Fény derült az IFS titkára

forrás: Prím Online, 2014. május 27. 16:37

Martin Gunnarsson, a vállalatirányítási szoftvereket fejlesztő IFS kutatásért és stratégiáért felelős igazgatója a napokban arról beszélt egy rendezvényen, hogy mi a titka a sikernek. Mint mondta két dolog van, ami kell a sikerhez, legyen szó a sportról, a zenéről, a szerelemről, az üzletről vagy bármiről: ezek a szenvedély és a bátorság.

A szenvedély tölti fel az embert energiával, hogy ne adja fel, a bátorság pedig ahhoz kell, hogy higgyünk az ötletünkben, az elképzelésünkben. Mint elmondta, cége az IFS teljes mértékben függ a munkatársaik és partnereik szenvedélyétől és bátorságától. Ugyan a siker mérhető számokban, de ugyanolyan fontos, hogy a munkavállalók megállják és megtalálják a helyüket a munkában, mert ez a hosszú távú siker alapja.

Talán ezért is került az IFS Svédországban az első tíz közé a legjobb munkahelyek listáján, ráadásul az ötödik egymást követő évben folyamatosan. Roger Arnroth, az IFS HR igazgatója szerint azért remek munkahely az IFS, mert pozitív kultúrája van a cégnek; az alkalmazottak bíznak a menedzsmentben és általános, hogy a vezetők jó kapcsolatot ápolnak a kollégákkal. Az is hozzájárul a sikerhez, hogy a cégnél mindenki szereti a munkáját, és büszke arra a termékre vagy szolgáltatásra, amit előállítunk. A cégnél olyan a munkakultúra, hogy a munkatársak segítenek egymásnak, megosztják a kihívásokat egymással.

De vannak más fontos összetevői is a sikernek. A társaságnál mindenki nagyon komolyan veszi a visszajelzéseket, folyamatosan törekednek a megújulásra, keresik a fejlesztendő területeket, hogy a társaság minden nap előre tudjon lépni.

Nincs ez másként az IFS magyar leányvállalatánál sem. Az IFS Hungary Kft. legutóbb márciusban végzett ügyfelei bevonásával egy 360 fokos felmérést, amelynek keretében minden munkatárs értékelte saját magát, vezetőit, közvetlen munkatársait, valamint az ügyfelek is értékelték a munkatársakat – tudtuk meg Weiszbart Zsolttól, az IFS Hungary Kft. ügyvezető igazgatójától.

Forrás: http://blogs.ifsworld.com/2014/05/ifs-in-the-hall-of-fame/

Kulcsszavak: vállalatirányítás IFS

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A digitalizáció javíthatja az egészségügyi ellátást a nehezen megközelíthető településeken

A közép-, kelet- és dél-európai országokban megkérdezett egészségügyi szakemberek és döntéshozók közel 60 százaléka úgy véli, hogy a digitális egészségügyi megoldások javítanák az egészségügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférést a nehezen megközelíthető területeken. A magyarországi szakemberek szerint a digitalizáció a kórházakban is nagymértékben növelné a folyamatok hatékonyságát – derül ki az EIT Health InnoStars és az Emerging Europe közös felméréséből.

2022. május 24. 12:41

A jövő felhőnatív, és konténerekre épül

Egy friss felmérés szerint a szervezetek 86 százaléka tervezi modernizálni az infrastruktúráját Európában, ehhez pedig a felhőnatív alkalmazásokat és a mikroszolgáltatásokat látják a megfelelő választásnak. Az odáig vezető út azonban nehéz és rögös, mivel sok esetben hiányoznak a szükséges alapfeltételek. A SUSE szakértői szerint megkönnyíti a feladatokat a cégek számára, ha az új technológiák előnyeinek kihasználásához konténereket használnak megfelelő menedzsmenteszközökkel kiegészítve. 

2022. május 24. 11:19

Nehezebb lesz trükközni a jövőben a Black Friday akciókkal

Május végén hatályba lép egy jogszabály-módosítás, amelynek következtében a kereskedelmi vállalkozásoknak a kedvezményes ár mellett fel kell tüntetni az elmúlt legalább harminc napban alkalmazott legalacsonyabb árat is. Az árrendelet módosításának célja a kereskedők akciótartási gyakorlatának újraszabályozása és a fogyasztók megtévesztésének visszaszorítása, különös tekintettel az olyan országos kampányok során mint például az év végi Black Friday.

2022. május 23. 18:03

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Mindkét magyar csapat bronzérmes lett a Nemzetközi Informatikai Csapat Diákolimpián

2022. május 23. 19:40

Témanapot tart a Neumann Társaság az úttörő magyar számítógépépítőről

2022. május 16. 11:18

Példátlan szövetségre lépett két globális vállalat

2022. május 10. 15:35

A legnagyobb forgalmú online kereskedők rangsora

2022. május 5. 11:20