


A Xerox Versant 2100 flexibilisen működtethető, a legkülönfélébb nyomtatási feladatok beállításai gyorsan elvégezhetőek a szoftveres alkalmazásai - Xerox EX, EX-P 2100 és a Xerox FreeFlow® Print Server – révén. Az sem okoz gondot, ha a hagyományostól eltérő felületeket akarunk megnyomni vele, mivel poliésztert, vinylt, illetve egyéb speciális médiákat is könnyedén kezel.


A berendezést a Xerox szakemberei különböző opcionális megoldásokkal látták el (Xerox FreeFlow  Core, XMPie StoreFlow), amelyek gondoskodnak róla, hogy az előkészítő lépésektől, az optimalizált feladat megoldásokon keresztül, a professzionális utómunka fázisokig minden művelet zökkenőmentesen, az erőforrásokkal való takarékoskodás maximális figyelembevételével menjen végbe. A Xerox Stock Library Manager segítségével a felhasználó könnyedén és akár előre megadhat új papírbeállításokat. Az esetleges meghibásodások pedig gyorsan kiküszöbölhetőek a Xerox Connect Advantage Services bekapcsolásával, amely számos problémát proaktívan megold az alapos és széleskörű diagnosztikai technológiai háttérnek köszönhetően.


A Xerox Versant 2100 a magas szintű technikai megoldások mellett további hasznos támogatást is nyújt: a felhasználók a Xerox’s ProfitAccelerator Digital Business Resources háttéranyagainak használatával olyan információkhoz juthatnak hozzá, amelyekkel még eredményesebben menedzselhetik a hozzájuk beérkező megrendeléseket.
 

Kulcsszavak: Xerox nyomdagép

Irodatechnika ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Xerox bemutatta kisvállalkozásoknak szánt új kompakt nyomtatócsaládját

A Xerox egy új, három eszközből álló, költséghatékony nyomtatócsaládot mutatott be, amelyek célja a kisebb irodák mobilitásának a segítése anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötni a képminőség, a biztonság vagy a felhasználói élmény tekintetében. A Xerox B210, B205 és B215 multifunkcionális nyomtatók nagy sebességű, vezeték nélküli kapcsolatot biztosítanak, lehetővé téve a felhasználóknak hogy bármikor bárhonnan nyomtathassanak.

2019. augusztus 26. 16:53

Az MMD lerántja a leplet a vadonatúj Philips E1 monitorsorozatról

Az MMD, vezető képernyő specialista és a Philips monitors márka licencpartnere bejelenti a Philips E1 sorozat megjelenését. Ez a kívül- belül lenyűgöző monitorcsalád egyesíti az elegáns dizájnt és az innovatív funkciókat, amelyek által a termékek a munka és a szórakozás területén egyaránt kivételes felhasználói élményt nyújtanak. 

2019. augusztus 5. 11:48

Bemutatkozott az LG új UltraFine 5K monitora Apple termékekhez

Az LG Electronics (LG) bemutatta új, 27 hüvelykes UltraFine 5K kijelzőjét (27MD5KL modell), amely a gyártó 24 hüvelykes UltraFine 4K monitorához (24MD4KL modell) hasonlóan olyan felsőkategóriás eszköz, amelyet kifejezetten a legújabb Apple termékekhez terveztek.

2019. augusztus 5. 10:50

A Xerox továbbfejleszti tintasugaras technológiáját új nyomdagépével

A Xerox bemutatta a Xerox Baltoro HF Inkjet Press tintasugaras, vágott lapos nyomdagépet, amely lehetővé teszi a nagy mennyiségű tranzakciós nyomtatást, a kiváló minőségű DM levelek és katalógusok készítését egyetlen nyomdagépen, tökéletes képminőséggel és termelékenységgel.

2019. július 30. 15:40

Nagy sebességű fekete-fehér multifunkciós nyomtató az Epsontól

Az Epson legújabb A3-as üzleti tintasugaras készüléke kiváló minőségű és nagy mennyiségű nyomtatásra képes akár 100 lap/perc sebesség mellett, így kiváló választás például logisztikai célokra.

2019. július 14. 11:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mától rendelhetők az Apple legújabb termékei

Nem omlik össze az ekereskedelem: egy év haladék az erős ügyfélhitelesítésre

2019. szeptember 11. 08:34

A budapesti ITU Telecom World kulcsszava az 5G

2019. szeptember 9. 23:51

Az ESET az egyetlen kihívó a végpontvédelem területén

2019. szeptember 3. 13:26

30 év a hazai KKV vállalkozások fejlesztéséért

2019. szeptember 1. 13:27
online sportfogadás