Új vezető a Google Glass csapatának élén

Czipperer Dia, 2014. május 20. 13:23

Nem sokkal azután, hogy a Google okosszemüvege minden amerikai számára elérhetővé vált, a Google máris leszerződtetette Ivy Rose, tapasztalt marketingszakembert, hogy koordinálja a csapatot.

Ivy Ross vezeti ezután a Glass csapatát, aki tapasztalt szakembernek számít a marketingszakmában. Számos vállalatnál dolgozott már, többek között a Mattelnél, az Old Naynél, a Disneynél, és legutóbb az Art.com marketingosztályának vezetőhelyettese volt.
 

 

Rose Google+ posztjában írt arról, hogy az emberek segítségével keresi a válaszokat azokra az egyszerű, ugyanakkor merész kérdésekre, melyeket a Glass vet fel: például a technológia képes-e minket szabaddá tenni és hagyni, hogy a pillanatnak éljünk, ahelyett, hogy kiszakítana belőle?

 

A Google Glass már bebizonyította, hogy van létjogosultsága a piacon, és a használatának tárháza már eddig végtelenül szélesnek bizonyult, hiszen akár egy beteg gyermeknek is örömet okozhatunk vele. Ám az eszköz mindennapi fogadtatása még hagy kivetnivalót maga után. A technológiai siker messze meghaladta a közvélemény fogadtatását. Nem olyan régen, februárban például egy nőt San Franciscóban megtámadtak azért, mert a Glasst viselte.

 

Rossnak tehát akad tennivalója bőven, hiszen a szemüveg megítélésén és piaci pozícióján sokat kell még javítania. A cél, hogy az eszköz elfogadott, sőt kívánatos tömeges piaci elemmé váljon.

 

Forrás: Mashable.com

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új elnököt nevezett ki a dán robotipari éllovas

Thomas Visti hatáskörét a Mobile Industrial Robots A/S új elnöke, Søren E. Nielsen veszi át. Mindössze két és fél évvel a MiR-hez való csatlakozása után (mint CTO), Søren E. Nielsen a mobil robotgyártás globális piacvezetőjének élére került. A pozícióváltás Thomas Visti kérésére történt, aki új karrier utat kíván követni.

2020. július 8. 12:40

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Újdonságok a szegedi informatikatörténeti kiállításon

2020. július 3. 18:53

Új funkcióval bővült a WIWE

2020. június 15. 16:23

Fél évig ingyenes az Adverticum „DataMe DMP adatok" szolgáltatása

2020. április 30. 09:47

Az LG történetének legjobb üzemi eredményét érte el 2020. első negyedében

2020. április 29. 17:15
online sportfogadás