Fény derült az IFS titkára

forrás: Prím Online, 2014. május 27. 16:37

Martin Gunnarsson, a vállalatirányítási szoftvereket fejlesztő IFS kutatásért és stratégiáért felelős igazgatója a napokban arról beszélt egy rendezvényen, hogy mi a titka a sikernek. Mint mondta két dolog van, ami kell a sikerhez, legyen szó a sportról, a zenéről, a szerelemről, az üzletről vagy bármiről: ezek a szenvedély és a bátorság.

A szenvedély tölti fel az embert energiával, hogy ne adja fel, a bátorság pedig ahhoz kell, hogy higgyünk az ötletünkben, az elképzelésünkben. Mint elmondta, cége az IFS teljes mértékben függ a munkatársaik és partnereik szenvedélyétől és bátorságától. Ugyan a siker mérhető számokban, de ugyanolyan fontos, hogy a munkavállalók megállják és megtalálják a helyüket a munkában, mert ez a hosszú távú siker alapja.

Talán ezért is került az IFS Svédországban az első tíz közé a legjobb munkahelyek listáján, ráadásul az ötödik egymást követő évben folyamatosan. Roger Arnroth, az IFS HR igazgatója szerint azért remek munkahely az IFS, mert pozitív kultúrája van a cégnek; az alkalmazottak bíznak a menedzsmentben és általános, hogy a vezetők jó kapcsolatot ápolnak a kollégákkal. Az is hozzájárul a sikerhez, hogy a cégnél mindenki szereti a munkáját, és büszke arra a termékre vagy szolgáltatásra, amit előállítunk. A cégnél olyan a munkakultúra, hogy a munkatársak segítenek egymásnak, megosztják a kihívásokat egymással.

De vannak más fontos összetevői is a sikernek. A társaságnál mindenki nagyon komolyan veszi a visszajelzéseket, folyamatosan törekednek a megújulásra, keresik a fejlesztendő területeket, hogy a társaság minden nap előre tudjon lépni.

Nincs ez másként az IFS magyar leányvállalatánál sem. Az IFS Hungary Kft. legutóbb márciusban végzett ügyfelei bevonásával egy 360 fokos felmérést, amelynek keretében minden munkatárs értékelte saját magát, vezetőit, közvetlen munkatársait, valamint az ügyfelek is értékelték a munkatársakat – tudtuk meg Weiszbart Zsolttól, az IFS Hungary Kft. ügyvezető igazgatójától.

Forrás: http://blogs.ifsworld.com/2014/05/ifs-in-the-hall-of-fame/

Kulcsszavak: vállalatirányítás IFS

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2022 is az e-kereskedelem éve lesz

Azt régóta tudjuk, hogy sikeres vállalkozás ma már nem létezhet hatékony online jelenlét nélkül, de a világjárvány hazánkban is példátlan e-commerce robbanást hozott magával: 2021 első félévében 30%-os bővülés mellett bruttó 494 milliárd forintos belföldi forgalmat bonyolított a magyar online kiskereskedelmi piac. A képlet tehát egyszerű, de korántsem olyan könnyű kitalálni, mire harapnak a vásárlók az egymással versengő webáruházak zajában, miközben a körülöttünk lévő világ minden eddiginél gyorsabban változik. A Markestic összeszedte a nyolc legfontosabb trendet, melyre mindenképpen érdemes odafigyelnie a hosszú távra tervező kereskedelmi vállalkozásoknak.

2022. január 26. 19:24

Lehet-e 2022 az egyensúlykeresés éve?

A 2016-ban alakult, és a Magyar Marketing Szövetség exkluzív szakmai közösségeként működő Marketing Döntéshozók Klubja idén immár hatodik éve foglalja össze azt, hogy mi várható a marketingkommunikáció területén az előttünk álló esztendőben. Meghatározó hazai marketing és kommunikációs döntéshozók nyilatkoznak arról, hogy az elhúzódó járvány és annak gazdaságba begyűrűző hatásai hogyan jelentkeznek a fogyasztói motivációkban, az üzleti és marketingfolyamatokban, az ügyfélélményben, illetve a média és eszközhasználat területén.

2022. január 26. 13:45

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Új elnökséget választott az IAB Hungary

2022. január 21. 16:55

Ez a három újdonság határozza meg az online marketinget 2022-ben

2022. január 18. 15:29

Jön Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi konferenciája

2022. január 12. 15:07

Már lehet regisztrálni az NMHH mobilkészülék-csere programjára

2022. január 7. 13:58